Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatzaaa!!

Sanzi-va pregatiti de aniversare?? Ca acusi nu mai avem decat copilasi de 7 ani+

Cristina-frumos ca il incanta chitara.Si eu m-am tot gandit la un instrument.Am vorbit cu o d-na profesoara de pian si apoi am lasat totul balta

Katty-pe noi ne-a gratulat d-na cu un "SCRIS NEINGRIJIT", scris cu rosu.Si eu consider ca e important sa scrie corect!!

Fetelor, voi aveti asigurari pt copiii.Nu-s agent, mah, ci studiez o oferta si mi se pare incalcitaaa....

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

'neatzaaa!!

Fetelor, voi aveti asigurari pt copiii.Nu-s agent, mah, ci studiez o oferta si mi se pare incalcitaaa....

Andrei are asigurare Debut 18 la ing, pentru studii conceput! Deja suntem in anul 5 de contract, sper sa fie ok la vremea respectiva, include si asigurare de viata si accident, pentru mine care-s titularul contractului si asigurare ca ing-ul plateste pana la scadenta ratele, in cazul in care eu patesc ceva, Doamne-feri!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Cristina_C, ce sezoane cu Dr. House ti-ai luat?
Ce mi-ar placea sa le vad si eu...ti-am zis ca aici abia la sez. 3 s-a ajuns...pe TVR! Iar Sissi, eu un film tare frumos, l-am vazut pe vremuri, era tare frumoasa Romy Schneider! Super!

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Katty-noah, io oscilez intre debut 18 si academica.Termenii vad ca sunt acceeasi, asigurare de viata si accident pt mine, ca titular.

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, ce frumos ca va merge la un astfel de curs. Si eu as vrea sa il inscriu pe Stefan, insa pare ca nu prea are ureche muzicala... mai astept, poate-si revine. Eu am facut pian in clasele 1-4 si mandolina in clasele 9-13. Dar mi-ar fi placut mult sa invat sa cant la chitara!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Si mie imi plasce Sisi.Mult.Mi-am luat cioco cu Sisi cand am fost la Shonbrunn

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Cred ca sunt concepute cam la fel, noi tot academica am vrut sa facem, dar cand am facut noi, se scosese Academica si se bagase Debut 18, vad ca acum sunt amandoua, nu stiu care ar fi diferentele, oricum, indiferent care o alegeti, e bine ca (,) copilul sa beneficieze de asa ceva! Bafta in alegere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Noi nu avem asigurari pentru copii, am reusit eu sa imi fac pensie privata, si isi va face si sotul meu din toamna. Ne gandim serios sa facem asta pentru copii, dar sincer... ati auzit de cineva care sa fi cotizat acum multi ani si acum copilul sa beneficieze de banii respectivi? Intreb si eu ca omul care nu prea are incredere...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Noi nu avem asigurari pentru copii, am reusit eu sa imi fac pensie privata, si isi va face si sotul meu din toamna. Ne gandim serios sa facem asta pentru copii, dar sincer... ati auzit de cineva care sa fi cotizat acum multi ani si acum copilul sa beneficieze de banii respectivi? Intreb si eu ca omul care nu prea are incredere...

da, eu stiu.Aici problema era ca suma primita era mai mica decat se asteptau.Acuma nu stiu care a fost fondul de investitii, perioada, suma...nu stiu nimic.

C+C=Andrei

Mergi la inceput

Nicoleta, asigurarile pentru copii nu au foarte mare vechime in Romania, cred ca sunt doar de 9-10 ani maxim (am o colega care si-a facut polita de la inceputul ingului si e inscrisa ca vre-o doi ani inaintea mea), iar scadenta lor e de cel putin 12-15 ani, deci pana acum nu cred ca puteau fi incasate! Poate gresesc cu anii, ideea e ca trebuie sa ai incredere ca va merge, dar in afara tarii. sistemul e implementat de mult si stiu ca aceste polite ajunse la scadenta se incaseaza, ing e pe piata asigurarilor de tot felul de multa vreme, asa ca nu vad de ce nu ar face-o si in Romania!
Pensii private ne-am facut si noi, darn-am vrut sa amestecam treburile...
Editez, ca m-am uitat pe site-ul lor si scriu ca perioada minima e de 5 ani acum, cand am facut noi nu se faceau contracte mai mici de 12 ani...

Mergi la inceput