Fulgusori de nov-dec 2009 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
krelia spune:
Ava, nici mie nu-mi pare sumo
...evident ca nu mai e ca la inceput, a pus carnita pe el, a facut pulpanase, a facut falcute si...la controlul de 2 luni, pe 5 ian. avea 5280gr. si 57,5cm. Deci, el a luat 700gr. in 2 saptamani ![]()
am prietene care au nascut copii inaintea mea si care acum abia au facut 5 kg si sunt mai lunguti...ce-ar insemna...sa-mi tocesc degetele pe net sa vad dc al lor e asa si al meu nu...sau sa stau sa fac calcule peste calcule...sa trag de picioarele cupilului eventual..ca sa i le lungesc? ![]()
asa ca fetelor...parerea mea e sa ne ralaxam cu graficele astea de crestere.....in fond, cel mai bun barometru de crestere tot copilul este...caci el isi ia din tzitzi cat ii trebuie...iar la bibi, daca nu mananca suficient deodata...tot va papa sa se sature pana la urma, chit ca o face in 3 reprize...dar, o va face. Nemancati nu raman ei, nicicum!
_
Krelia, mami de printes Rares-Mihai 
Muhammad Ali
ariadna33 spune:
Ralu_seby , mamica lui Matei, bine ai venit printre noi!
13 febr e data, ultima sambata dinaintea postului Pastelui, cu o saptamana mai tarziu decat voi.![]()
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
Dragos-Mihai (6 noiembrie 2009)
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lili_a Buna ziua si de la noi! Ava eu folosesc apa d-aia speciala de la Humana, dar eu nu ii dau decit o masa de LP pe zi deci nu ma rupe la bani. Din astea minerale nu stiu... Ce ziceti voi ca face Milchzucker ala? |
cica regleaza tranzitul intestinal... l-as prefera in locul supozitorului cu glicerina, din pacate Dragos al meu are un tranzit mai lenes...
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de
Emil-Gabriel si
RamonaCopot spune:
Lumi...asa cu 100 ml, parca ne mai apropiem si noi cat de cat.
E clar ca eu am o zi aiurea de tot ...is ca si vaca aia cu ochii melancolici ( f...o data-n an si mulsa de 2 ori pe zi)
,
Ramona,
MAMICA DE BROSCOI - PRINTISOR DOMINIC ANDREI
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluci_b sugari pana la 3 luni 1x5g (aprox 2 lingurite rase) sugari peste 3 luni 1x7-10 g (aprox 4 lingurite rase) doza zilnica ![]() Ralu, mami de Remus Andrei (8 nov '09)Primul an de peripetii![]() www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze NOI cu bubu![]() |
thanks

mamy de
Emil-Gabriel si
ariadna33 spune:
krelia, ai dreptate... eu ce sa fac, sa ma tavalesc pe jos pt ca abia acum are unul 5 kg si celalalt 4,8 kg? asta e, sanatosi sa fie, nu suntem la intrecere, Ramona a pus o intrebare, i-am raspuns si noi ce-am citit in carti, nu trebuie sa se simta cineva lezat ca in x carte scrie asa... comparatii insa vom face mereu, pana vor implini majoratul si dupa aia... sa fim sanatosi si noi sa-i crestem mari
mamy de
Emil-Gabriel si
Alinus25 spune:
Seara fetele
Ce mai faceti dragelor?![]()
De ieri sunt si eu mai libera, saptamana trecuta am fost toata saptamana singura cu amandoi copiii, am crezut ca nebunesc
, bine ca Riana e la cresa acum. Multumesc fetelor pt. griji Lumi, Shtephy
Si daca tot am fost cu timp la dispozitie am luat capitolele pe rand si am recuperat aproape tot, acum sunt la cap 8, am recuperat de la 5
. Mi-am propus sa nu ratez nimic
.
Ma duc sa termin de citit si revin ....
Lumi_Richard spune:
RamoC,imi pare rau pt informatia gresita. Multi pupici
, sa te simti mai bine!
Ava
,multumesc foarte mult!
Alinush
,bine ai revenit,ma bucur mult sa te vad! Sper ca vei avea mai mult timp sa stai cu noi.
Mi-e cam foame....![]()
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
lili_a spune:
Bonsoir fetilor si de la noi,
ma pun sa ma uit si eu la un Dexter ca mi-ati facut pofta ![]()
Monis misto Lie to me. Eu ma uitam si la Mentalist, Damages si la CSI-uri. Uneori ma intreb daca nu-mi place sa ma uit la seriale pt. ca nu mai sint in stare sa ma concentrez la un film intreg 
Ava sar'na de raspuns, si a mea e tot asa slow la kk. De un' se cumpara Milchzucker asta? 

Remus Andrei
(8 nov '09)Primul an de peripetii