Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Bine v-am gasit...sper sa ma iertati dar sunt obosita si am dat copy-paste de la subiectul lui Bodo.
Am ajuns azi acasa...de la Bucuresti
Vestile sunt:
-Isabella Nu are nimic ,e sanatoasa a fost doar eroare medicala
-Bodo ...uff Bodo dr Carstocea a zis ca dumnealui l-ar opera dar....(iar dar)se teme din cauza celorlalte diagnostice(mai exact nu stie ce va gasit in ochi),daca el va sta la masuratori( care-s destul de chinuitoare si pentru un adult si nici adultilor nu le iese din prima)...A constat ca in noiembrie s-au gresit "citirile" la aparate si astfel a purtat ochelari cilindrici cu minus iar lui nu-i trebuiesc absolut deloc minus
Acum trebuie sa ateptam 3-4 luni sa se reobisnuiasca ochiul fara ochelari,sa poata aparatele sa faca "citirile" corecte..sa poarte o perioada corectia(ochelari)...apoi vom vedea...
Asa cu ochelarii nepotriviti a vazut cca 60%(in conditiile unor asistente care nu au stiut sa-i vorbeasca(mai aspre chiar dure) si el nu a fost ff cooperant)

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Imi pare rau de vestile proaste despre Bodo, dar ma bucur ca micuta este bine. Sper sa se rezolve repede-repede toate cele. Multa putere voua, parintilor!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, pai daca a inceput cu GUT, pana la SEHR GUT nu mai e mult! Eu stiu sigur ca la Robert in clasa nu au toti FB sau B pe linie. Mai trag si eu cu urechea la ce discuta unii parinti la pranz, cand isi asteapta copiii afara. Nu se merge pe ideea sa-i incurajeze, ci sa le semnaleze din timp parintilor problemele astfel incat copiii sa se poata imbunatati. Asa ca felicitari lui Stefan, s-a descurcat admirabil! Si de la schi cred ca va veni incantat.

Aici vad ca au ajuns sa socoteasca pana la 20 in primul semestru.

Nu cred ca ne putem inregistra pe siteul de mate, m-am uitat eu pe acolo si se pare ca doar scolile pot. Exact la fel a fost si la Robert pe siteul de lectura, scoala obtine licenta si da fiecarui copil cont si parola, iar parintii nu platesc nimic.
LUCIA, succes lui Liviu si in clasa a 2-a! Asta inseamna ca la anul pe vremea asta incepe clasa a 3-a...

Cristina, asa e, mai bine nu iese in frig Andrei daca e ragusit, sa nu-l doara in gat.

Sa aveti un sfarsit de saptamana placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Dodo, acum am citit...
Imi pare rau, ce ghinion, sa se greseasca citirile si sa i se dea ochelari nepotriviti! Si apoi asistentele sa se poarte asa! Pai n-ar trebui sa fie lasate sa lucreze cu copii asistentele alea! Mi-e asa de ciuda cand aud astfel de lucruri... imi inchipui ce simti tu!
Dar trebuie sa se rezolve, acum o sa faceti cum a spus doctorul si sa dea Dumnezeu sa se rezolve cu ochisorii lui Bodo!
Cu Isabella nu stiu ce-a fost, bine c-a fost doar alarma falsa!

Sinzi, dar scriu cuvintele cu literele legate? Ca Robert invata sa scrie ca de tipar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, nu sunt litere de mana...sunt exact ca astea de comp :typo...(litere mici de tipar)...Dar sunt cuvinte destul de grele, si majoritatea trebuie memorate ca atare...nu prea au o regula anume...Au in fiecare saptamana 10 cuvinte de invatat si dau test vinerea...

La mate, la scoala si ei tot adunari pana la 20 fac...fara trecere peste ordin...
Dar David e in 2 programe speciale (diferite unul de altul) unde au tot felul de probleme si lucreaza la nivel mai avansat...(de ex, la Imax, a inceput sa faca inmultiri usoare, adunari cu 3 numere cu trecere peste ordin, multimi, sa numere din x in x...si tot asa...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Dodo, sanatate lui Bogdan...uf...cred ca sunt chinuitoare masuraturile la ochii...si pe mine ma deranjeaza...mai ales cand trebuie sa puna picaturi...nu le suport...
Dar ce s-a intamplat cu Isabella?

Mergi la inceput

Sinzi, ma bucur ca sunteti bine, David este inalt! Stefan nu cred ca va avea curand 25 de kg... a inceput sa manance foarte putin si cu fitze... Foarte faine pozele. Cat despre frig, sincer eu vreau sa fie primavara... si sa treaca virozele...

Fireste ca stiu ca nu toti sunt la fel si ca nu trebuie toti sa aiba FB. Aici nu se dau rezultatele atat de exact, in procente etc. Si am si eu o falsa nostalgie...

Cristina, ai putea sa-mi spui ce se gaseste prin magazinele naturiste impotriva parazitilor intestinali? Stefan nu se plange de nimic, insa i-a scazut pofta de mancare (a avut si cateva viroze la rand... o fi si obosit...). In Ro as fi stiut ce sa-i dau, dar aici nu prea... as incerca asa, preventiv...

Stefan a venit incantat de la schi, vor merge luni, marti si miercuri iar (cel putin asa e programul). Si voi pleca devreme (azi sotul meu a mers intai sa isi cumpere si el schiuri si bete, ca nu avea... si au ajuns pe la 1 acolo...). Are un filmulet pe telefon, daca reusesc sa il pun pe net vi-l arat (sotul meu zice ca schiaza foarte fain; nici terenul nu era chiar accidentat...).

Mergi la inceput

La Stefan au facut pana la 9 dar si adunari, si scaderi. Ca zicea Cristina ca ei au facut doar adunari. Eu cred ca depinde mult si de manualul ales, si de programa, cat e de relaxata... Eu voi lucra suplimentar si acasa cu el atat cat reusesc (uneori nu reusim deloc... alteori lucram mult!).

In Germania cand se ia vacanta de vara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Si pe Isabella o diagnosticase cu cataracta la ochiul stang asta in noiembrie.

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

http://www.onetruemedia.com/shared?p=a4726a6a95f1ef4f063126&skin_id=701

La schi, cu telefonul mobil...

Mergi la inceput