Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Simona eu sunt abia in 26 de saptamanai. Bebelinele mele pentru a avea sanse reale de supravietuire trebuie sa mai stea ceva vreme la caldurica si faza nasoala e ca sunt cam agitate si colul meu s-a deschis un pic pe interior. De aceea sunt consemnata la pat si la domiciliu.

Cat despre socrella, eu nu mai vb cu a mea de la revelion si ieri a vazut prima oara copilul cand a iesit cu ta-su la zapada, a venit si ea hopa topa. I-am transmis mesaj sotului sa nu mi-o aduca sus, sa ramana jos la ea acolo, ca nu vreau sa o vad in fata okilor. Sunt verde albastra pe ea.

Nana ne rugam la bunul Dumnezeu sa fie bine cu fetita dupa nastere. Poate nu are aceasta malformatie sau poate este ceva f usor, ce poate fi remediat.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

O, Sabina! Si eu ma simt o hidoasa! Si abia astept sa nasc la termen! Si nu mai vreau alti copii! M-am saturat sa fiu insarcinata!

Simona, printesei Miruna (13 Iulie 2007) , 21+, Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Am zile ca si azi de exemplu cand suflu numai sange din nas. Tot de la tensiune o fi? Eu am aparat acasa de masurat, dar conform valorilor iese in limite, cand ajung la doctor bubuie desi nu am emotii sau alte chestii care sa o ridice.
Diseara ma duc la medicul de familie si fac o masuratoare.

Salutare fetelor!

Am deschis ferestra pt a scrie mesaj de dim, si abia acum reusesc sa-l trimit.
Pe mine ma enerveaza rau zapada deja. Orasul se aglomereaza, se circula ca naiba, e frig si trebuie sa ma imbrac cu mai multe straturi, dupa care mi-e greu sa le car pe mine si obosesc repede
Metroul e supra-aglomerat, iar azi dimineata stateau 3 barbati in fata mea pe scaune si se uitau intentionat in alta parte decat la burtica mea, desi sunt convinsa ca au priceput ca sunt insarcinata si mi-e greu sa stau in picioare, cu paltonul si geanta intr-o mana si spanzurata de bara
Niste nesimtiti!!!!

Nicoleta si restul fetelor care discutati despre tensiune: dr mea zice ca aparatele de masurat tensiunea la inceietura pe care le avem acasa nu sunt foarte bune, ca exista uneori mari diferente fata de tensiunea masurata la brat (modalitatea cea mai corecta), din cauza faptului ca incheietura e altfel vascularizata (si mai difera de la om la om), asa ca nu ar trebui sa ne bazam f mult pe aceste masuratori, ci mai degraba pe cele facute la medicul de familie sau ginecolog.

Parca mai vroiam sa zic ceva, dar

Va pup, sa aveti o zi mai linistita dupa noptile nedormite sau vise aglomerate

Corina 17s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui siminoc

Citat:
citat din mesajul lui n_a_n_a

'Neata burtici !

Laurita, same here: niciun remediu natural sau obicei alimentar recomandat problemei nu are efect! Sunt disperata! Si cum spui tu, peste zi mai merge, dar seara simt ca imi explodeaza burta. Ma incurajez cu gandul ca mai am pana in mai si scap dupa ce nasc. Scap, nu ?!

Nana 22+ cuIubirici

Fetelor, nu vreu sa va sperii, da' dupa cezariana situatie se complica putin. Eu am avut de furca, dupa nastere, vreo trei luni. Am baut in fiecare dim apa rece pe stomacul gol si am mancat la micul dejun doar musli (cu sau fara fructe, de la Sanovita), cu iaurt (dietetic sau nu). M-am rezolvat, da' greu. Si am baut zilnic vreo trei litri de apa si ceai!

Simona, printesei Miruna (13 Iulie 2007) , 21+, Raluca

Din pacate, nici cele care nasc natural nu sunt scutite de aceasta problema. Trei zile dupa nastere nu puteam merge la baie, apoi nu mai rezistam. Am recurs la clisma, ce Dumnezeu, doar n-o sa astept sa ma intoxic. Ei , dar trece si asta. Apoi se regleaza parca totul de la sine.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocurban spune:

Salutare tuturor,

S-a scurs o gramada de vreme de cand n-am mai reusit sa va scriu nimic, insa azi m-am ambitionat sa va scriu cateva randuri, de salut...

Recunosc ca mult inainte de sarbatori am pierdut sirul postarilor voastre, mereu incercam sa recuperez tot ce s-a scris dar nicicum n-am reusit sa mai ajung la zi... Asa ca, pentru ca nu stiu ce si cum s-a mai discutat pe aici, ma rezum la a ura multa sanatate tuturor, atat voua - mamicilor, cat si bebelicilor din burtici!

Noi trei suntem sanatoase, am intrat in saptamana 25 si ma simt foarte bine, chiar daca ma umflu pe zi ce trece... Zilele trecute am facut o ecografie morfo si totul arata foarte bine, slava Domnului. Fetele au amandoua peste 500 gr, sunt dezvoltate frumos, fara nicio problema vizibila... si asta e tot ce conteaza, sa fie sanatoase si sa ramana acolo, inauntru, cat mai multa vreme.

In rest... sper sa ajung mai des pe aici, ma pregatesc sa intru in prenatal din saptamana 28 si atunci sigur voi petrece o mare parte din timp pe forum, recuperand.

Carla 24+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am prins si eu un moment de respiro, cat doarme puiul mic..

Sangerari gingivale, am avut rau de tot sarcina trecuta; acum nu mai e asa rau.

Sangerari nazale, ei bine de breo 2 saptamani ma trezesc brusc ca incepe sa imi curga sange din nas o data - de 2 ori pe zi...

Cezariana, la mine a fost ok, singurele inconveninete era ca nu am putut ridica in prima sapt si mi-a trebuit masa de infasat, altfel nu puteam sa ma aplec sa il schimb pe Mihaita. Dar, mie mi s-a parut greu fata de ce citeam pe forum la fetele care nascusera cu epidurala si, in cateva zile erau ca si noi.

AM pus un link la semnatura despre un baietel care are nevoie urgenta de 3000 de euro pana pe 31 ian. Subiectul il gasiti la UMANITARE!! Daca aveti timp si posibilitatea sa ajutati un pui mic nu ezitati..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 23+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Simona, speranta moare ultima! Asa ca, sper sa scap de constipatia asta nenorocita cand nasc. Desi ma indoiesc sa ma pot normaliza hormonal instantaneu! Si mai sper sa nasc vaginal

Sabina, eu incerc sa ma mentin foarte optimista si increzatoate ca totul va fi ok cu iubirici. Sotul insa, e mult mai prapastios si unde mai pui ca in capsorul lui sta bine inradacinata ideea ca el e de vina... Si chiar daca se naste cu malformatia, e o chestie deosebit de banala, daca bebelusul are parinti responsabili carora sa le pese de sanatatea puiului lor suficient incat sa-si dea interesul si sa-l duca la medic. Asta cu o aluzie URIASA la socrii, pe care ii dispretuiesc profund pentru inconstienta lor. Daca nu ar fi stiut as fi fost mai ingaduitoare, dar sa ai un diagnostic, sa refuzi un tratament si sa te duci acasa si sa te faci ca ploua, fara suparare, e strigator la cer. Si nu au doar doua clase ca trenul, sa dai vina pe ignoranta! Stiu de doua cazuri concrete, printre colegii mei de serviciu (am aflat mai de mult, cand am discutat la serviciu despre operatia sotului), un baietel nedepistat ecografic si operat la 5 anisori si unul la care se stia de cand era in burtica, operat la 4 luni, si ambii s-au recuperat extraordinar de repede, asa cum doar copiii pot , iar in momentul de fata sunt sanatosi tun si foarte energici.

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jocurban

Salutare tuturor,

S-a scurs o gramada de vreme de cand n-am mai reusit sa va scriu nimic, insa azi m-am ambitionat sa va scriu cateva randuri, de salut...

Recunosc ca mult inainte de sarbatori am pierdut sirul postarilor voastre, mereu incercam sa recuperez tot ce s-a scris dar nicicum n-am reusit sa mai ajung la zi... Asa ca, pentru ca nu stiu ce si cum s-a mai discutat pe aici, ma rezum la a ura multa sanatate tuturor, atat voua - mamicilor, cat si bebelicilor din burtici!

Noi trei suntem sanatoase, am intrat in saptamana 25 si ma simt foarte bine, chiar daca ma umflu pe zi ce trece... Zilele trecute am facut o ecografie morfo si totul arata foarte bine, slava Domnului. Fetele au amandoua peste 500 gr, sunt dezvoltate frumos, fara nicio problema vizibila... si asta e tot ce conteaza, sa fie sanatoase si sa ramana acolo, inauntru, cat mai multa vreme.

In rest... sper sa ajung mai des pe aici, ma pregatesc sa intru in prenatal din saptamana 28 si atunci sigur voi petrece o mare parte din timp pe forum, recuperand.

Carla 24+ , mami nerabdatoare de Sofia Maria si Natalia Emilia

Blog de babies

www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami

Carla, ma bucur tare mult ca sunteti bine si tu si fetele si ca nu ne-ai uitat. Te asteptam mai des!..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 23+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Ei, voi va apucati de legat trompele, dar eu pe asta inca nu l-am nascut si deja ma gandesc ca peste vre-o 2-3 ani, daca ne permite situatia financiara, sa mai facem unu.
Simona, Sabina poate le faceti cate un fratior la fetite mai tarziu!
Sabina, mama ce curaj ai!!! Cu 2 bebeluse mici si Ale la mare?! Pe mine ma bate un gand sa mergem in Eforie dar poate prin August, si nu sunt inca sigura, stii ca mii frica enorm de drumuri. Dar Cami mereu imi zice: Mami asa mii dor de casa MEA() din Rrrromania!
Fii-mea de cand a inceput sa pronunte "R" pronunta litera respectiva si in cuvintele in care ea lipseste: ex. "Mami, vrrreau LAPTRE."

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna si de la noi..

Uff la odeiseea anterioara au inceput sa vina pe lume bebelasii, mai avem si noi un pic, dar sa dea Dzeu sa stea bebelasii cat mai mult la caldurica la mamicile lor in burtica!
NicoletaB si mie imi place ceaiul de rooibos si stiu demult timp ca are f bune proprietati si este indicat , eu de cel putin 2 ani numai din asta beau.
Simona bine ai venit si iti doresc sarcina usoara si la termen si o Raluca exact asa cum iti doresti sa fie :sanatoasa, frumoasa, desteapta si cumintica!
Carla ma bucur ca tu si fetitele sunteti bine, ne era dor de tine!
Eu ii pun la micuta Emma muzica clasica zilnic si vad ca astazi de dimineata a reactionat f frumos cand i-am pus, aproape o ora a stat treaza si a dansat!

Cornelia
21+ cu

Mergi la inceput