Locul fetelor Nou-Venite (58)
Raspunsuri - Pagina 10
polo spune:
Va 

pe toate. Maine sunt libera
, dar mai rau este ca sunt in fara plata
. Offffff mama ei de criza... sau poate mai bine spus .. a celor care invoca criza ca motiv.![]()
http://community.webshots.com/user/diove
trutzi spune:
Atunci sa iti facem galerie 

Hai Monica! Hai Monica!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mvb Draga mea Trutzi sunt la Z5....pana la ovulatie mai am un pic ![]() Multumesc din suflet la toate fetele care ma sustin....sunteti minunate ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Cum sa fug de voi?
Am mai intrat dar, nu m-am nimerit cand erati voi si "vorbeam" singura 
| citat din mesajul lui cora79 Trutzi,fugi de noi,esti cam scumpa la vedere "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
trutzi spune:
Felicitari!
Sarcina usoara in continuare si la termen 
| citat din mesajul lui aleesicoo ziua buna dragele mele ![]() mai devreme am facut si noi ochisori, ca atunci cand ne este foame incepe o agitatie in burta de parca ar vrea sa iasa apropo, nu m ati felicitat niciuna pt cele 20 d sapt, ca am ajuns la jumatatea drumului ![]() multi pupici de molipsire ![]() ![]() ![]() ![]() asa creste bebicu ale in 20 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
trutzi spune:
Nu mai fii suparata, bebele tau vrea sa vina pe cale naturala dar, este mai timid
| citat din mesajul lui cora79 Cam atatea saptamani trebuia sa am si eu daca imi reusea FIV,trist nu? ![]() ![]() ![]() Ufff grea este viata asta,dar lasa ca ma imbortosez eu anul asta ![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Dragaica spune:
Buna fetelor, ma mai primiti
, noi ne luptam cu greturile, bebeii imi dau de furca, cica la geeni siptomele sunt la dublu
.
Azi am fost la control, unu din bebelusi misca de numa numa, dadea din manute si picioruse. Le-am vazut inimioarele batand, m-am linistit, bebe1 are 2.24cm, bebe2 are 2.25 cm.
Cam atat noutati despre noi, 
la fete.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de
9+
cora79 spune:
Buna dimineata fete dragi,va las cafelute,ciocolata calda,ceai si multa frisca

Draga,era si timpul sa mai intri si pe la noi![]()
![]()
,dar te iertam ca esti gravidoasa![]()
![]()
,sa ai grija de tine si de perechea buclucasa
Trutzi,intri numai cand nu sunt eu
,te pup oricum

Polo,cine stie cand si de unde sare iepurele,da-i bataie,fugareste sotul din dotare cat de mult poti
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
nike974 spune:
Neata. pt fete 

Polo,
daca esti bugetar,nu e legala aceasta zi libera, intrucat bugetarii nu mai trebuie sa stea in zile libere.OU se referea doar la noiembrie si decembrie.
Fetele,
sunt plina de energie.Dumnezeu si Maica Domnului cred ca m-au luat in brate.Nu merit asta,clar la cat de pacatoasa sunt.
Azi e a treia zi fara niciun antialergic!
cora79 spune:
Nike

,stie DD ce face,ti-a dat bebe si te-a scapat de simptome![]()
![]()
![]()
![]()
cora79 spune:
Va pup pe toate sin ma pregatesc de scoala,pana la 14 sunt la cabinet
,ne conversam pe la ora 15

,sa aveti o zi fara probleme majore si cu multi fulgi de zapada