Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

buna seara, doamnelor, domnisoarelor si domnilor...
long time, no see . de fapt am trisat eu, ca de citit am apucat, de scris nu, pt ca intr-un final am mai shopinguit ce era musai, am mai facut una alta, am mai rezolvat probleme admnistrative, iar am shoppinguit, in seara asta am facut si bagajele... mai am maine de shoppinguit nitel, again, mai trebuie sa trec pe la primarie, si pe medicul de familie, apoi... puteti sa ma treceti in principiu pe listuta!

miercuri, pe 20 ne internam, si... probabil tot atunci ne si hacuim, si scoatem bbTo. da' va anunt eu cand aflu . cel mai probabil prin sms, ca... laptopul il aduce tati dupa ce imi revin din anestezie si redevin coerenta.

pt moment merg sa mai molfai ceva, ca-s cu foamea-n glanda mereu, si mai revin maine, cand ajung pe acasa. oricum, incercam o sedinta foto in seara asta, ca pe maine vreau sa sarbatoresc cu tati... la pizza. chiar de mi-o fi rau apoi... nu conteaza!

si la toata lumea!
sanatate si virtute, liniste si calm gravidutelor, laptic mult pt bebei, si somn de mai mult de 3 ore pt mamici, asta va doresc din suflet!

39+ cu bbTo...+ 5 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 1 sapt. , practic... 3 zile

CURAJ, GAINA CA TE TAI!

multumim ca ne-ati facut onoarea! Eram ingrijorata mai ales ca nici pe mess nu vazui palteea si cand colo ...tu binemerci la cheltuit banii de pampersi

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui analessya13

Gratiana, am observat ca ma scoti mereu din "belele" sa zic asa.

Eu fac 13-14 prin casa pt ca m-au luat un pic niste dureri de spate, oricum per total ma simt aiurea. Fac 38 s joi, dar la mauratori bebe a fost mereu cu 1 sapt in urma. Am totul gata, mai tb sa ii las sotului londonul cu tot ce tb ca bebe sa fie scos din spital.

Eu ma rog sa nasc la termen. Primul bebe a fost de o precizie mai ceva ca ceasurile elvetiene.

Pana azi si eu imi doream sa nasc la termen, desi ma asteptam sa vina mai repede pt ca, in general, fetele sunt mai grabite. Azi la control dr. mi-a spus ca am colul sters si bebita are vreo 3,4 kg deci poate veni saptamana asta fara nicio problema. Drept pt care voi face un pic de miscare (nu sa mut muntii din loc)pt ca vreau sa vina pe la sfarsitul saptamanii . Plus ca am sansa sa nasc cu dr.meu inainte de a pleca in concediu. Daca ar fi fost colul ok nici prin gand nu-mi trecea ca as putea naste asa repede si chiar intentionam sa petrec mai mult timp in pat.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

alexuzzza, nu..nu cred..NU INCA! nu sunt pregatita..de parca voi fi vreodata. dar sa mai stea cateva zile, sa apuc sa calc hainutele si sa mai treaca ninsorile astea
apropo de dop, eu cred ca am pierdut ceva inainte de craciun. nu am spus doctorului...cred ca am uitat... totusi, au trecut 4 saptamani. e normal sa stai atat fara o bucata de dop?!

39+ cu Stefan

Da tu cine crezi ca e pregatit? asa zic si io sa mai stea sa treaca ninsoarea, sa mai stea sa am acte, sa mai stea sa platesc ratele sa mai stea sa...dar na mie mi-l scoate doctoru si gata...brrrrrr! deja ma gandesc daca cezariana se poate amana...decala..reprograma...

38+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Azi am fost si noi la doctor si ne-am intors cu vesti bune! Se pare ca bebelina ar vrea sa vina saptamana asta fiindca e jos pozitionata si colul sters. Placenta nu e deloc imbatranita si lichidul amniotic e in cantitate normala. Deci de maine incep miscarea ca sa fiu sigura ca bb vine saptamana asta. In felul asta nasc cu dr. meu, nu trebuie sa ma mai lase pe mana altcuiva. Dupa masuratori are 3,400 kg. A spus dr. ca s-ar putea sa nu fie concludent rezultatul asta si chiar sper sa aiba dreptate. Imi doream sa aiba intre 2,900 si 3,100 nu mai mult mai ales ca nici nu a ajuns inca la 40 sapt.

Termin de citit cap asta si un sfert din 107 si revin.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

FELICITARI! ce placenta misto ai! si bravo ptr lichid! si bebe normal ca are mai mult decat credeai la asa placenta! BRAVOOOO!!!

38+ Yannis

Merci!

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

ALEXUTZZZA si daca nu ai acte poti sa il inregistrezi pe bebe?

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna seara fetelor,vad ac de azi dimineata au aparut vesti bune de la fete si ati scris nu gluma ca am avut ceva de recuperat la citit.Acum o ora am reusit si eu sa ajung de la c-ta ca la ce viscol e afara...
Bebelina mea vad ca vrea sa ma supere ca a coborat prea jos si dr era cam ne-a dat tratament si 2 sapt repaus la bat si cand ma controlat pe masa mi-a zis ca sangerez desi eu cand fac pipi nu am vazut nimic si nu am gasit nici pe chilot nici o pata .Alexutzzza am vazut ca si tu ai luat no spa si gynipral ca asta mi-a dat si mie si inca ceva dar nu reusesc pe reteta ce scrie amine cand oi lua de la farmacie va zic ce mi-a mai dat.Cris mario stai linistita in pat ia un no spa si mergi totusi la ginecolog ca e cel mai sanatos eu daca nu ma duceam acum habar nu aveam de sangerare .
Bravo Dastefana si Danutza felicitari pentru Miruna si Alexandra si multa sanatate si recuperare usoara!
Va si ne auzim maine merg sa fac un dus sicred ca aseara nu am dormit deloc.
30+ Alexandra

eu am luat gynipral toata luna decembrie, jumate de pastila la 6 ore nu stiu daca ti-a zis dr ceva f IMPORTANT: sa mananci inainte de a lua pastila! altfel ai niste reactii destul de nasoale, gen ameteala si...parca tremuri asa.. stii tremuru ala cand ai draci pe tine sau esti contratimp si f agitata si nu stii ce sa faci mai intai...cam asa un tremur in tot corpu asa cu ameteli si dureri de cap de treb sa stai la pat! oricum daca ai uitat sa papi si iei pastila si te apuca astea papa imediat chiar daca nu simti asta, bea o cana mare cu lapte ceva si iti trece. Ma rog eu de exemplu nu papam inainte de pastila de o luam in miez de noapte dar era ok cama duceam la nani si eram oricum papata de peste zi, dar de regula treb sa papi inainte. sunt f ok pastilele chiar te tin departe de necazuri bafta si odihna muuulta!

38+ Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

ALEXUTZZZA si daca nu ai acte poti sa il inregistrezi pe bebe?

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

cik nu, treb sa astept sa vine certif de casatorie cu corectie din grecia ca sa pot merge la noi la primarie sa vad cat o dura sa schimbe aici certif de casatorie emis gresit si abia apoi pot sa imi fac buletin cu numele nou si sa inregistrez copilu....... m-am resemnat, daca depasesc cele 15 zile cik pot declara ca am avut motiv intemeiat si sa declar bb mai tarziu... desi nu-mi convine defel. Tineti-mi pumnii sa rezolv sapt asta cu certif de casatorie sa apuc sa depun de buletin pana luni cand nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexutzzza mersi de informatie mie mi-a zis sa le iau la 8 ore de mincare nu mi-a zis nimic dar cred ca imi zicea la farmacie.Chiar vroiam sa intreb pe fetele care stiu stiu si au trecut prin asa ceva cum au stat in pat?ca eu nu pot sta pe spate ma astup si pe stg si pe dr ma tot foiesc .tu no spa cum ai lua mie mi-a zis sa iau o pastila dim si una seara mi se pare cam mult dar eu stiu...

30+ Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Alexutzzza mersi de informatie mie mi-a zis sa le iau la 8 ore de mincare nu mi-a zis nimic dar cred ca imi zicea la farmacie.Chiar vroiam sa intreb pe fetele care stiu stiu si au trecut prin asa ceva cum au stat in pat?ca eu nu pot sta pe spate ma astup si pe stg si pe dr ma tot foiesc .tu no spa cum ai lua mie mi-a zis sa iau o pastila dim si una seara mi se pare cam mult dar eu stiu...

30+ Alexandra

ti se pare mult? eu in 24 de ore luam 4 jumatati de gynipral si 3 NO SPA FORTE in fiecare zi a lunii decembrie! in pat noaptea dorm cu ajutorul pernelor, cel mai bine e pe stanga, o perna intre picioare si inca o perna in bratze si nici una sub cap, dar imbratisam asa cu dragoste mare perna din brate si asa dormeam f bine ptr ca-mi sustine spatele, la fel dorm si acum, daca nu-mi gasesc pozitia, treaba asta cu stanga si 2 perne (niciuna sub cap) e de aur! Iar ziua, lungita pe canapea doar spatele ridicat pe perne ca sa pot sta cu laptopul. Ai grija insa acest spate ridicat sa nu se transforme in stat in fund, treb sa fii cat mai pe spate, atunci puteam sa mai stau asa, acum e prea greu bebe si nu prea mai pot.... stau mai mult in fund dar deh la mine pericolul a trecut cat de cat

38+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

mamidepuiuti ai doi printisori superbi, cred ca esti tare mandra de ei Imi place freza lui Alex

Andre_lina nu stiu daca ti-am mai zis, dar pozele alea de la Craciun sunt absolut dementiale! Tudor parca ar fi un spiridus Superb! Felicitari, mamico pt un flacau asa reusit!

35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput