Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 20
laviniablaga spune:
Al meu sta in carut si eu il tot plimb inainte si inapoi! aaa...sa va mai spun ca s-a kk-cit pe patul meu...am avut "inspirata idee" de a-l lasa fara pampers si fara nimik sub fundulet pe pat!nu e nimik...noroc ca s`au inventat masinile de spalat automate ca eram moarta in caz contrar! pupaceala!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
DianaR spune:
Lavi, 
Laura, eu ti-am raspuns dar n-ai fost pe faza... Raspunsul il gasesti la profil; adica dai click pe numele meu. ![]()
Lalu, bine ai revenit si sa te relaxezi la mamica ta! 
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
laurairina13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Laura, eu ti-am raspuns dar n-ai fost pe faza... Raspunsul il gasesti la profil; adica dai click pe numele meu. |
Gata...satisfacuta si 

Ca sa nu mai spun ca ai scris ieri o postare paremise..de am ramas gura casca ca la dentist
, ce termeni si de ce si cum..Era ceva cu explicatia unui medicament de ce e bun pentru tranzitul intestinal/constipatie si gazute..Am tot cautat sa dau reply la el, da nu il mai gasesc..rechinas in pozici
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Al meu sta in carut si eu il tot plimb inainte si inapoi! aaa... |
..si la noi e cel mai frecvent sport

rechinas in pozici
laviniablaga spune:
Acum l-am pus in patut si i-am dat drumul la carusel..sper sa stea macar 5 minute sa pot sa imi aspir prin camera!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
DianaR spune:
| citat din mesajul lui laurairina13 Ca sa nu mai spun ca ai scris ieri o postare paremise..de am ramas gura casca ca la dentist , ce termeni si de ce si cum..Era ceva cu explicatia unui medicament de ce e bun pentru tranzitul intestinal/constipatie si gazute..Am tot cautat sa dau reply la el, da nu il mai gasesc.. |
Macar pricepusi ceva din iesplicatia
mea? 
Nu mai scriu noaptea, mi-am recitit posturile de azi noapte si am gasit la greseli, mama mama

Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
monis5 spune:
neatzaaaa
aveti pofta de capitol nou?![]()

fara exceptie, vorba lui Lalu pe care o salut 
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
RamonaCopot spune:
Buna dimineata,
acusi vazui ca Laduriciu e deja "membru matur" = "felicitations"(vb frantuzului ...furculision
).
gagici...eu nu m-am suparat deloc, au contraire va multumesc la toa te pt raspunsuri. Daca am lasat impresia asta, sorry, dar nu puteam tasta la nenorocitul asta de laptop cu broscoiul in brate, care musai plimbat prin camera mai tacea si el cat de cat. Am cedat si de 2 zile il tin si noaptea in pat cu mine, ca si eu am treziri dupa ce cred ca adoarme pe la 10 -urla pana pe la 11, mai suge putin...la 12, 2, 4, 6,8...urla din nou...si ui asa ce noapte faina avem.
Azi vine mama, e deja pe drum 
, Doamne ce m-as face fara ea si cu scorpia asta de soacra pe cap.
Cu parere de rau va anunt ca la sf lunii o sa plecam la mami acasa, macar 1 luna si acolo nu avem internet
. Tare o sa-mi mai lipsiti. Sa vad cum decurge luna asta de proba acolo...ca daca ne place, ramanem acolo pana vine tati la toamna si atunci se merita sa bag si eu netul pt mai multe luni.
Va pup....ca deja urla si in leagan (incep sa cred ca a fost o investitie fffff neinspirata, ca eu credeam ca scap de la tinutul in brate sa imi mai menajez coloana, dar ciuciu...ca bratele lui mami nu e nimic mai bun
.
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
nov.dec2009 spune:

10

Laurairina, esti asteptata sa faci update la porculeti si floricele ![]()

Mamici de fulgusori