Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alexutzzza/alexutzzza.jpg)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea buna seara, doamnelor, domnisoarelor si domnilor... long time, no see ![]() miercuri, pe 20 ne internam, si... probabil tot atunci ne si hacuim, si scoatem bbTo. da' va anunt eu cand aflu ![]() pt moment merg sa mai molfai ceva, ca-s cu foamea-n glanda mereu, si mai revin maine, cand ajung pe acasa. oricum, incercam o sedinta foto in seara asta, ca pe maine vreau sa sarbatoresc cu tati... la pizza. chiar de mi-o fi rau apoi... nu conteaza! ![]() ![]() sanatate si virtute, liniste si calm gravidutelor, laptic mult pt bebei, si somn de mai mult de 3 ore pt mamici, asta va doresc din suflet! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() AMR teoretic 1 sapt. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](japonez.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
gratiana77 spune:
citat din mesajul lui analessya13 Gratiana, am observat ca ma scoti mereu din "belele" sa zic asa ![]() Eu fac 13-14 prin casa pt ca m-au luat un pic niste dureri de spate, oricum per total ma simt aiurea. Fac 38 s joi, dar la mauratori bebe a fost mereu cu 1 sapt in urma. Am totul gata, mai tb sa ii las sotului londonul cu tot ce tb ca bebe sa fie scos din spital. Eu ma rog sa nasc la termen. Primul bebe a fost de o precizie mai ceva ca ceasurile elvetiene. |
Pana azi si eu imi doream sa nasc la termen, desi ma asteptam sa vina mai repede pt ca, in general, fetele sunt mai grabite. Azi la control dr. mi-a spus ca am colul sters si bebita are vreo 3,4 kg deci poate veni saptamana asta fara nicio problema. Drept pt care voi face un pic de miscare (nu sa mut muntii din loc)pt ca vreau sa vina pe la sfarsitul saptamanii . Plus ca am sansa sa nasc cu dr.meu inainte de a pleca in concediu. Daca ar fi fost colul ok nici prin gand nu-mi trecea ca as putea naste asa repede si chiar intentionam sa petrec mai mult timp in pat.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR o saptamana si ceva!
poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ana_g alexuzzza, nu..nu cred..NU INCA! nu sunt pregatita..de parca voi fi vreodata. dar sa mai stea cateva zile, sa apuc sa calc hainutele si sa mai treaca ninsorile astea ![]() apropo de dop, eu cred ca am pierdut ceva inainte de craciun. nu am spus doctorului...cred ca am uitat... ![]() ![]() |
Da tu cine crezi ca e pregatit? asa zic si io sa mai stea sa treaca ninsoarea, sa mai stea sa am acte, sa mai stea sa platesc ratele sa mai stea sa...dar na mie mi-l scoate doctoru si gata...brrrrrr!
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
gratiana77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merci!
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
AMR o saptamana si ceva!
poze
gratiana77 spune:
ALEXUTZZZA si daca nu ai acte poti sa il inregistrezi pe bebe? 38+
(Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Buna seara fetelor,vad ac de azi dimineata au aparut vesti bune de la fete si ati scris nu gluma ca am avut ceva de recuperat la citit ![]() ![]() Bebelina mea vad ca vrea sa ma supere ca a coborat prea jos si dr era cam ![]() ![]() ![]() Bravo Dastefana si Danutza felicitari pentru Miruna si Alexandra si multa sanatate si recuperare usoara! Va ![]() ![]() ![]() ![]() |
eu am luat gynipral toata luna decembrie, jumate de pastila la 6 ore
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui gratiana77 ALEXUTZZZA si daca nu ai acte poti sa il inregistrezi pe bebe? ![]() ![]() AMR o saptamana si ceva! poze |
cik nu, treb sa astept sa vine certif de casatorie cu corectie din grecia ca sa pot merge la noi la primarie sa vad cat o dura sa schimbe aici certif de casatorie emis gresit si abia apoi pot sa imi fac buletin cu numele nou si sa inregistrez copilu....
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
ioana_fota spune:
Alexutzzza mersi de informatie mie mi-a zis sa le iau la 8 ore de mincare nu mi-a zis nimic dar cred ca imi zicea la farmacie.Chiar vroiam sa intreb pe fetele care stiu stiu si au trecut prin asa ceva cum au stat in pat?ca eu nu pot sta pe spate ma astup si pe stg si pe dr ma tot foiesc .tu no spa cum ai lua mie mi-a zis sa iau o pastila dim si una seara mi se pare cam mult dar eu stiu...
30+
Alexandra
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Alexutzzza mersi de informatie mie mi-a zis sa le iau la 8 ore de mincare nu mi-a zis nimic dar cred ca imi zicea la farmacie.Chiar vroiam sa intreb pe fetele care stiu stiu si au trecut prin asa ceva cum au stat in pat?ca eu nu pot sta pe spate ma astup si pe stg si pe dr ma tot foiesc ![]() ![]() ![]() |
ti se pare mult?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](pupic.gif)
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/evyme/evyme.jpg)
evyme spune:
mamidepuiuti ai doi printisori superbi, cred ca esti tare mandra de ei Imi place freza lui Alex
Andre_lina nu stiu daca ti-am mai zis, dar pozele alea de la Craciun sunt absolut dementiale! Tudor parca ar fi un spiridus Superb! Felicitari, mamico pt un flacau asa reusit!
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!