Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)
Raspunsuri - Pagina 20
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Dragi mamici, Vin si eu cu o intrebare sau cu o rugaminte, ca sigur sunteti mai in tema decat mine: am o prietena care trebuie sa nasca in curand si are nevoie de 5 fiole de oxitocina. Stiti cumva cum se pot procura, in farmacii nu mai exista de ceva timp, exista vreo alta sursa? Sau un inlocuitor? Voi cum ati procedat? Va multumesc mult! Nastere usoara celor care mai aveti comorile "la purtator" si tuturor bebici sanatosi! ![]() Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
A fost o discutie la noi pe forum cu asta... dar nu-mi amintesc decat ceva de Ungaria. Sper sa nu spun prostii
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
alexutzzza spune:
am pus poze pe contu comun cu burtica actuala
http://community.webshots.com/album/576286005rxblmi?start=24
38+
Yannis
cristies spune:
Eu ma bag sa fac capitol nou, ca vad ca am limbarnita.
Plateea, pana nasti
tu si colecistul o sa-ti spun eu daca merita bicicleta eliptica. Pana una alta tu fa bine si adu-l pe bbTo ca se raceste mancarea la botez
. Molifta stiu ca e ceva cu biserica, dar nu stiu exact ce... poti sa ma lamuresti?
Si daca o sa semene cu tine ce-are? Sa fie el sanatos!
Cristina,
de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui evyme Neatza si de la mine (la pranz) Ma pun pe citit din urma si revin 35+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |
ma bucur ca ai reusit sa dormi mai bine
38+
Yannis
plateea spune:
cristies
...

de munca la capitol.
molifta e ruaciunea pe care o spune preotul la 9 zile de la nastere. cel putin, asa se obisnuieste pe aici. parca mai era ceva si pe la 40 de zile, dar pana acolo nu a ajuns soacra cu planurile... mai rabdati nitel si fac update de indata de ajungem cu planurile acolo!
39+ cu
bbTo... 
gata AMR-ul! kg nu mai conteaza, neuronu' nici atat, de-acum facem ca fluturasii...

CURAJ, GAINA CA TE TAI!

pufuleti2010 spune:

Va invit la un capitol nou !!!

Sa fie plin doar cu vesti bune!!!!
Pls, sa treaca cineva bb de Ayanna pe prima pagina ca al meu miorlaie...
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui blue_flower Alexuzzza, ce ai pus tu in bagajul de spital, avand in vedere ca nasti la Euroclinic? Ca mie de la Medlife mi-au zis sa vin cu myself si burta la purtator, buletinul si sotul cu aparatul foto Ca vreau eu sa imi iau papuci si cosmeticale, asta e altceva, dar o sa mi le adun atunci pe loc, ca doar n-oi sta cu portfardul facut non-stop. Imi ia 1 min sa le adun pe toate. So? 37+ ![]() |
Deci:
- camasa de noapte si halat ca am zis ca poate alea alea lor nu-s destul de decente/prezentabile in cazu in care vreau sa primesc vizite
- 2 body fara picioare si cu maneca scurta si o pijama completa (maneci lungi si picioare cu tot cu sosete) ptr bebe in cazu in care vrem sa ii facem poze si nu ne place ce au acolo
- un cosmonaut de scos bebe afara in spital (cu costumasu cu maneci lungi si picioare pe dedesubt)
- una bucata paturica bebe (sa il luam in paturica sa il punem in scaunu de masina)
- tampoane
- o sa pun papuci , deodorant, periuta de dinti...din astea...
papuci neaparat ca eu nu pot merge cu papucii aia de hartie de unica folosinta daca de aia mi-or da!

sper ca nu am uitat nimic
38+
Yannis
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui lorex Inca nu am recuperat din urma, sunt la pagina 4, acum trebuie sa ma preg pt o vizita la gineco pt o analiza (lama) si o sa incerc sa recuperez diseara! Va pup! ![]() HAI AYANNA_XEM!!!! ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza |
Te asteptam cu vesti!
38+
(Amaris-Stefania)AMR o saptamana si ceva!
poze
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario![]() ![]() ![]() ![]() am a treia steluta yupiiiiiiiii ![]() deci va invit la o bere ![]() Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
FELICITARI! Sper sa-ti calc pe urme curand
38+
Yannis
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui plateea cris_mario, vorbareata lu' mama pui... unii au 3 stelute, altii se lupta cu morile de vant pt a doua... lasa, lasa, ca recuperez eu cand mergi matale la nascut! ceai de lactatie... beau din ala de la plafar... farmaciile de langa centrofarm! asa scrie pe el, ceai pt stimul. lactatiei, si are poza cu un bb. are gust ok, si de la inceputul lui ianuarie am dat gata 2 cutii. las acasa alte 2 cutii, si sper sa imi ajunga. daca nu, mai apelam la galactogil, si alte minunatii... imi era dor de voi, gagici! stiti ce fac eu acum? pedi si mani... cu inimioare mov si albe! SIC! de una singurica! da, mai pot inca... SIC AGAIN! 39+ cu bbTo... ![]() gata AMR-ul! kg nu mai conteaza, neuronu' nici atat, de-acum facem ca fluturasii... ![]() CURAJ, GAINA CA TE TAI! ![]() ![]() |
Vreau si io pedi si mani asa frumu!!!!
38+
Yannis

Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
35+
cu