Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)
Raspunsuri - Pagina 10
mamanati spune:
Laurita, imi pare rau ca nu te poti odihni noaptea. Of dintisorii astea! Stim noi cum e.
Incerc sa dorm cat mai mult acum
Nico, eu abia astept bancuri postate de tine.
Si eu am parca mai mult puf pe burtic, ba mai am si vreo 2 fire de par mai lung. Ziceam ca ii creste mustata lui bebe.![]()
Da, nana, e ceva foarte palpitant. Acum abia astept eco sa stiu ce e, apoi stiu ca abia o sa astept sa-l vad. Sunt momente unice in viata! Te uiti la el si nu incetezi sa te minunezi. In primele zile cand schimbam bebelinele, tare imi placea sa le examinez. Ui-te, nasucul e a mamei, gurita lui tati, degetele la maini - ale mamei, la picioruse- ale lui papi, si tot asa.
Multa sanatate fetitei tale, sa se faca bine pana la nastere!
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
19+
n_a_n_a spune:
Sabina, si eu am o multime de "monstrii" fata. Si inca din aia urati, care se fac in profunzime si dor ca naiba!
Mie mi s-a pus pata pe inghetata
! Mai inainte am servit cateva linguri la micul dejun
.
Nana
22+ cu
Iubirici
mamanati spune:
Sabina, am visat noaptea asta ca ai nascut fetitele ... am visat si data, 27 aprilie. Acum cand ma uit la DPN-ul tau, nu prea cred ca te lasa pana atunci.
Of, visele astea!
Iar cu visul ala nasol al meu, cica nascusem cu 2 zile inaintea zilei de nastere a sotului, pe 19 iunie.
Asta, insa, ar fi chiar posibil(e cu o saptamana mai tarziu ca DPN-ul meu).
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si
19+
siminoc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Reallaura Neata ![]() ![]() Siminoc bine ai venit, sarcina usoara! Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina |
Multumesc mult! Asemenea si tie!
Simona,
printesei Miruna (13 Iulie 2007)
,
21+,
Raluca
NicoletaB spune:
Nana- daca ti se inroseste nasul iti putem spune Rudolf?
Nati- cum primesc ceva mai misto pe mail, cum postez.
Eu aseara am mancat asa: inghetata cu fructe de padure+ fistic+ lamaie
o nebunie, dar e bataie pe inghetata, barbati-miu mananca mai mult ca mine
Fara a supara vreo eventuala blonda, va zic un banc scurt:
Ce-i reproseaza o blonda copilului?
R: Mi-am luat de la gura ca sa te fac pe tine! (nu dati cu rosii)
Eu ma delectez cu ceai rosu cu aroma de vanilie, nu stiam ca are atatea propietati si ca e bun si pt bebei.
http://sanatate.acasa.ro/articole/795-beneficiile-ceaiului-rosu.html
17+
siminoc spune:
| citat din mesajul lui n_a_n_a 'Neata burtici !Laurita, same here: niciun remediu natural sau obicei alimentar recomandat problemei nu are efect! Sunt disperata! Si cum spui tu, peste zi mai merge, dar seara simt ca imi explodeaza burta. Ma incurajez cu gandul ca mai am pana in mai si scap dupa ce nasc. Scap, nu Nana 22+ cu Iubirici |
Fetelor, nu vreu sa va sperii, da' dupa cezariana situatie se complica putin. Eu am avut de furca, dupa nastere, vreo trei luni. Am baut in fiecare dim apa rece pe stomacul gol si am mancat la micul dejun doar musli (cu sau fara fructe, de la Sanovita), cu iaurt (dietetic sau nu). M-am rezolvat, da' greu. Si am baut zilnic vreo trei litri de apa si ceai!
Simona,
,
21+,
Raluca
tigruta spune:
Nico si eu parca am mai mult par pe burta mai ales..cat despre acea linie la mine nu a parut sau nu e neaparat sa apara?
Si eu sunt plina de cosuri e fata si dureroase, in primele sapt aveam si pe piept, gat si umeri, groaznic..bine ca am prins anotimpul rece si am fost tot timpul acoperita..
la mine cel mai rau e ca pe picioare deja am cateva firisoare de sange, si din cate am inteles varicele sunt ereditare asa ca am toate sansele sa o mostenesc pe mama..offf..pe acestea chiar n-am cum sa le impiedic..
dar asta este..acum suportam orice pt bebeii nostrii..
elena
18+
siminoc spune:
| citat din mesajul lui Ioana5255 Salutare fetelor, Simona bine ai venit si sarcina usoara. De ieri ma tot chinui sa iti spun. Te rogs a ma ierti, dar eu sunt cu capul rau in nori. Fug in pat! Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Multam fain!
Eu sunt cu capu-n nori tot timpul; acu', in sarcina, s-a accentuat!

Iar despre nasterile premature, nu e cazul sa va speriati! Cum o vrea DD! Cumnata mea a nascut anul trecut gemeni aproape de termen, avea 38 de saptamani la cezariana. Unul a avut 2600 gr la nastere si unul 3100gr. Si ea e mica si slaba de felul ei. Ce-i drept a luat vreo 20 si ceva de kg in sarcina. Si a nascut la Vaslui, unde conditiile sunt cu ceva ani lumina in urma, si mai ale mentalitatea cadrelor medicale.

Simona,
,
21+,
Raluca
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui mamanati Sabina, am visat noaptea asta ca ai nascut fetitele ... am visat si data, 27 aprilie. Acum cand ma uit la DPN-ul tau, nu prea cred ca te lasa pana atunci. Iar cu visul ala nasol al meu, cica nascusem cu 2 zile inaintea zilei de nastere a sotului, pe 19 iunie. Asta, insa, ar fi chiar posibil(e cu o saptamana mai tarziu ca DPN-ul meu).www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+ |
Nati DPN-ul cf ecografului ar fi pe acolo, dar nu cred ca pot sta atat de mult in burtica, desi eu as vrea asa de mult. Eu simt si dr mea e de aceeasi parere ca pe la sf lui martie le apuca iesitul pe afara. Intr-un fel abia astept, nu ma mai suport nici in oglinda sa ma vad de hidoasa ce sunt, imi vine sa le desfiintez pe toate din casa. Pe de alta parte eu sunt usor inconstienta, in loc sa ma bucur de linistea pe care o mai am, dar tot nu mai suport si vreau sa scap o data. Vreau sa vina vara sa bantui, sa plecam la mare, la tara, nu stiu, oriunde. Sunt f hotarata sa imi leg trompele, eu alti copii nu mai fac.
Sabina
25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
siminoc spune:
| citat din mesajul lui NicoletaB Nana- daca ti se inroseste nasul iti putem spune Rudolf? ![]() Nati- cum primesc ceva mai misto pe mail, cum postez. Eu aseara am mancat asa: inghetata cu fructe de padure+ fistic+ lamaie o nebunie, dar e bataie pe inghetata, barbati-miu mananca mai mult ca mine Fara a supara vreo eventuala blonda, va zic un banc scurt: Ce-i reproseaza o blonda copilului? R: Mi-am luat de la gura ca sa te fac pe tine! (nu dati cu rosii) Eu ma delectez cu ceai rosu cu aroma de vanilie, nu stiam ca are atatea propietati si ca e bun si pt bebei. http://sanatate.acasa.ro/articole/795-beneficiile-ceaiului-rosu.html 17+ |
Multam fain pentru banc!
Buna idee ceaiul! Trimit sotul la cumparaturi! Miruna e innebunita dupa ceai cu "miele de albine" si lamaie.
Simona,
,
21+,
Raluca

de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si