Hai Ayanna_xem!!! Pufuleti Ianuarie-Februarie(108)
Raspunsuri - Pagina 18
cris_mario spune:
cristies,
ms 
plateea ...e...stiu ca recuperati voi
...super ca iti poti face singura mani si pedi....
....
Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
gratiana77 spune:
I'm back! Am facut piata, am platit banca si am terminat si mancarea de facut. Si pana sa ma apuc de calcat camasile sotului mai sporovaiesc un picut cu voi.
CRIS_MARIO ma bucur ca in sfarsit te-ai cumintit. Te asteptam cu vesti bune de la doctor.
CRISTIES stiu ca sunt o necunoscatoare in ale crescutului copiilor dar m-au invatat alte mamici ca bebe poate fi culcat si pe spate daca esti prin zona sa il supraveghezi ca nu cumva sa se inece. Daca nu eructeaza poti sa il culci pe burtica iar capsorul sa ii fie intr-o parte. Acum, nu stiu cat de bune sunt sfaturile astea dar m-am dat si eu cu presupusul.
PLATEEA o sa imi lipsesti pana cand te lasa bb sa mai intri pe forum. Felicitari pt atitudinea ta pozitiva si plina de optimism! Succes, iti tin pumnii ca totul sa fie bine si te asteptam cu vesti proaspete!
OFE te plangi ca nu ai energie? Daca tot stai la o strada distanta de mine iti trimit eu energie cata vrei si promit ca nu te va costa scump transportul. In ultimele luni nu prea am avut stare din cauza excesului de energie, am umblat ca banul rau plus ca am facut ba una ba alta prin casa ca niciodata. De dimineata chiar ma batea gandul da sterg geamul din camera bebelinei dar o las pe maine, dupa ce ma intorc de la analize.
LILLYKA lasa naibii tigarile alea. Nu iti fac bine nici tie si nici la bb cand vei incepe sa alaptezi. Gandeste-te la sanatate. Si asta ti-o spune o fosta fumatoare care daca nu ar fi facut un copil nu s-ar fi lasat in veci de tigari. Fumam de placere dar acum constat ca e mult mai bine fara ele. Plus ca nu poluez aerul din apartament, aer in care va creste bebelina mea. Mai gandeste-te. Ma bucur ca bb tau e bine si mananca.
38+
(Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze
gratiana77 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario![]() ![]() ![]() ![]() am a treia steluta yupiiiiiiiii ![]() deci va invit la o bere ![]() Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
FELICITARI PT STELUTA! Sa te vedem si cu a patra.
38+
(Amaris-Stefania)AMR o saptamana si ceva!
poze
ioana_fota spune:
Fetelor ma-ti dat gata
.Ce nu am avut eu pofte toata sarcina acum mi-am trimis sotu pe viscolu asta dupa pizza.![]()
A zis ca sa nu mai stau pe forum ca imi vin idei
.A venit si deja am devorat pizza.Va
.

30+
Alexandra
gratiana77 spune:

FELICITARI AYANNA! SA ITI TRAIASCA BB!

38+
(Amaris-Stefania)
AMR o saptamana si ceva!
poze
mamidepuiuti spune:
felicitari,cris m. pt stelute!dc nu ai tu mai multa grija sa nu mai ai contractii cum citit pe aici?am vazut ca fetele au luat facaletzul la tine,dar tot degeaba...
m-am bucurat sa citesc despre burticutze care isi doreau sa "prinda" 28 sapt,apoi 30,apoi 34...si vad ca au ajuns cu bine la 38...39...
referitor la ceaiuri,eu am cumparat de la plafar fenicul,anason si chimen,[in cutii separate],iar combinatia o fac eu.
mai aveam de scris,dar cu alex in brate[si la san
]e cam greu...
va pup pe toate 

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
evyme spune:
cris.m felicitari pentru steluta 
plateea
inca mai ajungi la picioare??? La maini mai mesteresc si eu, dar nu prea am rabdare, insa la picioare... nu mai ajung de vreo doua luni 
lillyka si eu zic sa lasi tigarile, nu-s bune deloc... Eu n-am fumat niciodata si drept urmare mirosul fumatorilor imi face rau mereu... L-am convins si pe sot sa renunte (desi el doar pipaia vreo 3-4 pe zi), pt ca pur si simplu mi se facea rau de la miros... mirosul din haine, al mainilor, al gurii...
Asa ca nu cred ca bebe e foarte incantat de mirosul lu mami, chiar daca mami nu-si da seama ca miroase altfel... Nu te supara pe mine, e doar un sfat...
35+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
cristies spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
aaa,exact asa...si tre' sa-l beau de akm??sau dupa ce nasc?....aa,deci la tn dadea pe afara... ![]() Andreea 34+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! |
Stiu ca e urare sa ai mult laptic, dar la mine a fost injuratura. Se murdarea camasa daca strangeam ceva in brate. Si nici bebe nu cred ca manca bine, ca-i cam venea moka... Neonatoloaga a zis sa-l las pe bebe sa ceara cat are nevoie ca asa se regleaza...
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
plateea spune:
ioana_fota... n-ai prins inca vremurile bune, cand pe langa desert si pizza, mai aveam si alte idei... de fapt, le am si acum... niste gogosi calde cu indecent de mult zahar pudra, si crema de zahar ars, si ciorbica de burta, si pui umplut, si creveti cu rizzoto cu creveti si inca o tura de creveti si... offf... nu mai vine odata sotul, sa merg la pizza? plus o tura mica pe la new yorker si la petshop sa-i iau animalului cacacios inca vreo 2-3 mingiute...
aaa... fetili... care crede ca nu naste zilele astea, sau... care crede ca are bb cuminte acasuca, sa am pe cine stresa cu sms-uri? pana sunt in stare sa ma descurc si cu bb si cu lappy, sa va tin totusi la zi cu evenimentele...![]()
errr... si...

multe fetelor tehnicute, poate o trecem pe ayanna cu felicitari, ca de-acum... agitatele le lasam la odihnit pt pufuletii de maine!
39+ cu
bbTo... 
gata AMR-ul! kg nu mai conteaza, neuronu' nici atat, de-acum facem ca fluturasii...

CURAJ, GAINA, CA TE TAI!

alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristies Alexutzzza, bafta sa rezolvi cu actele. Sotul tau si sotul meu tre sa faca cunostita musai. Stii unde e al meu la ora asta, prin marea zapada care se cladeste afara? Sa scoata poze cu bebe! I-am zis ca e cu vaca dar nu vrea sa inteleaga. Si tu cu calcatul...sa nu te potolesti ca-ti vin petitorii!! Eu ma bag la calcat, nu de alta dar sa nu fac nota discordanta in odisee. Cristina, de gargaritz Alexis. |

Bravo! f tare sotul tau! pai normal e primul bebe treb sa aibe poze! 
Spor la calcat, si eu mai am cateva ramasitze azi.
38+
Yannis