Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

cris mario offf ce ti-o fi cu contractiile! eu de la atata gynipral si nospa cat am luat in decembrie si stat in pat sunt ok si fara contractii si acum dupa o saptamana de cand am oprit par=stilele si umblu teleleica, calc etc...

38+ Yannis

offf,dar ce contractii am...nu am mai patit asa ceva...si merg al baie din 5 in 5 min,fara exagerari ... ... contractiile sunt foarte ciudate..bebica misca continuu si la un momentdat ramane fix intr-o anumita pozitie si akl parca simt niste intepaturi

Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

maine ma duc sa-mi iau halat si papuci ... si le pun toate in geanta ... sa fie bagajul gata

chiar nu-mi place linistea asta

ce liniste? de unde papuci? vreau si eu, ca astia din casa sunt din material si cred ca in spital ar fi mai potriviti de plastic complet, nu stu ma gandesc sa nu fie ud pe jos sau ceva...

38+ Yannis

papuci ptr spital nu stiu de unde imi iau si nici de care....si spuneam de linistea de pe forum,scz daca nu am fost prea coerenta

Mergi la inceput

ofe...stai linistita si eu tot de la oboseala cred ca este...sanatate multa,si tu stai mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_rain spune:

Alexuta sotul bietu a fost asa de prins luna asta cu un mega proiect la care lucram. Saptamana trecuta era in delegatie la vreo 600 km de bm, si asa de cu greu s-a dus si cu inima stransa... ii era sa nu cumva sa nasc si el sa fie plecat. A pus pe toata lumea in alerta ca el pleaca si eu s-ar putea sa nasc, asa ca toti erau pregatiti ca in 5 minute sa "intervina": frate-meu ( care sta usa-n usa cu noi), nasu, soacra, ai mei - au venit de la 50 km, sa stea cu mine :))

Nu ne-am stresat deloc cu pregatirle pentru bebe, ne-am dorit atat, sa fie sanatos. Din pacate, am pierdut o sarcina mica (8 saptamani) acum doi ani, care m-a marcat foarte tare, atunci deja aveam si cateva lucrusoare primite de la prieteni. Acum cred ca ne-am ferit amandoi sa luam ceva... pana aproape de finish. In mare suntem pregatiti: hainutele le avem, trebuie doar sa le spal calc. O \sa le spal in seara asta, daca e sa nasc pana ce se usuca le calca cumnata, mama, sotu. SE descurca ei, ca sunt mari

Singura problema e ca nu ne-am hotarat la nume, asta da' ma coace un pic

tzontzo manager 39+
poze
poze Tzontzo

Mergi la inceput

ma duc in patutz ca am niste contractii oribileee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

cris mario offf ce ti-o fi cu contractiile! eu de la atata gynipral si nospa cat am luat in decembrie si stat in pat sunt ok si fara contractii si acum dupa o saptamana de cand am oprit par=stilele si umblu teleleica, calc etc...

ana g bagam ceva ??? bafta!

lucia tu esti deja la Bucuresti acum sau nu am inteles eu bine?

38+ Yannis

Da, sunt in bucuresti.
De aseara.
Azi am facut un ecograf si am vazut spitalul inclusiv rezervele.
Arata f bine.
Bebe este tot neintors deci vineri cezariana.
A mai crescut. Acum are minim 3 kg.

38+ Teodor AMR 3 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

bun venit pe lume Alexandra de Danutza84!

bun venit pe lume Miruna de Dastefa!

Cris_mario ai luat ceva ptr contractii? sunt dureroase? imi pare rau.... sa treaca

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Ofe, ca sa te linistesc, din ce descri tu sotul tau poate avea simptomele unei gripe. Am avut de n ori si noi si sotul si a debutat mereu asa cu varsaturi, ameteli, dureri de cap, de stomac, o stare de rau general. Sa dea DD sa nu fie nimic grav.

Problema de la fifi se prea poate sa ai un fir de par crescut pe sub piele si care sa fi facut coptura.

Si eu cred ca la fel cauza starii mele de rau e un pui de raceala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

cris mario stai linistita in pat....nu te juca vrei sa vina bb repede repede acu ca ai gatat cu treaba....fetelor ce facem o lasam asa sa-si faca de cap scoateti facaletele ca nu e de joaca cu fatastai cuminte!gata cu treaba!
dureri de cap,varsaturi stari de lesin am avut si eu si tineau cam 2,3 zile pe sapt o perioada....pew fond de oboseala a fost la mine...acu eu stiu ce sa zic decat sanatate sotului!
am fost la plimbare ca ninge tare frumos la noi si m-a luat niste intepaturi in burta jos de imi ies ochii..poate ma bag si la o baie calda numai sa se hotarasca copilul asta sa iasa sa nu trebuiasca provocare sa vina ca are el chef sa ne vada

39+
AMR vedem noi 23.01
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Fetele multumesc mult pt urarile de sanatate pt sot. Sper si eu din tot sufletul sa nu fie nimic grav, vedem ce reiese la RMN-ul din 27 ian. si bineinteles cum evolueaza starea lui pana atunci.

Azi a fost mai bine, nu l-a durut decat putin capul. Si eu tind sa cred ca stresul e de vina, pt ca de o sapt. are foarte mult de lucru la servici,iar sambata aproape toata ziua a stat la telefon certandu-se cu diferite persoane ca sa-si faca treaba. Iar el e genul care se implica mult in ceea ce face, e perfectionist si patimas.

37+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput