Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)
Raspunsuri - Pagina 5
SorinaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario ma duc in patutz ca am niste contractii oribileee Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
.....asa am inteles ca trebuie sa le scoatem ca nu stai linistita deloc....
Baga niste pastilute ceva...no-spa sau ce iei tu...
sper sa-ti treaca repede.
35+ Luca Stefan
alicredo spune:
blue_rain imi pare rau de sarcina pierduta! pana la urma cred ca asta e boala secolului... fiv...din pacate pentru cele mai multe femei...nu vreau sa judec pe mine...unele se chinuie ...altele fac prea multi , iar cele care isi doresc nu pot avea, sau trec prin n incercari...Dumnezeu stie de ce le da asa!
noi am fost la dr de fam azi....uterul iar e mai mic...dar m-am obisnuit .din 2 in 2 saptamani sunt ok la masuratori.pot sa ma laud?am pus 12 kg pe mine de care sunt tare mandra ca numa burta e de mine.pe bb sa il fac de 3 kg si sa fie sanatos(si frumos, si destept, si, si)...in rest ...ce mai conteaza?
apropo: prin oct....ma rugam sa stea bb in burtica pana la 28+(stiam ca sansele de supravietuire sunt mai mari) prin nov...il rugam sa stea pana de craciun cand intram in 34....si uite asa nu-mi vine sa cred ca vineri facem 38....cand au trecut? si parca acum nu mai vine.
in nov la inceput a plecat vara-mea acasa si i-am spus atunci ca o astept sa vina(3 sapt e aici , 5 acasa) ca atunci cand vine nasc....si uite ca a venit ....si azi a plecat....si eu tot nu am nascut.(vroiam sa fie aici cu mine,sa vina la spital, sa ma incurajeze, sa nu ma simt aiurea, singura) si mai vine pe 22 feb....m-au napadit lacrimile cand mi-a zis in aeroport ca data viitoare cand ma vede sunt deja mamica...si simt asa un nod in gat, cand singura ta legatura de sange pleaca...si ramanem amandoi singuri...din nou.offf
mi-as fii dorit sa fiu in tara si sa le simt pulsul , emotiile, si pasii pe hol celor din familie. iar acum....o sa fiu doar eu cu el.el se roaga sa nasc in weekend cand e acasa.(lucreaza de noapte de l-v) sa vina cu mine(oricum toata lumea de la lucru e in alerta daca se intampla si are pe cine suna)...As vrea ca sa intre in sala cu mine, sa ma tina de mana,sa ma pupe pe cap, sa trecem impreuna prin nastere, sa il vad implicat, sa-i vad lacrimile din ochi cand il vede pe bb..dar inca nu am mai discutat.Acum cateva luni imi zicea ca o sa fie traumatizat...eu i-am spus ca nu vreau ca sa isi bage capul acolo.ci doar sa ma tine de mana.ar conta f mult ca sa imi zica cineva ''Impinge!hai mami ca poti! '' decat ''push lady!'' sa ma rog...cum or zice alea. pe de alta parte el are deja o imagine despre mine(femeia perfecta ptr el, nu?) si sa ma vada schimonosita...si urland din toate puterile...unele zic ca barbatii nu au ce cauta acolo...hmmmmm pe mine m-ar uni si mai mult de el.
sunt ok....nu sunt suparata ...am vrut doar sa va spun ce simt acum, cand fiecare ora care trece ma face sa fiu tot mai aproape de bb
v-am innebunit! se vede ca sunt singura acasa ...si ma plicti!
puuup trimit si mai scriu...
37+
Ofe_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario ma duc in patutz ca am niste contractii oribileee Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
Cris , ai grija de tine ca prea mult muncesti. Odihna placuta si cat mai des!
sa treaca uratele de contractii!
37+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Andre_lina spune:
cris.mario, ia no spa si magneziu si stai cuminte... e prea devreme pentru majorete.
Nu am intrat doar de amagire, am pus poze noi cu Tudoras, sa vedeti ce frumos am crescut.
Tudor e un cuminte (cateodata) avem si nopti cand ne jucam de-a teroristii... eu sunt mereu victima.
Avem zile cand sunt prizoniera lui, din cauza ca am lapte-n tzatze ca in capra cu trei iezi.... imi lipsesc frunzele din buze, ca nu am voie salate...
Laptic este, multumesc lui Dzeu, mai ales ca Tudor mananca cat 2 copii. daca aveam gemeni, fratele lui nu apuca nimic de lacomul asta.
In rest tb sa ies la cumparaturi, caci toate pregatirile mele, asa cu le faceti si voi, au ramas mici deja... so, new ones needed...
tb sa schim kkcila, revin!
Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
alicredo spune:
apropo: azi a venit o tipa, irlandeza, la vara-mea.si avea un baiat de 6 luni.si m-am tot jucat cu el.era cuminte foc. DAR avea capul in spate atat de turtit....Cred ca numai noi suntem atat de stresati...nu asta e cuvantul...suntem asa ca sa ii intoarcem de pe o parte pe alta (sa aiba caputul frumos, rotund) sa le punem caciulita(sa nu aiba urechile clapauge) sa ii infasam (ca sa nu fie cracosi)
bine....eu inteleg ca sunt babisme...si depinde mult si de constitutia corpului...ca daca e sa aiba urechile de dumbo...tot o sa le aiba....dar macar incercam ... eu una...o sa incerc...ca asa am crescut si eu si ii multumesc lui Doamne Doamne si mamei ca m-a facut frumoasa(ptr cine ma place)....sunt modesta , nu?
37+
mariucasara spune:
Am fost si noi la o plimbare ca e superb afara. Ninge de aseara si s-a asezat un strat pufos de zapada.
alicredo pentru mine a contat enorm ca sotul a stat cu mine la prima nastere. Nu i s-a parut nimic dezgustator, care sa il faca sa ma priveasca altfel. Acum e f. dezamagit ca probabil nu va putea sta cu mine. Daca iti doresti cu adevarat sa fie acolo poate merita sa mai discutati.
Cris M treci in pat cu un no spa ca vin si eu cu facaletul! Bebelina ta mai are de stat putin la caldurica. Eu inteleg ca vrea in camaruta aia mumoasa dar nu e inca momentul.
bubu_bu fugi si relaxeaza-te la baita.
Si eu sper sa se hotarasca mai repede printul sa nu avem nevoie de intervenii straine gen inducere, cezariana....
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 38+ Sebastian Petru
AMR 2 saptamani oficial...Neoficial vreo 3 zile...
gratiana77 spune:
Azi am fost si noi la doctor si ne-am intors cu vesti bune! Se pare ca bebelina ar vrea sa vina saptamana asta fiindca e jos pozitionata si colul sters. Placenta nu e deloc imbatranita si lichidul amniotic e in cantitate normala. Deci de maine incep miscarea ca sa fiu sigura ca bb vine saptamana asta. In felul asta nasc cu dr. meu, nu trebuie sa ma mai lase pe mana altcuiva. Dupa masuratori are 3,400 kg. A spus dr. ca s-ar putea sa nu fie concludent rezultatul asta si chiar sper sa aiba dreptate. Imi doream sa aiba intre 2,900 si 3,100 nu mai mult mai ales ca nici nu a ajuns inca la 40 sapt.
Termin de citit cap asta si un sfert din 107 si revin.
38+ (Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze
Andre_lina spune:
nu s-au incarcat noile poze... lucrez la asta
Andrelina, DE Tudor Andrei prematurul de 3,2 kg la 35 sapt (01.12.2009)
Doamne, ajuta-ne sa trecem peste toate incercarile!
primele poze
poze burtica
toate pozele INCLUSIV BEBE TUDOR PATRIOT
PRIMUL CRACIUN CU TUDOR- THE PATRIOT
plateea spune:
buna seara, doamnelor, domnisoarelor si domnilor...
long time, no see . de fapt am trisat eu, ca de citit am apucat, de scris nu, pt ca intr-un final am mai shopinguit ce era musai, am mai facut una alta, am mai rezolvat probleme admnistrative, iar am shoppinguit, in seara asta am facut si bagajele... mai am maine de shoppinguit nitel, again, mai trebuie sa trec pe la primarie, si pe medicul de familie, apoi... puteti sa ma treceti in principiu pe listuta!
miercuri, pe 20 ne internam, si... probabil tot atunci ne si hacuim, si scoatem bbTo. da' va anunt eu cand aflu . cel mai probabil prin sms, ca... laptopul il aduce tati dupa ce imi revin din anestezie si redevin coerenta.
pt moment merg sa mai molfai ceva, ca-s cu foamea-n glanda mereu, si mai revin maine, cand ajung pe acasa. oricum, incercam o sedinta foto in seara asta, ca pe maine vreau sa sarbatoresc cu tati... la pizza. chiar de mi-o fi rau apoi... nu conteaza!
si la toata lumea!
sanatate si virtute, liniste si calm gravidutelor, laptic mult pt bebei, si somn de mai mult de 3 ore pt mamici, asta va doresc din suflet!
39+ cu bbTo...+ 5 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD
AMR teoretic 1 sapt. , practic... 3 zile
CURAJ, GAINA CA TE TAI!
haircut spune:
mai apar rataciti!!!
Am reusit sa citesc din urma, am facut varza tot
FELICITARI DASTEFA SI DANUTZA!!!! BUN VENIT NOILOR PUFULETI, MIRUNA SI ALEXANDRA!!!
Noi dormim la greu, azi am inceput curatenia in casa, de maine poate sa vine bb cand vrea, o sa implinesc 37 s si-s linistita, asa ca azi am smotruit cat m-au tinut salele. Sper ca in 3 zile termin, daca ma lasa bb Asa ma bucur ca ramane frumos in urma, ca am cam lasat totul balta pt statul in pat sa se coaca bb. Si parca vad ca patesc ca Alexia si nu mai iese
ma bag la o baita si daca mai sunt in stare incer sa mai intru
36+ Maia Ilinca