Copilasi din 2002 *69* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, cu mancare normala-normala mai asteapta putin, dar asa, mai dietetica, merge cred. Sa fie din ce in ce mai bine si nici urma de virus sa nu mai ramana!

-------------------------------------------------------------------------------------
Experienta este un lucru minunat: iti permite sa recunosti o greseala atunci cand o repeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, asa e cel mai bine, treptat.
I-am luat si azi lectiile pentru luni si deja si le-a facut, bucuros ca au trecut la litera R si ca el are in numele lui si un R mare, si un r mic. La mate a avut de socotit bani cu bancnote de 5, 10, si monede de 1 si 2 EUR. La exercitii avea desenate tot felul de pusculite cu diverse sume pe ele si trebuia sa le umple cu astfel de bani, practic facand adunari. La scaderi n-a trecut inca, insa stie. Si mie mi-a scapat siteul pus de Lucia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Cristina-ce mult imi place ce povestesti tu de scoala!! Vezi, inca un mare minus la scoala romaneasca, lipsa de practica...
Bine ca e ok Robert!!

Noi avem zapada, dar nu cred ca vom iesi la sanie.Andrei e cam ragusit.
W-e frumos va dorim!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Salut.

Stefan si tati au plecat la schi, sper sa fie bine si sa se descurce amandoi... Ma tot minunez cat a crescut Stefan!

Am primit si noi instiintare de la scoala cu calificaivul lui Stefan pentru semestrul 1, desi initial spusesera ca nu vor sa il descurajeze... insa si noua ne trebuie in eventualitatea ca ne intoarcem in tara... Calificativul este Gut. Ar trebui sa fiu fericita, date fiind circumstantele. Ma gandesc acum cum ar fi fost sa fie in Ro... daca s-ar fi descurcat "FB", dat fiind ca in Ro programa este mai incarcata...

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Wow,felicitari Stefan!!!
Nico-musai sa-ti raspund cu referire la Ro.Eu asa stiu ca toti copiii au medii de FB, in clasa I, primul semestru.
Nu ar fi avut de ce sa nu se descurce.Aica eu nu vad de ce.Programa incarcata?Nici asta nu prea cred...Iti dai seama ca daca Stefan a luat-o de la zero cu limba, pe care a si invatat-o+notiunile scolare, ar fi facut fata cu brio la sistemul din Ro.
Bravo!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Da, este clar ca el aici a fost un elev "exceptional". Cum au spus si ei. Si ca media s-a facut intre toate calificativele primite, de la inceput pana la final. si cum in ultima vreme l-a laudat doamna, cred ca pe semestrul 2 cu putin mai multa munca va fi mai bine. Cand zic programa incarcata ma refer la faptul ca aici au ajuns abia la 9, pe cand in Ro se fac deja operatii cu numerele 0-30!! Nu mai zic nimic de doamnele care fac ecuatii (nu cu patratele libere... ci cu termen abstract a, x...).

Mergi la inceput

din cate am inteles programa pt semestru I este pana la 10.Abia din semestru II se va merge mai departe.La noi asa e.

C+C=Andrei

Mergi la inceput

http://good-times.webshots.com/photo/2045661400103379982NwbnHJ

Copil pregatit de schi. (casca a primit-o ieri, aseara o proba...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Asta e site ul:http://www.mathletics.com.au/dar din pacate habar nu am cum se creeaza contul, caci Liviu a venit gata inregistrat de la scoala si intra singur de acasa cu parola data de la scoala.Io=s telegrafica, nu stiu ce naiba e cu timpul asta de nu imi mai ajunge, suntem in permanenta pe fuga. Am fost 3 zile in concediu de Ziua Australiei.http://family.webshots.com/album/576500954HkGnio?start=0Iar de luni incepem clasa a IIa. Pe invers decat voi ca de obicei.Pupici si sanatate tuturor!

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, va invidiez pentru zapada si posibilitatea de ski!!!! Frumos echipament!!!! Ce scump e Matei!!!! Frumos foc!!!

Lucia, deci incepeti clasa II?? Ce interesat ca totul e pe invers la voi!!! Victor e atat de dragalas!!! Si ce par are!!! Mie se pare mie, sau seamna acu Liviu cand era de varsta lui?

Apropo de scoala, aici vad ca toti copiii iau tot felul de calificative...nu trebuie sa fie toti cu 100%. David a avut probleme cu dictarile la inceput, acum fac si eu dictari cu el acasa, si e bine asa...
Ma deranjeaza ca nu ii invata sa scrie ordonat si frumos...David scrie in continuare ingrozitor de urat...dar asta e...macar sa scrie corect...
In rest....de luni o sa stea si el in afterschool, desi buna nu a plecat inca...dar am spus sa ii dam timp sa se obisnuiasca...

Azi am fost si noi la controlul de 7 ani si pare totul ok...Am vrut sa ii fac si eu mai multe analize de sange (sa vedem cum stam cu calciu, magneziu...etc) dar dr m-a descurajat ca nu e nevoie la copiii, ca "pare" sanatos, si ca asigurarea nu acopera. I-a facut doar hemoglobina si colesterolul...si acolo e ok...
In continuare noi suntem mai slabi decat inaltimea...dar cred ca e mai bine cu greutatea decat inainte...cica e pe 75% la greutate si 95% la inaltime...(adica 25kg si 130cm)...eu cred ca e ok
Am pus si ceva poze:

http://family.webshots.com/album/576149239oiVEgV

Mergi la inceput