Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)
Raspunsuri - Pagina 7
alicredo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui analessya13 De ce unele fete sunteti asa de sigure ca daca gata intram in 37 s bebe poate veni fara nici o problema? Depinde. O prietena de-a mea a nascut fix la 37 s, bebe a fost declarat prematur, nu imi amintesc ce scor Apgar sa fi avut, cert e ca saraca mama s-a chinuit cam 1 luna cu el, continua sa faca icter si dormea la greu, nu voia sa pape, nu voia sa se trezeasca, ea isi storcea laptele. I-a fost foarte greu, deci nu e chiar asa ca daca intram in luna a 9 a putem sa incepem demersul de a muta muntii din loc ca sa il determinam pe bebe sa vina mai rpd. |
brrrr! nasol rau! nu stii ce-ti rezerva viata! cert e sa nu ne fortam norocul si nici sa influentam viitorul avem exemplu fericit de bb Tudor, si cel mai putin fericit al prietenei tale.
37+
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui blue_rain Alexuta sotul bietu a fost asa de prins luna asta cu un mega proiect la care lucram. Saptamana trecuta era in delegatie la vreo 600 km de bm, si asa de cu greu s-a dus si cu inima stransa... ii era sa nu cumva sa nasc si el sa fie plecat. A pus pe toata lumea in alerta ca el pleaca si eu s-ar putea sa nasc, asa ca toti erau pregatiti ca in 5 minute sa "intervina": frate-meu ( care sta usa-n usa cu noi), nasu, soacra, ai mei - au venit de la 50 km, sa stea cu mine :)) Nu ne-am stresat deloc cu pregatirle pentru bebe, ne-am dorit atat, sa fie sanatos. Din pacate, am pierdut o sarcina mica (8 saptamani) acum doi ani, care m-a marcat foarte tare, atunci deja aveam si cateva lucrusoare primite de la prieteni. Acum cred ca ne-am ferit amandoi sa luam ceva... pana aproape de finish. In mare suntem pregatiti: hainutele le avem, trebuie doar sa le spal calc. O \sa le spal in seara asta, daca e sa nasc pana ce se usuca le calca cumnata, mama, sotu. SE descurca ei, ca sunt mari Singura problema e ca nu ne-am hotarat la nume, asta da' ma coace un pic tzontzo manager 39+ poze poze Tzontzo |
inteleg nici noi pana in decembrie nu am cumparat mai nimic, superstitiosi, voi cu incidentul nefericit cu atat mai mult lasa ca vorba ta, sanatos sa fie, restu se gasesc, nici mama nu avea de niciunele inainte sa ma nasca, pe vremea aia nu era moda sa iei ca acum asa din timp
38+ Yannis
analessya13 spune:
Alicredo, nu am vrut sa supar pe nimeni, dar cam nerabdatoare burticutele pe aici. Imi amintesc Decenuela ce povestea despre cati copii nascuti prematur vazuse in spital si ca in acele momente te gandesti ca ce bine ar fi fost sa mai stea ala mic la caldurica. Pt ca depinde mult si de noi. Acum na fiecare face cum vrea si ce vrea.
gratiana77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alicredo
brrrr! nasol rau! nu stii ce-ti rezerva viata! cert e sa nu ne fortam norocul si nici sa influentam viitorul avem exemplu fericit de bb Tudor, si cel mai putin fericit al prietenei tale. 37+ |
Ideea e ca dupa sapt.37 pericolul nu mai e asa de mare, daca se naste bb. Asta nu inseamna ca imediat dupa sapt.37 trebuie sa il provocam sa iasa. Bine e cand sta pana la termen in burtica.
38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Da, sunt in bucuresti. De aseara. Azi am facut un ecograf si am vazut spitalul inclusiv rezervele. Arata f bine. Bebe este tot neintors deci vineri cezariana. A mai crescut. Acum are minim 3 kg. 38+ Teodor AMR 3 zile www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze Blogul meu |
ohoo minim 3 kile bebe e f bine ptr cate kile..NU ai luat tu
38+ Yannis
analessya13 spune:
Plateea, bine ai revenit. Te simt cam trista in postarile tale. Te cred, mai ai putin si e normal sa iti faci ganduri. Ne vor lipsi bunataturile tale pe care ne-ai obisnuit sa le pregatesti dimineata de dimineata.
Curaj, in curand vei face parte din categoria mamicutelor de pufuleti
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui alicredo blue_rain imi pare rau de sarcina pierduta! pana la urma cred ca asta e boala secolului... fiv...din pacate pentru cele mai multe femei...nu vreau sa judec pe mine...unele se chinuie ...altele fac prea multi , iar cele care isi doresc nu pot avea, sau trec prin n incercari...Dumnezeu stie de ce le da asa! noi am fost la dr de fam azi....uterul iar e mai mic...dar m-am obisnuit .din 2 in 2 saptamani sunt ok la masuratori.pot sa ma laud?am pus 12 kg pe mine de care sunt tare mandra ca numa burta e de mine.pe bb sa il fac de 3 kg si sa fie sanatos(si frumos, si destept, si, si)...in rest ...ce mai conteaza? apropo: prin oct....ma rugam sa stea bb in burtica pana la 28+(stiam ca sansele de supravietuire sunt mai mari) prin nov...il rugam sa stea pana de craciun cand intram in 34....si uite asa nu-mi vine sa cred ca vineri facem 38....cand au trecut? si parca acum nu mai vine. in nov la inceput a plecat vara-mea acasa si i-am spus atunci ca o astept sa vina(3 sapt e aici , 5 acasa) ca atunci cand vine nasc....si uite ca a venit ....si azi a plecat....si eu tot nu am nascut.(vroiam sa fie aici cu mine,sa vina la spital, sa ma incurajeze, sa nu ma simt aiurea, singura) si mai vine pe 22 feb....m-au napadit lacrimile cand mi-a zis in aeroport ca data viitoare cand ma vede sunt deja mamica...si simt asa un nod in gat, cand singura ta legatura de sange pleaca...si ramanem amandoi singuri...din nou.offf mi-as fii dorit sa fiu in tara si sa le simt pulsul , emotiile, si pasii pe hol celor din familie. iar acum....o sa fiu doar eu cu el.el se roaga sa nasc in weekend cand e acasa.(lucreaza de noapte de l-v) sa vina cu mine(oricum toata lumea de la lucru e in alerta daca se intampla si are pe cine suna)...As vrea ca sa intre in sala cu mine, sa ma tina de mana,sa ma pupe pe cap, sa trecem impreuna prin nastere, sa il vad implicat, sa-i vad lacrimile din ochi cand il vede pe bb..dar inca nu am mai discutat.Acum cateva luni imi zicea ca o sa fie traumatizat...eu i-am spus ca nu vreau ca sa isi bage capul acolo.ci doar sa ma tine de mana.ar conta f mult ca sa imi zica cineva ''Impinge!hai mami ca poti! '' decat ''push lady!'' sa ma rog...cum or zice alea. pe de alta parte el are deja o imagine despre mine(femeia perfecta ptr el, nu?) si sa ma vada schimonosita...si urland din toate puterile...unele zic ca barbatii nu au ce cauta acolo...hmmmmm pe mine m-ar uni si mai mult de el. sunt ok....nu sunt suparata ...am vrut doar sa va spun ce simt acum, cand fiecare ora care trece ma face sa fiu tot mai aproape de bb v-am innebunit! se vede ca sunt singura acasa ...si ma plicti! puuup trimit si mai scriu... 37+ |
SAC! io am luat 11 pana acum si la fel, numa burta e de mine, bebe cred ca are 3,4 sau 5, cel putin asa sper, vedem miercuri la eco si apoi luni cand iese
Subscriu, eu de la sf lu nov ma rog de bebe sa stea pan la 32 apoi pana dupa sarbatori si acum parca nu mai nasc odata!
te cred ca e greu singurica da pe de alta parte cine e bebe smecher irlandez? Ai si sotul cu tine conteaza mult, el e cel mai important!
Hai ca mai ai putin
38+ Yannis
analessya13 spune:
Gratiana, am observat ca ma scoti mereu din "belele" sa zic asa.
Eu fac 13-14 prin casa pt ca m-au luat un pic niste dureri de spate, oricum per total ma simt aiurea. Fac 38 s joi, dar la mauratori bebe a fost mereu cu 1 sapt in urma. Am totul gata, mai tb sa ii las sotului londonul cu tot ce tb ca bebe sa fie scos din spital.
Eu ma rog sa nasc la termen. Primul bebe a fost de o precizie mai ceva ca ceasurile elvetiene.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Andre_lina cris.mario, ia no spa si magneziu si stai cuminte... e prea devreme pentru majorete. Nu am intrat doar de amagire, am pus poze noi cu Tudoras, sa vedeti ce frumos am crescut. Tudor e un cuminte (cateodata) avem si nopti cand ne jucam de-a teroristii... eu sunt mereu victima. Avem zile cand sunt prizoniera lui, din cauza ca am lapte-n tzatze ca in capra cu trei iezi.... imi lipsesc frunzele din buze, ca nu am voie salate... Laptic este, multumesc lui Dzeu, mai ales ca Tudor mananca cat 2 copii. daca aveam gemeni, fratele lui nu apuca nimic de lacomul asta. In rest tb sa ies la cumparaturi, caci toate pregatirile mele, asa cu le faceti si voi, au ramas mici deja... so, new ones needed... tb sa schim kkcila, revin! Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009) Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile! primele poze poze burtica toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT |
MICI!?!?!?! da ce ai luat? io am luat numa de 62cm si 1-3 luni, nu am luat nik de nounascut, astea vor ramane mici asa repede?!?!?!
bine soro ca nu ai luat si de prematuri!
38+ Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui gratiana77 Azi am fost si noi la doctor si ne-am intors cu vesti bune! Se pare ca bebelina ar vrea sa vina saptamana asta fiindca e jos pozitionata si colul sters. Placenta nu e deloc imbatranita si lichidul amniotic e in cantitate normala. Deci de maine incep miscarea ca sa fiu sigura ca bb vine saptamana asta. In felul asta nasc cu dr. meu, nu trebuie sa ma mai lase pe mana altcuiva. Dupa masuratori are 3,400 kg. A spus dr. ca s-ar putea sa nu fie concludent rezultatul asta si chiar sper sa aiba dreptate. Imi doream sa aiba intre 2,900 si 3,100 nu mai mult mai ales ca nici nu a ajuns inca la 40 sapt. Termin de citit cap asta si un sfert din 107 si revin. 38+ (Amaris-Stefania) AMR o saptamana si ceva! poze |
FELICITARI! ce placenta misto ai! si bravo ptr lichid! si bebe normal ca are mai mult decat credeai la asa placenta! BRAVOOOO!!!
38+ Yannis