Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)
Raspunsuri - Pagina 19
ioana_fota spune:
Plateea cu mare drag eu tot stau 2 sapt la orizontala ma poti "stresa" cu sms si le comunic cu placere tot fetelor.Iti trimit pe PM nr meu ca nu stiu sa ma bag in lista de mail
.Am si ornage si vodafone ce iti e mai usor?
30+
Alexandra
cris_mario spune:
sper sa obtin si a patra steluta cat mai curand
..va multu' ptr felicitari 
si multu' si fetelor ptr explicatiile cu ceaiul
...o sa iau si eu azi ![]()
akm fug sa ma imbrac ca vine sotul sa ma ia...facem o tura de cumparaturi si apoi la dr 
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
lorex spune:
Am primit mesaj de la Dastefa, o tine pe Miruna in brate, i-a dat putin san si mama se reface destul de repede, spune ea!
Felicitari Dastefa!!!
Sa-ti fie de bine pranzul, Miruna!!
Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
bertha spune:
Dragi mamici,
Vin si eu cu o intrebare sau cu o rugaminte, ca sigur sunteti mai in tema decat mine: am o prietena care trebuie sa nasca in curand si are nevoie de 5 fiole de oxitocina. Stiti cumva cum se pot procura, in farmacii nu mai exista de ceva timp, exista vreo alta sursa? Sau un inlocuitor? Voi cum ati procedat?
Va multumesc mult!
Nastere usoara celor care mai aveti comorile "la purtator" si tuturor bebici sanatosi!
Bertha, mami de frumuseti rare -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
lorex spune:
Inca nu am recuperat din urma, sunt la pagina 4, acum trebuie sa ma preg pt o vizita la gineco pt o analiza (lama) si o sa incerc sa recuperez diseara! Va pup!
HAI AYANNA_XEM!!!! 
Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile
cu
Bobitza
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea ioana_fota... n-ai prins inca vremurile bune, cand pe langa desert si pizza, 39+ cu bbTo... ![]() gata AMR-ul! kg nu mai conteaza, neuronu' nici atat, de-acum facem ca fluturasii... ![]() CURAJ, GAINA, CA TE TAI! ![]() ![]() |
Sigur ca asa aratau vremurile bune, d-aia unii dintre noi si-au luat aparate de slabit... de dragul vremurilor bune

Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
plateea spune:
loorreeeeex, ce mai faci? 

ia ghiciti ce se petrece acum la mine in casa. s-a stabilit meniul la botez, s-a rezolvat cu molifta, s-a proiectat aranjarea patutului... acum a scos socrul meu poze cu sotul cand era mic, si o tot inteaba pe soacra-mea cum o sa arate nepotul, si daca o sa fie asa negrut si incretit cum a fost sotul de mic. la care, soacra, inteleapta: "o sa semene cu el insusi. si fiind baietel, o sa semene cu mama lui!" 

conteaza ca eu vreau totusi sa semene cu tati, asa, exact daca se poate? sa am doi omuleti, unul mare si scump si unul in miniatura? ioi... ce mult e pana maine...

cristies, io-mi permit sa vb... ca numa' vorba e de mine! da... pe langa bbTo, mai nasc eu cat de curand si un colecist, si abia apoi sa vedeti voi ca o sa am nevoe de toate aparatele de fitness din lume, daca scap la pofte... oricum, va invidiez pe cele care deja va ganditi la aparate, gimnastica, treburi... eehhh... ce face experienta si timpul din om!
39+ cu
bbTo... 
gata AMR-ul! kg nu mai conteaza, neuronu' nici atat, de-acum facem ca fluturasii...

CURAJ, GAINA CA TE TAI!

![]()
SorinaF spune:
| citat din mesajul lui bertha Dragi mamici, Vin si eu cu o intrebare sau cu o rugaminte, ca sigur sunteti mai in tema decat mine: am o prietena care trebuie sa nasca in curand si are nevoie de 5 fiole de oxitocina. Stiti cumva cum se pot procura, in farmacii nu mai exista de ceva timp, exista vreo alta sursa? Sau un inlocuitor? Voi cum ati procedat? Va multumesc mult! Nastere usoara celor care mai aveti comorile "la purtator" si tuturor bebici sanatosi! ![]() Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze Cum s-a nascut Ioana |
Asta am intrebat-o si eu pe doctorita mea...daca trebuie sa-mi cumpar oxitocina.....si mi-a raspuns ca daca gasesc pe undeva sa o sun si pe ea ca vine sa cumpere tot stocul. Intr-adevar, nu se mai gaseste in farmacii...pentru ca nu mai vor sa o fabrice (asta e informatia pe care mi-a dat-o doctorita).
Bafta...daca gasesti pe undeva sa ne spui si noua.

35+
Luca Stefan
cristies spune:
| citat din mesajul lui gratiana77 I'm back! Am facut piata, am platit banca si am terminat si mancarea de facut. Si pana sa ma apuc de calcat camasile sotului mai sporovaiesc un picut cu voi. CRISTIES stiu ca sunt o necunoscatoare in ale crescutului copiilor dar m-au invatat alte mamici ca bebe poate fi culcat si pe spate daca esti prin zona sa il supraveghezi ca nu cumva sa se inece. Daca nu eructeaza poti sa il culci pe burtica iar capsorul sa ii fie intr-o parte. Acum, nu stiu cat de bune sunt sfaturile astea dar m-am dat si eu cu presupusul. 38+ (Amaris-Stefania)AMR o saptamana si ceva! poze |
Stiu si eu sfaturile, in spital ii tinea asa, pe burtica si cu capsorul intr-o parte. Dar mie mi-e frica. Si incerc pe cat posibil sa nu-i stau in cap. Adica daca a adormit, pa! Nu stau in dormitor pe capul lui. Sa nu credeti ca daca nu stau in dormitor stau slus in alta parte... bag aspiratorul, masina de spalat, tv...e zgomot. Dar sper sa se invete singurel.
Cristina,
cristies spune:
| citat din mesajul lui lorex Am primit mesaj de la Dastefa, o tine pe Miruna in brate, i-a dat putin san si mama se reface destul de repede, spune ea! Felicitari Dastefa!!! ![]() Sa-ti fie de bine pranzul, Miruna!! ![]() Lorex - Pufuletus Dependentus de 34+ ....12 kile cu Bobitza |
Bravo dragutelor, va asteptam acasa cat de repede!
Cristina,