Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Bravo Andra!!!! Sa fiti sanatosi amandoi si sa va refaceti rapid iar bebe Ianis sa fie norocos si sa va aduca numai bucurii!

Ce bine e cand se termina cu bine totul

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

bine ai venit bebe Iannis.
Neata.

31+
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Rebiana multumim de mesaj..Si daca tot nu a dat nimeni cafea..va invit eu la o cescuta de ness cu lapte sau un fresh de portocale,,

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetele, fac o cinste sa sarbatorim evenimentul..Asa ca haideti la mine la cafeluta, fructe migdale (o chemam pe Niki sa le faca cu zahar), laptic sau ceai pt. cele care nu iubesc cafeaua

Si sa fiu si eu in ton, diseara la ora 7 am intalnire cu bebe Codrin Nu l-am vazut din 7 decembrie si am emotii mari, mari!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 33 saptamani
AMR 7+ saptamani!!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ioana fota ai mare grija de tine, tratamentul si repausul la pat vor face minuni, multe fete de aici au trecut prin astaSuntem si noi alaturi de tine sa treci peste perioada asta mai grea, o sa aseze DD lucrurile bine, asa cum trebuie

Analessya, nu-i vb de mutat muntii din loc, dar cazurile de copii de 37 s cu probleme sunt rare, bebe e dezvoltat bine si nu cred ca mai e nevoie de tratament si odihna la greu ca sa stea in burtica, daca vrea sa vina e liber s-o faca, putem sa avem un regim de viata normal si sa fie alegerea lui daca iese sau nu

Alicredo, Alexuzza... si alte fericite...nu mai deschideti capitolul kg luate in sarcina, va rugaaaaam...

Alexuzza, multa bafta cu actele, sa reusiti sa rezolvati cu cat mai putin stress cumva tot se va rezolva, ca n-o sa ramana copilu' fara acte da poate n-o sa alergati prea mult...

Alicredo de cafea, tare bine miroase

am terminat de recuperat

37+ Maia Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

Bine ai venit pe lume bebe IANIS STEFAN, sa cresti mare, sanatos, ira tu mamico recuperare buna si sa aveti mult, mult laptic.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 35+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Andra - felicitari!!

Refacere rapida, si sa va bucurati de iepuras!!

Mergi la inceput

Anca bafta la control.Te asteptam cu vesti bune. Accept cu mare placere invitatia..

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana, ai pus cumva in titlu ceva cu ianuarie?
Ca am impresia ca le-ai incurcat pe mamicile de ian-feb....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata iepurasi si burtici,

Felicitariiiiiii Dianei si Andrei!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-a sarit inima cand am citit azi dimineata de Andra! Bebe Alexandru si Ianis sa fie sanatosi, sa nu faca probleme parintilor si sa le bucure sufletele!
Ca noi sigur ne bucuram de aparitia lor la odisee:)!!![coarda]

Eu sunt consemnata la pat de vineri noaptea cand iar am ajuns la urgenta! Joy sta pe partea dreapta si ma inteapa constant si ucigator in ficat sau ce o mai fi pe acolo prin zona! Si nu am mai putut si Bogdan a chemat salvarea! Doc a zis ca e inchis colul , dar sa stau in pat si sa iau duphaston (6 pe zi) si 3 no spa! de atunci imi caut pozitii de stat, pt ca ma doare cand se misca asta mica de imi ia rasuflarea! Stiu ca scopul e nobil, ca pt bebe orice, dar nu stiu ce sa mai fac sa nu ma mai doara! Nu trec 20 de minute fara sa ma intepe! Seara iau o pastiluta de Passiflora (exact asa ii zice) si reusesc sa dorm cel putin pana la 5 dimineata!

Mi s-au terminat ceaiurile si nu stiu ce sa mai imi cumpar! Eu am baut musetel la greu in sarcina, nu am stiut ca nu am voie!!! Am avut ceai diuretic pt gravide de la Fares si a fost f bun!

Parul nu imi cade nici mie, dar astept sa vad ce se intampla dupa ce nasc!

Honey sunt f dragalase body`urile cu oitze! iti merge masina?

Andira sa ne spui cum se rezolva conflictul de la gradi!

Castelana ii doresc mamei tale sanatate sa isi vada si sa se bucure de nepot! Eu nu stiu daca as putea sta departe! nu vreau sa te superi , dar eu cred ca m-as urca pe pereti sa nu pot sa fiu langa ea!

Rebiana tu esti graviduta noastra cu cerclaj fara probleme:) vad ca esti toata ziua plecata pe strada:) luca e la gradinita?

Ioana sa iti traiasca minunea!

Ramy tu pe unde mai preumbli? esti ok? hai scoate-l si tu pe domnul tau la cumparaturi!

Nibi mi-ai facut pofta cu sucul de portocale! ma duc imediat sa imi fac si eu! yummmyyyy..

Asteropi pe unde esti? ca nici tu nu ai mai scris! sau ma lasa pe mine memoria?

Oana tu ti-ai terminat lista de cumparaturi? il astepti pe Erick total pregatita? sper ca te-ai mai linistit cu cezariana!

In 8 saptamani ne intalnim cu Joy:)

Mergi la inceput