Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 15
ralu_seby spune:
raluci_b, eu ii dau lui bebe mai mult preventiv Infacol inainte de fiecare masa si Bonnisan intre mese cam de 2-3 ori pe zi. Intr-adevar trage niste gazoance...dar mai are si momente uneori cand il mai supara burtica.
Sa-nteleg ca in februarie sa te tii botezuri.. f tare 
RamonaCopot spune:
Diana abia vineri dimi la 9 mergem la pediatrul ala pe care il astept ca pe o zi de vara. Is nacajita putin ca tot asa prost mananca si azi a avut 3 scaune (mi-a fost frica sa nu faca diaree, dar toate aveau in ele si bobite din acelea albe de LM, asa ca mi-a mai trecut), in conditiile in care el abia are 1 la doua zile, sau la o zi. La ochisori parca din nou incepe sa apara conjunctivita aceea, (care mi-a alungat mie lapticul). Oare de la conjuntivita aia sa aiba asa diconfort de mare si sa nu vrea sa pape? I-am pus din nou Tobrex si nettacin pic, dar intrebarea mea e cat timp pot sa ii tot pun din astea?? (adica i-am pus de la 3 sapt pana pe la 5, apoi la 8 sapt din nou 3-4 zile, acum din nou....).Asa..i-am pus azi dimi unguent tobrex si de atunci ochii is curati, daca is curati ii mai pun?? ca maine dimi, sau mai tarziu parca vad ca iara apare secretia...
Vreau sa imi cumpar cantar pt el, dar mama si toate prietenele mele m-au sfatuit sa nu...ca o sa devin si mai paranoi, ca daca vad ca nu ia o sapt in greutate deloc, iara ma stresez aiurea si pierd laptele, da adevaru e ca is stresata si daca nu am cantar ca stau mereu cu gandul acolo.
IPOHONDRIE scrie pe mine 

Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Hello, ce stiti despre greutatea bb-ilor, la 3 sau la 4 luni trebuie sa fie dubla fata de nastere?? (ca eu am uitat... Ramona, MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI |
eu nu stiu daca trebuie sa se dubleze, dar stiu ca trebuie sa ia in greutate in prima luna 750 gr, in a doua 800-900 si in a treia 550-700 gr., sau cel putin asa scrie Capraru... oare abereaza?
Ramo, pt laptele ala de la humana am recomandarea unei mamici de gemenute cand m-am plans ca dragos iese rar, uneori trec 2 zile si cand iese se cam chinuie saracutul, desi nu e constipat
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
ariadna33 spune:
iar de lungime scrie ca in prima luna 4 cm, in lunile 2 si 3 cate 3 cm... mai departe nu am avut timp sa citesc 
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
ariadna33 spune:
Lumi, multumesc
si eu te admir mult, esti o mamica asa frumoasa, am tras cu ochiul la pozele de la botez
mamy de
Emil-Gabriel si
ariadna33 spune:
dankuta, 2 ani trebuie pauza dupa cezariana pana la urmatoarea nastere, deci practic de la sfarsitul acestui an ne putem pune pe treaba
Haioasa faza cu protejatu' si la noi ca si la voi 

eu am platit 90 la medlife numai pt secretii
Nu m-a durut, dar am senztia ca a recoltat numai din vagin, nu si din col... cred ca era cu gandul la sampania de revelion, era pe 30 si cine mai munceste atunci, la bios diagnostic mi-au dat flit ca nu recolteaza pe 30...
mamy de
Emil-Gabriel si
ariadna33 spune:
Simina, sigur ca te invit
, si invit pe oricine are placerea! la 15,30 biserica Tarca Vitan. voi cand aveti botezul?
nu suntem vecine,din pacate...
mamy de
Emil-Gabriel si
krelia spune:
eu m-am hotarat sa n-am stresuri d'astea.....mai ales ca fiecare bebel are ritmul lui de crestere si diferite stadii de dezvoltare...ce depind de diversi factori...asa ca, sumo sau nu...eu sunt multumita ca se dezvolta bine, creste, papa, face kk si rade
...si nici nu sunt ipohondra, chiar daca am cantarul langa mine ![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
ariadna33 spune:
krelia, Rares al tau nu arata deloc sumo, a luat mai mult pentru ca e sanatos, cum ai zis si tu rade, e vioi, umple pampersul, ce sa-ti doresti mai mult? e posibil sa fi si crescut mult in lungime, poate si asta e o explicatie, poate va fi inaltut... ai mei sunt cu o zi mai mici decat Rares si au 61 cm, la nastere au avut 50 cm
mamy de
Emil-Gabriel si
ralu_seby spune:
M-a invitat tati asta seara la un film pe DVD (Sherlock Holmes) in bucatarie si la un pahar de bere fara alcool
, sper ca si strumful sa adoarma repejor sa ne bucuram si noi de putina liniste...sa ne amintim de cum era odata :))))))))