Bravo Andra!!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (79)
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanact spune:
Aaa..am uitat, ca am vazut si eu poza Oanei, ce par frumos si lung aveai
..intr-adevar nu te-ai schimbat prea mult..pe langa asta am vazut si pozele cand erai bebe mic.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
27+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
oana doamne ce frumoasa esti :) si parul superb, dar imi place si culoarea saten cum iti sta, poate e doar din cauza camerei , nu stiu
andira nasol cu concediul, o fi chiar asa de greu sa cunoasca toti medicii legea, ca vad ca.s multe incurcaturi
de la anason, mai ales cel in forma de stelute sau ceva de genul asta, s.au intamplat intoxicatii mari, din celalalt normal mai putin
are efect sedant si nu numai, fenicul in schimb cred ca e ok
denisa, tichiuta mea nu se leaga cu nimic, eu in casa nu ii pun caciula deloc, cu atat mai putin din cele cu snur
afara mai merge, dar nici asa
ina multumesc 
ioana scuze, stiam ca e tot azi ecograful si vio il avea maine dar si ea a anticipat si s.a dus saptamana trecuta, cred ca de aia m.am incurcat
roxana
30
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
sensibila spune:

Felicitariiiiiiiiiii Andra_s !!!!!!!!!!!!!

Bine ai venit pe lume bebe Ianis Stefan !!!!

Sa fii sanatos, iubit, respectat si avut !!!!

e in burtica
+33
Gia Darria
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
varsta bebel
Poze Bebelina
Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
honeybaby spune:
Roxana- caciula in casa nici eu nu-i voi pune.
Am fugit la eco

PS: bleah, ce greata imi e.....
Denisa,
29 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
Poze & Filmulete Bebeluna
andira spune:
Miria - stiu ca mai pot lua medical, chiar mai pot lua o gramada, dar nu vreau.
E platit cu 75%, si-mi scade si media veniturilor ultimelor 12 luni, raportat la care se vor calcula si concediu de maternitate, si cel de ingrijire copil.
Comparativ cu prenatalul, unde voi lua mai mult decat am salariu in momentul asta, fiind calculat la brut.
N-am cum sa iau concediu de ingrijire copil, asta il iau dupa ce nasc. Si ambele fete au trecut de 2 ani
.
Insa asa m-am gandit si eu, sa-i spun ca ginecologul imi recomanda cezariana in sapt 38, deci termenul ar fi mai devreme.
Multumesc de solutii! 
Cu simptomele lui Nati - are o secretie galben - verzuie la ochisor dimineata cand se trezeste, mai abundenta, si mai putin in timpul zilei. Insa se tot strange cate putin in coltul intern al ochiului, chiar si in timpul zilei. Si dimineata are putin genele lipite.
M-am uitat pe net si am vazut ca infectia bacteriana cu pneumococ, pe care a avut-o Irina, si de care le-am tratat pe amandoua, poate da conjunctivita.
Sa vad maine ce-mi zice medicul oftalmolog.
Oana - 
Bumbitza - multumesc!
Da, am vazut ca poate fi si cauza alergena, dar e putin probabil, chestia asta a aparut in ultimele 2 zile, cand au stat numai in casa, si nu s-a schimbat nimic pe aici.
Macar daca era primavara - polen, alte altea ![]()
Jeni - da, 42 de zile trebuie sa ramana. Imi raman, plus inca alte 6-7 zile pentru orice eventualitate.
Irina - multumesc, ii trantesc legea pe masa, sper numai sa nu ma enervez, sa fiu calma si draguta cu ea
.
Honey - nici eu nu iau in calcul autobuzul.
Mai ales ca am inteles ca saptamana asta si cealalta vor fi apogeul imbolnavirilor cu porcina.
Bafta la eco! ![]()
miria_cristina spune:
ANDIRA - Concediul pentru ingrijire copil se da in continuare, nu are legatura cu varsta fetelor, ca-s mai mari de 2 ani.
Dar intr-adevar daca te gandesti la bani nu merita, desi diferenta nu-i exagerat de mare in principiu.
Pentru conjunctivita cu secretie galben-verzuie si eventual senzatie de nisip in ochi, de spala ochiul cu ser fiziologic si se sterge cu pansament steril dupa carese pun 2 picaturi de Tobradex. Face minuni si trece foarte repede. Sa evite ochiul sanatos sa si-l atinga ca sa nu se extinda si la ala si sa schimbi mai des fata de perna, in cazul in care doarme pe burta.
Fireste, ca un consult e recomandat, dar cum am trecut prin asa ceva era pacat sa nu-ti spun.
Mai sunt picaturi pentru ochi bune, dar asta este super eficient.
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
andira spune:
Miria - concediu de ingrijire copil se da pt ingrijirea copilului de pana la 2 ani - sau cel putin eu asa stiu (si m-am mai uitat acum o data in lege).
Se da in continuarea post-natalului, intr-adevar, dar eu n-am intrat inca nici in prenatal.
Si n-am inca nici un copil de pana in 2 ani
.
Stiu ca il pot lua in continuare - cum zici tu - cele care sunt deja in CIC. Trec intr-adevar dintr-unul in altul.
Dar eu n-am nici o treaba cu situatia asta - de-asta ziceam ca n-am nici un copil < 2 ani.
Poate intra si Ate, sa ne zica.
Multumesc pt sfatul cu ochisorii, e foarte posibil maine sa vin sa-ti spun ca exact asta mi-a dat
.
Am citit ca poate trece si de la sine, dar de obicei se da tratament ca sa se grabeasca vindecarea.
miria_cristina spune:
ANDIRA - Eu nu ma refer la acel concediu pentru ingrijirea copilului mic, ci la Concediul pentru ingrijirea copilului bolnav, care se da unui parinte pana la varsta de 7 ani al copilului.
Scrie despre el in Legea mamelor asigurate, parca art.121, aliniatul 2.
Hai, ca stim noi legile mai bine decat cei care lucreaza cu ele.![]()
Cristina +25
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
rmkristine spune:
FELICITARI ANDRA! Bebe Ianis sa fie sanatos si iubit!!!!!
M-au luat si pe mine emotiile, desi mai am destul!!!
Marina
27 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
rmkristine spune:
cred ca am facut o prostie aseara... am facut o baita cam calda, ca sa nu zic fierbinte, pt ca mi-era f frig si nu ma puteam incalzi. Stiti cumva ce influenta poate avea asupra copilului, in afara de contractii? 

Marina
27 +
CRISTIAN si mami de Bianca Maria (15.09.2005)