Locul fetelor Nou-Venite (58)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
Hai sa iti dau un banc:
O femeie la vreo 30 de ani, dup#259; ce #351;i-a rezolvat treburile în capitala de jude#355;, voia s#259; ajung#259; acum acas#259; #351;i nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist #351;i îi spune:
- Uite, tre’ s-ajung #351;i eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.
- Bine, las’ c#259; ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.
Dup#259; vreo or#259;, opre#351;te taximetristul pe un câmp, ia o p#259;tur#259; din portbagaj #351;i o a#351;terne pe lucern#259;. Femeia, îngrijorat#259;, îi zice:
- Vai, dar nu pot s#259; fac asta, sunt m#259;ritat#259;, am acas#259; doi copii!
- #350;i ce? #350;i eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am #351;i 40 de iepuri de hr#259;nit, a#351;a c#259; taci #351;i rupe lucerna...![]()
![]()
![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Bun bun si meniul tau ![]() ![]() eu am sotul mare ciorbar,nu prea lipseste ciorba sau supa din meniu![]() Personal,sunt adepta felului 2,a salatelor si a retelor rapide Ai ajuns acasa,sau tot la serviciu? "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
Tot la servici
,mai am de stat pina la 23.30 ora din tara aici 22.30 ...asta e,sapt asta fac numai dupamasa .Am terminat tostul dar mi-e inca foame,o sa mai bag si niste cereale cu lapte si sper sa ma potolesc cu mincatul...Am o echipa de fotbal din Elvetia in hotel ,sunt fff galagiosi,mi-au facut capul toaca,joaca poker
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Hai sa iti dau un banc: O femeie la vreo 30 de ani, dup#259; ce #351;i-a rezolvat treburile în capitala de jude#355;, voia s#259; ajung#259; acum acas#259; #351;i nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist #351;i îi spune: - Uite, tre’ s-ajung #351;i eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi. - Bine, las’ c#259; ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul. Dup#259; vreo or#259;, opre#351;te taximetristul pe un câmp, ia o p#259;tur#259; din portbagaj #351;i o a#351;terne pe lucern#259;. Femeia, îngrijorat#259;, îi zice: - Vai, dar nu pot s#259; fac asta, sunt m#259;ritat#259;, am acas#259; doi copii! - #350;i ce? #350;i eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am #351;i 40 de iepuri de hr#259;nit, a#351;a c#259; taci #351;i rupe lucerna... "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

cora79 spune:
Aham,hai ca trec3e repede timpul si acum pleci acasica![]()
![]()
sa zmotocesti sotul din dotare
Al meu sot are seara de fotbal cu colegii,asa ca sunt singurica![]()
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
nike974 spune:
salutare,
gaiti orez sarbesc si piure de legume.
am mancat cat am putut.
histamina se joaca liber in creierul meu.
pupicei si noapte buna!
polo spune:
Nike, Felicitari, sanatate multa si o sarcina la termen cu bb sanatos

http://community.webshots.com/user/diove
polo spune:
Jesia, nu te-am uitat.
Mie mi-a recomandat duphaston pentru "sustinerea" menstruatiei. Trebuia sa iau din ziua 15 pana in 25. Numai ca in prima luna nu a venit la timp (oricum la mine nu venea) si mi-a spus sa iau pana imi vine. Numai ca eu am aplicat acelasi tratament in fiecare luna 
si nu prea trebuia
. Cert este ca tratamentul a fost bun dupa aproape 9 luni ovarele mele erau curate, SPOC nu isi facuse iarasi de cap. Dr a decis sa intrerup si iata ca acum sunt relativ reglata, dar cred ca cel mai mult din cauza reflexoterapiei.
Nu imi aduc aminte daca ai facut ceva analize hormonale, dar cred ca a banuit un deficit de progesteron (care poate fi si cauza intarzierii de lua trecuta). Oricum am citit multe cazuri in care duphastonul a facut ca minunea sa se intample.
http://community.webshots.com/user/diove