Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
rmkristine spune:
andira sa ne tii la curent cu ce se intampla la gradinita! Si a mea a avut niste probleme anul trecut si se izolase, nici din fire nu e deloc tupeista, cred ca i se trage de la faptul ca-i spuneam cand era mica si o supara alt copil sa se intoarca si sa plece, nu sa dea cum sunt altii invatati. Stiu cum e sa ti se rupa sufletul din cauza ca nu stie sa se apere, sa riposteze...
Marina
27 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
dayanara spune:
andira da si eu sunt curioasa cum evolueaza lucrurile la gradinita
si ivan e un copil care nu loveste nu face nimic si ma doare sufletul sa stiu ca mananca bataie, adica pana sa.l am poate tinea faza sa se descurce, dar cand vezi cu ochii tai se cam schimba lucrurile
plus ca nu vad nici.o descurcare in a sti sa te bati, adica nu vreau sa.l invat sa dea si el ca nu suntem in codru, dar nici sa stea
plus ca e genul de copil care daca vede vreunu ca nu se joaca cu el sau mai tepos asa :))) ii ia jucariile si fuge doar ca sa.l faca pe ala sa fuga dupa el, apoi le lasa din fuga si rade de se prapadeste
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
ellanik spune:
Si eu am primit sms de la Andra si reiesea atat de multa fericre din el!!!
Andrutzo, felicitari , maica!Sa va traiasca si sa va lumineze viata.Doamne ajuta!

Freedelia spune-mi si mie
(sigur ai scris dar am citit fugitiv) ce ceai si care e schema inainte de nastere pt lactatie.Mersi mult 
+33 cu
George-Theodor
AMR 6 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui castelanaC Of Doamne, este greu sa fie in balanta fiul si mama ta, la care sa fugi mai intai? Nu am mai scris in ultimile zile, am o stare cam deplorabila si iar ma buseste plansul, somnul este tare greu si visez numai prostii, saracul sotul meu care incearca din rasputeri sa ma linisteasca si sa fie cat mai aproape de mine. |
Eu cred ca mama ta isi doreste un nepot sanatos si sunt convinsa ca prefera sa va stie pe voi doi, tu si bebe, sanatosi. Si ea e mama, la uram urmei, si sunt absolut convinsa ca ti-ar spune sa stai linistita acolo si sa ai grija de bebe din burtica. Fa asta pentru ea! Calmeaza-te si fii 'optimista incurabila' si pentru ea!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
oanaiacovita spune:
Am primit si eu rezultatele la secretie. MACAR nu mi-a iesit Streptococ B.
Ala mai imi lipsea...
Fetele, multumesc frumos de aprecieri.
Eram si eu in tinereti in poza aia. Cred ca in 2004 e facuta, deci au cam trecut anii.
Am terminat de calcat lucrusoarele lui bebe.
Merg sa pap o farfurie de ciorba cu fasole.
Si apoi mai am de calcat camasi lui tati, daca mai am chef.
Oana
34+
Eric Nicholas
AMR 5+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
Ramy77 spune:
Buna fetele,
Am revenit si eu. N-am mai intrat zilele astea, a fost mama mea la mine cateva zile si am stat mai mult cu ea, mi-a mai facut una alta prin casa, tare m-am bucurat de vizita ei...
Felicitari ANDRA

, bine ai venit bebe Ianis!!!

Oauu, inca un iepuras, chiar ca intram in linie dreapta...cu tot cu morcovii aferenti
REBIANA, multumim pentru vesti

Bafta fetelor care azi au intalnire cu bebeii la dr.,va asteptam cu vesti bune
MIRUNA, STEFIMIC, felicitari pt vestile bune de la eco
Ma bucur tare mult ca Diana e acasa deja, sper sa ne impartaseasca si noua noile trairi cand are putin timp
ATB, ma bucur ca esti ok, grija mai mare, putea fi mult mai rau
CASTELANA, te inteleg perfect, eu stiu cum e, cand s-a dus tatal meu eram in aceeasi dilema, sa merg sa stau langa el sau sa sufar de la distanta gandindu-ma la bebeul din burtica...e foarte greu sa alegi.Dar eu zic ca si mama ta ar zice sa stai linistita si sa nu risti ceva cu nepotelul...
urias si mult curaj, vei vedea ca trece cu bine si asta.
IOANA FOTA, repaos si tratament si va fi totul bine, ai sa vezi.
GABY, si eu ma intrebam pe unde te preumbli
...Imi pare rau ca iar trebuie sa stai la pat, welcome in my world!!!! Lasa ca mai e un pic si cand ne vom tine bebelusele in brate cred ca vom zice ca am mai sta la pat un an ca a meritat
Eu cel putin sunt convinsa de asta.
La cumparaturi am trimis-o pe mama,am si eu cate cava pt bagaj...mai urmeaza o tura-doua, dar decat deloc...am facut progrese...Ai multa grija de tine,
mare sa treaca durerile.
Merg sa-mi scot painea din aparat si revin sa mai citesc din urma
Ramona, 31+
Briana-Maria
dayanara spune:
rebiana multumim de vestile de la andra 
acum am primit si eu sms de la ea, ce fericita e :)
rmkristine nu cred ca e vreo problema de la o singura baie, doar sa nu faci des si nu asa fierbinte
castelana ma doare sufletul cand ma gandesc la tine cu mama, am si visat urat pe mama mea acum 2 zile....e tare dureros
oana ma bucur ca esti ok cu streptococul, adica fara el 
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
sensibila spune:
rmkristine – eu am citit undeva ca baile fierbinti ar fi chiar benefice in lunile mari de sarcina si ca nu afecteaza in nici un fel bebelul, din contra, ar ajuta mama la durerile de spate si bazin.
e in burtica
+33
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
jeni_h spune:
hai sa va povestesc ceva hazliu
aseara, cand a ajuns al meu sot acasa, eu pregateam gentuta cu hainute pt bebelina noastra pentru cand o sa trebuiasca sa o aduca el cand ne scoate din spital. Eram destul de preocupata sa nu uit ceva. El , foarte precipitat ma tot intreba daca simt ceva, daca ma doare burta (contractii) si tot asa... toata seara. Toata noaptea, saracutul nu a inchis ochii. Cum ma suceam eu de pe o parte pe alta, precum ursul (mai bine zis ma rostogoleam), cum sarea ca ars sa ma intrebe daca sunt ok si sigur, sigur nu trebuie sa mergem la spital?
Asa m-a amuzat, l-am tot linistit i-am spus ca ma pregatesc sa nu care cumva sa ma ia pe nepregatite, dar el, saracutul .... se si vedea cu fie-sa in brate
. L-am linistit, i-am aratat geanta mea cu lucruri pt spital, geanta lui bebe. I-am zis ca poate sa-si ia scoica in masina lui daca vrea. Voi ce ziceti? Nu-i haios?
va pup
33+ 
jeni_h spune:
hai sa va povestesc ceva hazliu
aseara, cand a ajuns al meu sot acasa, eu pregateam gentuta cu hainute pt bebelina noastra pentru cand o sa trebuiasca sa o aduca el cand ne scoate din spital. Eram destul de preocupata sa nu uit ceva. El , foarte precipitat ma tot intreba daca simt ceva, daca ma doare burta (contractii) si tot asa... toata seara. Toata noaptea, saracutul nu a inchis ochii. Cum ma suceam eu de pe o parte pe alta, precum ursul (mai bine zis ma rostogoleam), cum sarea ca ars sa ma intrebe daca sunt ok si sigur, sigur nu trebuie sa mergem la spital?
Asa m-a amuzat, l-am tot linistit i-am spus ca ma pregatesc sa nu care cumva sa ma ia pe nepregatite, dar el, saracutul .... se si vedea cu fie-sa in brate
. L-am linistit, i-am aratat geanta mea cu lucruri pt spital, geanta lui bebe. I-am zis ca poate sa-si ia scoica in masina lui daca vrea. Voi ce ziceti? Nu-i haios?
va pup
33+