Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns light spune:

Sinzi, asa e, Victor sseamana un pic cu Liviu cand era mic, in special la ochi. Si parul e atat de lung in cat am rugat-o pe nasa sa ne taie bretonul ca nu mai rezistam pana la motz. Chiar daca taiatul motzului nu e un obicei crestin, e un ritual cu care ne-am obisnuit si am zis ca e bine sa nu renuntam la el si sa o lasam pe nasa sa taie primul par. Am citit despre David si transpiratia, pana la urma e totul ok?Dodo, of ce de necazuri aveti, bine macar ca Isabella e bine. Nu pot sa cred ca Bogdan s-a chinuit atat cu ochelarii aceia degeaba, cum se poate sa se faca asemenea greseli...Of!Cristina C, multumim, da la anul va incepe in februarie clasa a III`a. V-am zis eu ca timpul asta trece uimitor de repede.Nina voi ce mai faceti? Am auzit eu bine sau ati avut -38 de grade pe la Intorsura Buzaului intr-o noapte?Pupici tuturor, fug sa pregatesc papa de bb care a adormit dupa o balaceala prin cadita ca e canicula iar. Azi ii dau pentru prima data carnita.

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, nu stiu de astfel de produse naturiste, in Romania cam ce-ar fi? Si eu i-as da lui Robert ceva sa-i creasca pofta de mancare, insa ma abtin de la siropuri pline de vitamine gen Sanasol. Dar sa vezi cu ce pofta de mancare o sa vina Stefan de la schi!

In Germania, in Bayern, unde stam noi, ultima zi de scoala inainte de vacanta de vara este vineri, 30 iulie. In alte landuri este mai devreme, ori la sfarsitul lui iunie, ori la inceputul sau la jumatatea lui iulie, ori tot spre sfarsitul lui iulie. Uite: http://www.schulferien.org/Schulferien_nach_Jahren/2010/schulferien_2010.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, m-am exprimat probabil inexact... as vrea siropele impotriva viermisorilor. Desi nu cred ca are. Dar in Ro ii faceam cure preventive, cu produse naturiste (Helimflores, Giarnidofug, Giardinocid...). Despre ceva de genul asta ziceam.

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

O sa ma uit prima data cand ajung intr-un magazin naturist, sunt curioasa si eu daca se gaseste ceva preventiv, desi nu cred sa aiba Robert viermisori, si nici Stefan - ar fi si alte semne.

Mergi la inceput

Multumesc. Eu ma gandesc aucm ca mai degraba ii dau ceva plante, nu au cum sa-i strice... "Preventiv" intr-adevar nu cred ca sunt, eu ii dadeam gandindu-ma ca daca are, il ajuta, daca nu, rau nu-i fac. Mai ales ca sunt palnte bune si pentru alergii (cimbru de ex). Dar la copro nu au iesi niciodata viermisori.

Am mers azi la patinoar. Cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, super filmul...dar ce partie goala!!! Vreau si eu acolo sa cad fara grija!!!!
Sa stii ca nici David nu mananca prea mult...are zile cand mamanca bine, si unele cand nu vrea mai nimic...
De inalt...mie tot micutz mi se pare...baiatu lu' mama

Pt viermisori, seminte de dovleac!!!! Sunt bune si pt tratament, si preventiv...
Aici nu se face copro la copii...cica americanii nu au paraziti...hahaha...decat daca calatoresc si vin cu ei de undeva
Noi tocmai ce am terminat cursul despre ei, si i-am facut copro lui David de 2 ori la laborator la scoala

Lucia, si David avea par mult...si eu i-am taiat bretonul inainte sa faca un an...pana atunci ii faceam o codita sus, altfel nu vedea copilul nimic!!!!

Mergi la inceput

Sinzi, stiu de semintele de dovleac, necoapte. Dar mai greu cu ele... incerc sa ii dau, poate intre timp si-a mai schimbat gusturile (aici gasesti din plin, decojite gata...). Maine merg baietii mari la schi, poate il dam pe Stefan sa faca si cateva ore... el a facut anul trecut vreo 13-14 sedinte de grup, parca. Deci nu stie cine stie ce fineturi....

Mergi la inceput

Neata.

Va doresc o saptamana frumoasa. Si linisita. Si sa ne fie sanatosi copiii!

(la cafea nu ma bag ca nu ma pricep si nici nu mai am...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata, sa aveti o saptamana fff frumoasa!
Cafeaua e gata, azi o dau eu!
La noi e mai cald decat zilele trecute, ploua, dar e si polei pe jos, asa ca a fost cam periculos dimineata!

Lucia, multumim frumos de site, pacat ca nu ne putem si noi inregistra..., si de poze, tare frumosi copilasii, si foarte-foarte frumoase peisajele voastre! Multa bafta lui Liviu in clasa a II-a!

Cristina22, Laura, asa e, ar fi tare frumos sa ne vedem odata toate fetele cu puii lor, dar e ceva cam greu, suntem prin toate partile lumii...of, dar e un vis, o speranta, nu?

Cristina_C, ma bucur ca si-a revenit asa repede Robert, superrr!

Nicoleta, schiorul mare si frumosul cu ochi albastri mic, dulce foc in poza de la baie! Vad ca s-a descurcat de minune la ski Stefan, am vz si filmuletul, bravo lui! Felicitari pentru calificativul lui Stefan...e foarte bine!

Sinzi, ce poze cu David si Spike, ce a crescut Spike, e ditamai catelul, dar e tare frumos! Si ce mese acolo...cel mic e finutul, nu? A fost ziua lui? La multi ani, sa fie sanatos!
Sa stii, ca spre deosebire de anii in care eram noi in clasele primare, observ ca nici aici nu se mai pune accent pe aspectul temelor, sa fie doar corecte, zic asta caci si Andrei scrie tare urat, de multe ori reluam temele fiindca sunt scrise urat, nu ca n-ar fi corecte!

toate fetele...

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002) varsta Andrei

www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Buna dimineata, ia uite cu ce cafea buna ne incepem saptamana! Si luna februarie, ca azi e 1!

Robert a fost ieri toata dupa-amiaza la joaca la un coleg care sta in apropiere, s-au jucat si afara, cu zapada, au construit un iglu si apoi in casa. N-a mai trebuit sa ma duc dupa el, s-a oferit mama colegului sa-l aduca. Asa ca am profitat de ocazie si am stat in casa la film - pentru ca am terminat dr. House am trecut la Sissi, imparateasa Austriei (cu Romy Schneider)- de vara trecuta, de camd am viziat castelul Schönbrunn din Viena mi-am dorit sa vad filmul asta si tot am amanat.

Il inscriu la un curs de chitara, o sa inceapa din martie si pentru asta trebuie sa cumparam chitara, suport si tot ce trebuie. De-abia asteapta!

Mergi la inceput