Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Corina- banuiam eu ceva cu aparatul de acasa, ca prea eram in grafic
Cristina- citit mai din timp despre Alex, postase si Camy-pus um mesaj. Am donat la momentul respectiv si ne rugam sa stranga banii necesari si sa se recupereze cat mai repede!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Carla, welcome back! Ne bucuram de vestile bune legate de bebeline!

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Nana, acum am citit ce ai scris despre posibila malformatie a bebelinei tale. Colega de salon din maternitate a nascut o fetita cu aceeasi problema ( tot asa , malformatia fusese descoperita la morfofetala de trim2 ) . Dupa ce a nascut, medicii , dupa multe consulturi au ajuns la concluzia ca nu trebuie fetita operata. Acum e ok, se duc o data pe an la control. Partea mai trista e , ca cea mica, a facut de cateva ori infectie urinara pana acum.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 23+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Cristina- citit mai din timp despre Alex, postase si Camy-pus um mesaj. Am donat la momentul respectiv si ne rugam sa stranga banii necesari si sa se recupereze cat mai repede!

17+

Nicoleta, da ai dreptate. M-am gandit pt fetele care nu stiu despre caz, poate-poate. Alex a fost coleg de suferinta cu Darius al lui Camy!!( parca ai scris ca stii despre el) ...

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Carla bine ai revenit..ne bucuram ca sunteti bine si cresteti incet

elena18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

17+

Fetele vedeti ca sunt tensiometre care masoara de la cot, nu doar de la incheietura pumnului. Eu am incredere si in astea obisnuite, ca mie imi ia tensiunea vecina mea, care e asistenta la ambulanta, cu tensiometru clasic, si pe urma verific si cu aparatul meu, iar diferentele sunt neglijabile.

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Da, Cristina stiu de necazul lui Cami, mai urmaresc odiseea voastra din cand in cand.
Dumnezeu sa ne fereasca de astfel de probleme si sa nu mai dea nici unei mamici o astfel de incercare!

17+

Mergi la inceput

Eu aparat de genul astuia am (primul din dreapata)
http://www.tensiometre.ro/list/1/tensiometre/pentru-incheietura-mainii.html

17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_26

Nana, acum am citit ce ai scris despre posibila malformatie a bebelinei tale. Colega de salon din maternitate a nascut o fetita cu aceeasi problema ( tot asa , malformatia fusese descoperita la morfofetala de trim2 ) . Dupa ce a nascut, medicii , dupa multe consulturi au ajuns la concluzia ca nu trebuie fetita operata. Acum e ok, se duc o data pe an la control. Partea mai trista e , ca cea mica, a facut de cateva ori infectie urinara pana acum.

Alex are nevoie de noi

In primul rand sper sa se nasca sanatoasa. In al doilea rand, in cazul in care persista dilatatia, sa fie minora si reversibila, sa nu fie nevoie de operatie.
Pe de alta parte as prefera un tratament mai radical, cum ar fi cel chirurgical, sa nu o vad ca pe sotul, idoita de dureri de la infectii, sa ii limitez consumul de lichide tot timpul sa i se blocheze rinichii, etc. Sotul avea in momentul operatiei 60% din rinichi necrozat, si se pare ca s-a rezecat prea putin din el; pe langa asta a inceput sa apara si litiaza, si mi se rupe sufletul de chinul lui ori de cate ori elimina calculi.

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

buna burtici,

si la noi la galati ninge neincetat de 2 zile si daca de regula m-as fi bucurat ca un copil acum ma uit stramb la zapada ca joi trebuie sa fim la buc la morfo la dr pop si nu stiu daca vom putea ajunge cu zapada asta...sper sa se opreasca

eu am pe burtica cateva fire de par si scap de ele cu epilatorul...sper ca nu face rau la bebe nu?

uff neuronul asta...stiu sigur ca vroiam sa va intreb ceva da uite c-am uitat....intre timp va spun ca eu inainte de a ramane gravi mi-am facut detartraj, carii n-am, totul e ok..insa de 2 zile am observat la vreo 2 dinti gingia un pic rosie si un pic umflata si cand am pus mana pe ea am observat cu stupoare ca se desprinde de dinte...oare ce naiba o fi???eu n-am avut probleme cu dantura niciodata...

aaaa si mi-am adus aminte ....daca nasc in mai sa zicem undeva pe 20 oare prin aug putem merge cu bebelina in concediu la mare?e prea micuta? sau la munte....

buricile

21+

Mergi la inceput