Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
honeybaby spune:
Am incercat si eu sa dorm inainte de 1 dar se pare ca nu tine. Acum mai mai bantui pe aici.
Andira-trebuie sa incerc si eu combinatia de ceai sa vad ce gust are. Poate o fi acceptabil. 2 cani poate sa beau dar 2 l, NO WAY.
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Honey - credeam ca sunt singura care bantuie la ora asta pe net
.
Irina doarme dusa, iar tati si Nati cred ca sunt la concurs de sforait (Nati e mucioasa
).
Combinatia sa stii ca nu e deloc extraordinara, dar atata mi-a repetat-o medicul de familie, ca mi-a intrat in reflex
.
Edit: mi-a tot recomandat-o si pt ca da un gust placut laptelui (parca anasonul e responsabil de asta, mai ales), dar si pt lactatie, si pentru balonare.
In ceea ce priveste balonarea, iti spun cu mana pe inima ca e f bun.
honeybaby spune:
Andira - nici nu vreau sa fie extraordinara. Cu cat mai banala si fara gust cu atat mai bun.
Eu sunt printre putinii oameni care nu beau ceai de fructe si alte minuni, pt ca e acru. Prefer de tei, musetel, valanda, cozi de cirese, si inca vreo 2 conbinatii cu care ma impac.
Acum in sarcina am taiat si din lista aia.
Iar ma trezesc maine la 11....
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
andira spune:
Honey - ceaiul de musetel cu miere si lamaie e preferatul meu.
Numai ca in sarcina am inteles ca nu e voie, si n-am mai baut de nu mai stiu cand...
andira spune:
Cred ca numai noi mai suntem pe aici, sa vorbim la 1 noaptea de ceaiuri...
Ma duc sa ma uit la Minti Criminale
.
Noapte buna!
honeybaby spune:
Ah eu am terminat 2 ep. Nu ma mai uit ca iar sunt profiler toata noaptea.
Noapte buna!
Ma duc sa vb cu frigiderul....
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Rebiana27 spune:
Ma trec toate emotiile (si cred ca si-o contractie) de fericire!!
Mesaj de la ANDRA:
Azi-noapte la 00.35 am adus pe lume un ingeras, se numeste Ianis Stefan, are 2340 gr si ne-a umplut viata de fericire, implinire si lumina! Va pupam!

FELICITARI MAMICII FERICITE, ATAT DE GREU INCERCATE IN ULTIMELE LUNI, CARE A REUSIT SA-SI TINA BAIETELUL IN BRATE! EXEMPLUL TAU DE OPTIMISM, RABDARE SI TARIE (SI AL DIANEI) NE FACE SA CREDEM CA SUNTEM O ODISEE BINECUVANTATA! MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA!!

Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
Rebiana27 spune:
Am modificat titlul si datele pentru prima pagina.. ca nu se mai leaga somnul de mine.
O nota: scrie "Mamici de ianuarie" insa sunt trecuti primii iepurasii! N-ar trebui sa trecem intai mamicile si apoi bebelusii (ca tot scrie mamici de...)
Mami de Luca
again ~
Eva-Ioana
I can't fake with dignity so i'll not try!!
irinabobe spune:
diana bravo felicitari ce bine ca aveti laptic si sunteti acasa! multa sanatate tie si puiului sa va obisnuiti repede unul cu altul si sa te vedem curand pe aici cu impresii noi de proaspata mamica!
ANDRA BRAVO FELICITARI SA ITI TRAIASCA MICUTUL IANIS SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII SI REFACERE CAT MAI RAPIDA!
fetelor cine urmeaza? ![]()
30
Rares
babyangel spune:
BRAVO ANDRA!!!

Sa te refaci repede, si bebe Iannis sa fie mancacios, sa creasaca mare, mare

Wow, avem 2 iepurasi
...oare care va fi al 3-lea?? si cand??
Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!