Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
DianaR spune:
Alinus,
. Nu-i musai sa-i placa pe burtica, sau odata pusi pe burtica sa vrea sa-si ridice capul. Poate fi si legat de faptul ca e mai grasut, sau poate ca pur si simplu nu considera ca merita efortul.
Tu nu te lasa si mai pune-l pe burtica, la un moment dat o sa se prinda el ca-i faina pozitia asta. Dar sunt copii care nu vor neam pe burtica, desi in rest se dezvolta conform varstei, isi tin capul, unii stau si in fundulet si tot nu se omoara sa stea pe burtica. Multi sar peste mersl taras/in 4 labe si merg direct in 2 picioruse.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
DianaR spune:
Hai ca o adormit Teo ma duc la nani.
Betty, bine ai revenit! Ce fain aratai acolo in poze...
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09)
Filmulete
BoboMom spune:
Lumi, ai rezolvat ceva cu amorteala mainilor? Scuze daca am ratat postul. Si eu am avut problema asta si in sarcina si dupa (chiar mai rau dupa), dar de cand merg la chiropractor mi-e mult mai bine. De fapt amorteala mi-a trecut, dar spatele tot ma mai doare, dar nu ca inainte.
Maine cred ca mergem la dr, ca tare mi-e sa n-aiba iar infectie la ureche pt ca avem probleme la alaptat, mai ales cand ii dau de la sanul drept (ca data trecuta).
Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
BoboMom spune:
Referitor la biberoane - si noi folosim Dr. Brown's de plastic. Din cate am inteles cele cu gatul larg sunt pentru bebei care papa la san, dar noi avem din cele normale (chiar daca Nicholas papa lapte de mami exclusiv), pentru ca le cumparasem deja cand ni s-a spus ca cele largi sunt pt bebei alaptati la san. Oricum la el nu e problema sa treaca de la san la biberon si invers, pt ca, dupa cum am mai spus, noi folosim mameloane de silicon, deci e cam tot aia pentru el (diferenta e, bineinteles, ca din biberon nu trebuie sa traga la fel de tare ca din titi).
In seara asta a adormit bustean dupa baie si masaj. Nu a mai papat.
A plans iar cand l-am pus la san, dupa care i-am dat niste Tylenol (stiu, unele din voi ma vor certa) pt ca m-am gandit ca poate il doare iar urechea si a adormit. S-ar putea sa se scoale, ca aud niste sunete. Probabil si-a dat seama ca ii e foame. ![]()
Laura
de
Poze
BoboMom spune:
La 40 de minute dupa ce a luat Tylenol, s-a trezit si a papat 10 minute la sanul drept (deci culcat pe urechiusa stanga, cea la care a avut infectie si pe care o suspectez si acum), dupa care a adormit la loc. Sper sa ma insel si sa nu fie infectie. De vreo saptamana (respectiv dupa vaccin) au inceput problemele cu plansul la san. Nu face mereu asa, dar se intampla des. Chestia e ca abia l-a vazut dr martea trecuta si s-a uitat bine si la urechi si nu era nimic... O sa vad cum mai e peste noapte si maine dimineata si daca se repeta faza cu plansul, sun la dr. A, nu v-am zis ca azi a facut kk pe perete ![]()
Eu dormeam, tati il schimba si deodata ma striga (tati, nu Nicholas
). M-am dat jos din pat cu tot cu pilota, ca m-am cam speriat. Cand intru la bebe in camera, il vad pe al meu sot cu kk pe mana, vad ca e si pe perete (o gramada! si asta cam la un metru distanta de unde era popoul lui
) si pe jos... Tati deja nu mai facea fata si de-aia m-a chemat, sa ii mai dau niste servetele, ca era plin peste tot
. Si-a cerut saracu' scuze de nu stiu cate ori ca m-a trezit, dar eu nu ma suparasem (Doamne fereste), chiar m-a distrat situatia
La fel ca si pe Nicholas, ca el era f vesel
A, si nu mai stiu daca v-am pov de cand a facut pipi in ureche
Asta pe la 2-3 saptamani.
Va multumesc pt raspunsuri! Nichoals papa intre 10 si 25 de minute, deci si la el variaza mult. Si de multe ori papa de la un singur san, motiv pt care tb sa-l pompez pe celalalt, ca ramane prea plin. Voua vi se intampla asta?
Gata, ca m-am lungit, plus ca vreau sa ma duc la nani.
Pupici!
Laura
de
Poze
laviniablaga spune:
neatza!va invit la
!raportam noapte ok! dupa ce v-am povestit ca aseara a vomitat puiul meu tot ce mancasae, se are ca m-am alarmat degeaba, a mai stat vreo ora jumate vesel si apoi a adormit in brate la tatal lui!
Si sa va mai spun ceva, de cand l-am obisnuit cu program,adica sa il alaptez o data la ore, mi se aduna mai mullt laptic, si uneori se ineaca! Eu zic ca e bine ca l-am chinuit putin, acum stiu sigur ca se satura din ce papa, pentru ca mananca cat vrea el, si apoi ma mulg si inca mai scot cam vreo suta de ml de papica!
Pupaceala tuturor!
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
ralu_seby spune:
Neatzaa!! Sunt cam zombie in aceasta dimineata, bebe a adormit tarziu aseara, pe la 11 si deja la 07:15 era in picioare..
, in conditiile in care s-a trezit la 3 si la 05:30... asta e, poate o reusi sa mai adoarma in cursul zilei.
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
ralu_seby spune:
Aaaa, si de ora de clatit creierii cu un film pe DVD s-a ales praful
. A stat el sotul meu pana la 1 sa ma astepte sa adorm odorul, a facut popcorn...dar de oboseala nu am reusit sa ma concentrez mare lucru la actiunea filmului si pe la 01:30 am cedat si m-am bagat la somn
..poate data viitoare
laviniablaga spune:
Ralu, dar bebele tau cat doarme de obicei?
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
ralu_seby spune:
laviniablaga, poponitzu meu nu doarme prea mult, asa e de la nastere, poate dormi in 24h doar 10h sau vreo 14 intr-o zi buuuuna. Am intrebat-o ieri pe pediatra dc pot sa-i fac ceva, dc e cumva flamand si a zis ca asa-s unii copii, unii nu dorm, altii vor mai multa atentie..ideea e ca bebele meu le are pe amandoua ![]()
. Spunea dr. de ex ca are 2 baietei, cel mic 7-8 luni si ca doarme cu ei in pat cat e ea de doctora, ca tocmai i-a vandut patutul pt ca era piesa de muzeu si atat...la asta chiar sper sa n-ajung![]()