Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia74 Fetelor care va luati sau aveti deja BIBEROANE DR BROWNS, voi folositi din cele de sticla sau plastic? Lidia ![]() |
Eu acum am 3 biberoane: 2 sunt de la Avent si unul de la Nuk. Toate sunt din plastic. Ma gandesc sa imi iau Dr Browns, dar tot din plastic. Uneori sunt adormita si ea mai imi da peste mana si mai scap biberonul. Ce m-as face daca ar fi de sticla? Mi-as cumpara mai tot timpul.

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix
dankutza spune:
| citat din mesajul lui RamonaCopot Hello, ce stiti despre greutatea bb-ilor, la 3 sau la 4 luni trebuie sa fie dubla fata de nastere?? (ca eu am uitat... |
Eu stiu ca trebuie sa isi dubleze greutatea la 4 luni.
AM intrebat pediatra cat trebuie sa ia bebe in greutate pe luna. Uite ce mi-a zis:
-primele 4 luni 750g
-urmatoarele 4 luni 500g
-ultimele 4 luni din an 250g
Binentels ca astea reprezinta o medie. Pentru primele luni, daca ia minim 500g este foarte bine. Dar sunt si bebelusi care iau chiar si 1500g. Deci, cred ca e usor discutabil.
Ah, am uitat! Mi-a mai zis ca bebe trebuie sa aiba la 1 an cam 9-10kg. Din pdv al inaltimii, trebuie sa aiba cu 20-25cm in plus fata decat a avut la nastere.
Fetelor, voi ce stiti despre inaltime si greutate?

Mami de amazoana
My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank">
laviniablaga spune:
Rares tocmai a mancat si a vomitat...totul...o gramada de laptic! Ce ma fac daca ii e foame iar, pana sa adun iarasi laptic??????????
Lavinia, cea mai fericita mamica de fulgusor!
MINUNEA NOASTRA
RARES CRISTIAN
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
RARES CRESTE
dankutza spune:
| citat din mesajul lui ralu_seby Si pe mine ma puteti numara printre fanele serialului Dr. House!! ariadna33, eu ma plang cu 1 copil..dar tu cu 2 ce sa mai zici...asa ma mai motivez si eu Fetelor, care e treaba cu biberoanele astea Dr. Brown? Sunt mai bune decat cele de la Avent? Sa stiu si eu cand va fi cazul.. |
Se pare ca biberoanele astea sunt mai bune pt ca bebe sa nu inghita aer si de aici sa apara colicii. Mai nou au si BPA free. MA vazut ca un set de 3 biberoane cu gat larg costa 95 lei (cam 30 lei bucata, la fel ca si Aventul).

Mami de amazoana
DianaR spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Eu stiu ca trebuie sa isi dubleze greutatea la 4 luni. AM intrebat pediatra cat trebuie sa ia bebe in greutate pe luna. Uite ce mi-a zis: -primele 4 luni 750g -urmatoarele 4 luni 500g -ultimele 4 luni din an 250g Binentels ca astea reprezinta o medie. Pentru primele luni, daca ia minim 500g este foarte bine. Dar sunt si bebelusi care iau chiar si 1500g. Deci, cred ca e usor discutabil. Ah, am uitat! Mi-a mai zis ca bebe trebuie sa aiba la 1 an cam 9-10kg. Din pdv al inaltimii, trebuie sa aiba cu 20-25cm in plus fata decat a avut la nastere. Fetelor, voi ce stiti despre inaltime si greutate? ![]() Mami de amazoana My Perfect Baby - poze de la 4 sapatamani(nascuta in 09.12.09)www.youtube.com/watch?v=12-sti6nAwc" target="_blank"> Varul Zbuciumix ii face baita verisoarei Atomix |
Asa stiu si eu. Cifrele astea, bine zis reprezinta o MEDIE. Astfel la un an o sa ai copii de 8-8,5 kg (ca ai mei
RamoC ce-i baiul? De ce esti supa? L-ai cantarit pe Dominic? Ti-a zis ceva pediatrul de la Cluj???
Apropo de greutati, daca e sa ne luam doar dupa ce greutati am auzit la bebelusii de aici, da ai spune ca la 3 luni ar trebui sa-si dubleze greutatea, sa aibe 6-7 kg. Mie parca nici nu-mi mai vine sa spun cat cantareste delicata mea de Teo, desi ea a crescut fff bine (cate un kg pe luna pana acum) adica bine peste medie dar e mult sub greutatea puiutilor vostri.
Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
DianaR spune:
| citat din mesajul lui laviniablaga Rares tocmai a mancat si a vomitat...totul...o gramada de laptic! Ce ma fac daca ii e foame iar, pana sa adun iarasi laptic?????????? |
gaseste el destul in tzatzuca, o sa suga mai des daca ii trebuie.

Diana cu
Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&
Timeea (18.05.06) &
Teodora (11.11.09) Filmulete
Lumi_Richard spune:
Siminama refeream la exercitii fizice....e bine ca prestezi,as presta si eu,dar,deocamdata,nu am cu cine.
Avalon, ma bucur sa te vad atat de activa. Eu folosesc apa Bucovina,e foarte curata,chiar nu lasa deloc calcar.
Te admir cat de bine te descurci cu 2 si,iti spun si tie(Gabitzei i-am spus), te invidiez,as fi vrut si eu 2!!!
RamonaC,bebeii trebuie sa-si dubleze greutatea la 4 luni.Intrebai cat trebuie sa pape un bebel,si ti-am dat o informatie gresita...ti-am spus ca minim 120ml/kg corp....de fapt e 100ml/kg corp.
Din cate stiu eu,in primele 3 luni,ar trebui sa creasca cu min 750 g...
Acum, `Mamici in actiune`, vreau sa ma laud putin
. Astazi am bagat 30 minute de tae-bo si nu am mancat nimic dulce!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
krelia spune:
Raru' meu mai are putine grame si face 6kg...si nici nu a facut 3 luni.....ce sa inteleg eu...ca am un mic sumo langa mine?...ca tot ii dau eu LP.....combinat cu LM, ma rog.....![]()
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
monis5 spune:
va ajuta asta sa alungati stresul?
http://www.medcalc.com/growth/

daca va streseaza, va rog sa-mi spuneti ca editez si sterg ![]()

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
poze de azi de ieri
In my apron I carry nails, pliers, a heavy hammer, and pride. 
Lidia74 spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Acum, `Mamici in actiune`, vreau sa ma laud putin ![]() |
BRAVO LUMI!!!