Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Felicitari pentru vestile bune de la medici!
Alicredo las' draga ca suntem noi alaturi de tine cand nasti, sa vezi cata energie iti transmitem
M-am apucat sa spal hainutele lui bebe, ce multe sunt - astea toate noi, ca celelalte primite de la cumnat mea nu le-am luat inca in calcul.

Voi ati spalat toate hainutele de mana? Adica, na, de spalat nu e mare lucru, ca le introduc in apa cu detergent si le scot Da' ce ma fac cu limpezitu? Deja e vana plina de hainute si inca nu sunt toate puse.

tzontzo manager 39+ in about 3 days... my life will never be the same, neither my ass..
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

ONITZA eu chiar nu ma gandesc asa cu groaza la perioada de dupa nastere. Si nici nu imi pun intrebari care incep cu daca. Fii convinsa ca ne vom descurca in rolul de mamici. Imi tot repet o chestie: daca amaratele alea fara nicio clasa, fara casa, venit, etc. sunt capabile sa creasca un copil, atunci eu nu pot? Bineinteles ca pot. Si eu nici nu voi avea ajutor, voi fi mai mult singura pana dupa-masa cand vine sotul de la serviciu. Si cu toate astea sunt ferm convinsa ca voi face fata. Trebuie sa fim optimiste.

MAMIDEPUIUTI ai un bebe super dulce. Sa va bucurati de el!

OFE eu cred ca din cauza stresului si a oboselii ii este rau sotului tau. Poate ca pana vine acasa nici nu mananca. Mie cand mi-e foame ff tare si sunt obosita am dureri de cap si ajung chiar sa vomit. Asa ca s-ar putea sa fie asta.
Galmita ar putea fi si un cos subcutanat. Te-ai uitat cu o oglinda sa vezi cum arata? Cat despre dop, daca o sa incepi sa il pierzi iti dai imediat seama. E prea gelatinos pt a-l confunda cu o scurgere normala.

CRIS_MARIO cred ca e cazul sa te potolesti si sa stai linistita macar pana ajungi la 38 de sapt. Ce vrei? Sa nasti prematur? Lasa-le-ncolo de treburi si gandeste-te in primul rand la bebita. Ia mai pune-l si pe sot la traba.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

FELICITARI DANUTZA! BINE AI VENIT ALEXANDRA!

PLATEEA, nu imi placi! Si desertul meu?

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

alexuzzza, nu..nu cred..NU INCA! nu sunt pregatita..de parca voi fi vreodata. dar sa mai stea cateva zile, sa apuc sa calc hainutele si sa mai treaca ninsorile astea
apropo de dop, eu cred ca am pierdut ceva inainte de craciun. nu am spus doctorului...cred ca am uitat... totusi, au trecut 4 saptamani. e normal sa stai atat fara o bucata de dop?!

39+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

ana_g dopul se poate reface daca nu cade tot. La mine au cazut bucatele mici in decembrie la inceput. Pe masura ce s-a scurtat colul s-a dezintegrat si dopul si martea trecuta nu mai era aproape nimic din el....doar niste urme care au cazut dupa un tuseu vaginal.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru

AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna seara fetelor,vad ac de azi dimineata au aparut vesti bune de la fete si ati scris nu gluma ca am avut ceva de recuperat la citit.Acum o ora am reusit si eu sa ajung de la c-ta ca la ce viscol e afara...
Bebelina mea vad ca vrea sa ma supere ca a coborat prea jos si dr era cam ne-a dat tratament si 2 sapt repaus la bat si cand ma controlat pe masa mi-a zis ca sangerez desi eu cand fac pipi nu am vazut nimic si nu am gasit nici pe chilot nici o pata .Alexutzzza am vazut ca si tu ai luat no spa si gynipral ca asta mi-a dat si mie si inca ceva dar nu reusesc pe reteta ce scrie amine cand oi lua de la farmacie va zic ce mi-a mai dat.Cris mario stai linistita in pat ia un no spa si mergi totusi la ginecolog ca e cel mai sanatos eu daca nu ma duceam acum habar nu aveam de sangerare .
Bravo Dastefana si Danutza felicitari pentru Miruna si Alexandra si multa sanatate si recuperare usoara!
Va si ne auzim maine merg sa fac un dus sicred ca aseara nu am dormit deloc.
30+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

mariucasara ma bucur ca nu sunt singura. poate iti face tati o surpriza si asista si de data asta!
plateea de maine incepem sa le agitam ?
blue_rain multumesc ptr sustinere! poate nu-mi faceti galerie pe cand nasc.....ca sunt cu ochii pe voi si citesc tot tot tot cand ma intorc!!!!
ioana_fota la pat si cu tine! daca trebe , trebe!
andre_lina ai reusit sa pui pozele?
gratiana77 felicitari ptr vestile bune! deci mai avem un pufulete saptamana asta?
cris_mario cum e simti? tot cu contractii?

37+

Mergi la inceput

IOANA stai cuminte si ai grija de tine. BB tre' sa stea in burtica pana cel putin in sapt 37.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

ALICREDO sper din tot sufletul sa vin si eu cu un pufulete saptamana asta. Va tin la curent daca e pe cale sa se intample.

38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

De ce unele fete sunteti asa de sigure ca daca intram in 37 s bebe poate veni fara nici o problema? Depinde. O prietena de-a mea a nascut fix la 37 s, bebe a fost declarat prematur, nu imi amintesc ce scor Apgar sa fi avut, cert e ca saraca mama s-a chinuit cam 1 luna cu el, continua sa faca icter si dormea la greu, nu voia sa pape, nu voia sa se trezeasca, ea isi storcea laptele. I-a fost foarte greu, deci nu e chiar asa ca daca intram in luna a 9 a putem sa incepem demersul de a muta muntii din loc ca sa il determinam pe bebe sa vina mai rpd.

Mergi la inceput