Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Am zile ca si azi de exemplu cand suflu numai sange din nas. Tot de la tensiune o fi? Eu am aparat acasa de masurat, dar conform valorilor iese in limite, cand ajung la doctor bubuie desi nu am emotii sau alte chestii care sa o ridice.
Diseara ma duc la medicul de familie si fac o masuratoare.

17+

Si eu suflu sange din nas aproape zilnic.Citisem pe undeva ca apare la gravide treaba asta, chiar ieri am intrebat la ginecolog si mi-a zis ca nu e nici o problema...si ca daca ma incomodeaza sa ma duc la ORL sa imi cauterizeze venele acelea...ceea ce nu o sa fac.Oricum, e bine sa vezi si tensiunea....la mine, si cand merg la gineco si cand merg la dr. de familie , e 100/60.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata burtici,
Si eu cu cafeluta cu lapte pe aici. Am dus-o pe Cami la gradi. Brrrr, foarte frig afara, iar a nins, e frumos, dar iar prin transport public circulam. Sper sa nu inhatam ceva.
A mai venit pe lume un iepuras de mar-apr. Abia in iunie voi naste, dar parca ma apuca emotiile deja. Parca vad ca incepem sa scoatem majoretele in curand si aici.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Nico, la mine e exact pe dos! Imi creste mult mai greu parul, ma tine epilatul dublu. Din pacate, estrogenul pe care-l banuiesc a fi responsabil, imi face si chestii nasoale: m-am umplut de hemangioame pe piept si umeri, si de ceva vreme am observat si pe abdomen si chiar pe fata . Medicul zice ca nu are ce face, dupa expresia lui: "asta-i materialul clientului". Ufff! Ce nu suportam noi pentru astia mici, si inca sunt doar in burtica .

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Nicoleta, si eu raportez sange din nas, desi am tensiunea mica-mica, si pufuletz mai pronuntat pe burta... hmmm, nu prea-mi place, dar asta e. N-am inca linea negra.
Trimitere la Fundeni am de la medicul ginecolog, cu dedicatie la dna dr Uscatescu, dar imi trebuie si de la medicul de familie, nu-i asa?

Cristina, fericita 19+ cu Patricia

Mergi la inceput

Nati, acuma ca ne-ai zis m-am uitat si eu la odiseea lor. Iti dai seama ca daca tu, mami cu experienta ai emotii, noi suntem pe nicaieri . E de-a dreptul ironic: am asteptat atata momentul, ca sa ne temem asa de tare de el!

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui corinasmile

Fetelor, eu acum seara cand ma dezbracam de hainele de servici, am observat ca mi-a aprut "linea nigra". Inca nu se vede f clar, dar am avut un mic soc cand am observat-o. Si Vlad zice ca ieri nu era

Voi aveti?

Corina 16s+ cu Maria

eu inca o mai am de la sarcina trecuta; adevarat nu mai e asa inchisa la culoare, dar exsita...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 23+ cu Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Multumesc de raspunsuri fetelor!
Nana- ce sunt hemangioanele? sunt firisoarele alea vinetii de sub piele? daca da, eu am pe picior una, dar e cat amprenta de la deget de zici ca-i vanataie, eu credeam ca sunt pt cei cu trombofilie, circulatie periferica nasoala. Sanatate si tie si bebeului si sotului, ca tare pretioasa mai e!

Crissy- ajunge cea de la ginecolog, pe mine tot ginecologu m-a trimis ca dupa dr. de familie....

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

si eu am avut sangerari gingivale, dar s-au rezolvat cu supliment de fier.

Eu sunt plina de cosuri pe fata si in cap, ma apuca nervii, nu mai suport.

Cu constipatia ma confrunt si eu de cateva zile, si traiesc cu un stres, sa nu mi se rupa Doamne Fereste apa de la problema asta.

Cand imi spuneti ca s-a mai nascut un bebe, ma ia pe sira spinarii, eu sunt prima pe lista, daca acolo se nasc cu 2 luni mai repede, eu chiar nu as vrea sa ajung sa nasc prematur, mai ales ca in stadiula sta gemenii meiin Romania nu ar avea nici o sansa de supravietuire. Sper sa ma tina pana la termen sau oricat cat mai aproape, sa ia bine in greutate.

Simona bine ai venit si sarcina usoara. De ieri ma tot chinui sa iti spun. Te rogs a ma ierti, dar eu sunt cu capul rau in nori.

Mai nou am dat in patima compotului de ananas.

Fug in pat!

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Nico, sunt niste ghemulete de vinisoare care apar sub piele. La mine sunt punctiforme, de dimensiuni foarte mici. Medicul mi-a explicat ca se intampla exact ca la alcoolici, al caror ficat bolnav nu mai poate metaboliza estrogenul. Sper sa mi se faca si nasul ca la betivi .

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna dimineata, mai spre amiaza!
Am venit la raport!
Eu mai lenesa azi, m-am trezit pe la 9 fara ceva. De fapt se foia Miruna, ca eu as mai fi dormit! Am avut o pauza de somn asta-noapte de vreo ora si ceva. Si am stat in pat si m-am foit pana am adormit.
La Iasi ninge ca-n povesti si am trimis copilu' cu socrosenia afara, cu toate ca ultima nu prea se dadea dusa. "Se uda copilul", copil care are saloveta impermeabila cu gluga si bocanci.
Aaa, si am deschis toate geanurile sa aierisesc casa, ca azi muncesc de acasa. Ce fata o sa faca soacra cand o veni . Ca daca ar fi dupa ea pana la primavara am bate geamurile in cuie! Da' n-o baga nimeni in seama!

Si acu' sa va fac pofta, ca ieri m-ati innebunit cu gogosile: muncesc cu o inghetata in fata, cu fructe de padure!

La odiseea anterioara s-a mai nascut un pui!

Va pup pe toate si toti! O zi buna! Si numai vesti bune!

Acu' ma duc sa mai citesc...

Simona, printesei Miruna (13 Iulie 2007) , 21+, Raluca

Mergi la inceput