Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Pai sa va dau un exemplu de incredere... si de aparitie a neincrederii, apoi. Eu am ales sa imi fac pensie privata la Interamerican. Care intre timp a fost vanduta celor de la Eureko, de care nu am auzit... pai daca se vand asa unii altora... ce incredere sa mai ai in brand?

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Katty, uite ce imi dadu o amica:

http://www.zf.ro/eveniment/ing-va-scoate-la-vanzare-divizia-de-asigurari-si-pensii-private-si-din-romania-5049018/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Merci de link, Nicoleta! Nu stiam de asta, sa speram ca cine va cumpara va fi tot o companie cunoscuta pe piata, acum na, tot loterie se cheama, mai ales ca se intinde pe asa amar de ani!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

katty, am toate sezoanele (1-5).

Azi a venit un prieten pe neasteptate la Robert (mama lui a sunat cu 10 minute inainte). Zic asa pentru ca astia pe aici programeaza vizitele si cu o saptamana inainte, si numai intre 3 si 5 dupa-amiaza. Copiii s-au bucurat de intalnire si s-au jucat frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cristina_C

katty, am toate sezoanele (1-5).

Daca vrei iti trimit si linkul cu sezonul 6, le-am gasit postate undeva online, unde le poti viziona liber!
Ce frumos a are Robert asa multi prieteni, Andrei nu prea are colegi cu care sa se viziteze!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Daaaa, cum sa nu, da-mi-l, te rog! pe pm sau aici, cum vrei tu.

In schimb Robert nu are prieteni in clasa. Toti au venit gata "imprieteniti" din gradinite, cate 2-3 si nu mai vor sa-si faca prieteni noi. Robert are totusi un baietel cu care se intelege bine, dar nu se intalnesc inca in afara scolii, el sta si intr-un sat invecinat si e mereu dus si adus cu masina. Eu il mai consolez, ii tot zic ca la scoala oricum nu se joacam se duce sa invete, sa fie atent si ca in pauza oricum se intalneste cu prietenii lui din celelalte clase. Dar e deja la inceput, se mai schimba lucrurile... cand imi amintesc ce "pierdut" era la gradinita la 4 ani si la 5 deja isi facuse multi prieteni.

Mergi la inceput

Apropo de prieteni, Stefan ne-a zis, joi si vineri, dupa ziua lui, ca tot mai multi colegi vor sa fie prieteni cu el. E de bine!

Mergi la inceput

Cristina, eu cred ca atata timp cat are prieteni este ok. Indiferent de unde sunt (gradi, scoala, din cartier...). Stefan la gradi nu avea prieteni buni, cu care sa se viziteze. Si din afara gradinitei avea mai mult prietene.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

http://www.onetruemedia.com/shared?p=a4b1e1a12b29a35a5a12ea&skin_id=701

Stefan la schi. Filmuletele nu sunt extraordinare, ca sunt facute cu telefonul.

Mergi la inceput