Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ziua buna la burtici
ufff m am saturat sa tot vad alb in fata ochilorabia astept sa vina vara sa umblam cu rochite, ca acum la cate haine ne punem pe noi parca am fi eschimosi
fetelor scriu si eu ecografia si va rog sa imi spuneti daca este cazul sa imi fac probleme.
eco este facuta pe 11.01.2010.

-craniu fetal suprapubian cu DBP 45 mm -19 sapt+5 zile
-CC 165 mm- 19 sapt+2 zile
-CA 138 mm -19 sapt+2 zile
-LF 27,8 -18 sapt +4 zile
-placenta pe peretele posterior si FU
-LA normal cantitativ
-VG 19 sapt si 1 z

asa creste bebicu
alein 20 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamanati

Ei, voi va apucati de legat trompele, dar eu pe asta inca nu l-am nascut si deja ma gandesc ca peste vre-o 2-3 ani, daca ne permite situatia financiara, sa mai facem unu.
Simona, Sabina poate le faceti cate un fratior la fetite mai tarziu!
Sabina, mama ce curaj ai!!! Cu 2 bebeluse mici si Ale la mare?! Pe mine ma bate un gand sa mergem in Eforie dar poate prin August, si nu sunt inca sigura, stii ca mii frica enorm de drumuri. Dar Cami mereu imi zice: Mami asa mii dor de casa MEA() din Rrrromania!
Fii-mea de cand a inceput sa pronunte "R" pronunta litera respectiva si in cuvintele in care ea lipseste: ex. "Mami, vrrreau LAPTRE."

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+

Nati noi peste vara avem un apartament la Sf Constantin si Elena in cadrul unui hotel, il folosim cand vrem, fara sa platim vreun ban. Fii-mea zice ca aia e marea ei. Eu nici nu ma gandesc sa nu plec. Abia astept. La noi va fi o singura problema, sa reusim sa ne luam masina mai mare in timp util, altfel o sa o chinui pe mama mai mult si o sa o car dupa mine, dar sa nu plec, no way. Nici nu concep. Ma bucur asa de mult ca nu m-a prins sarcina peste vara. Noi si pe Ale am plimbat-o de la 2 luni, cu cat sunt mai mici cu atat e mai usor, problemele cresc o data cu varsta. Sa stau in casa o vara intreaga, nici nu ma gandesc, ma duc la balamuc. Abia astept sa fie gata si casuta de la tara, tre sa ii faca o baie, e la 60 km de bucuresti, asa ca multe weekenduri o sa le petrec si pe acolo cu ele.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Sabina chiar vorbeam cu sotul ca poate plecam si noi la vara pe undeva..si el spunea ca nu o sa fie prea mic? eu am dpn-ul pe 18 iunie si ma gandeam ca pe la sfarsitul lui august putem mergem cateva zile la mare..acum mai vedem dar nici eu n-as vrea sa stau toata vara acasa..

elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Si pe mine ma bate gandul sa plecam in concediu cu iubirici dupa noi... Prin septembrie va avea 4 lunite, destul de marisoara! Dar nu fac nicio rezervare de pe acum. Ramane de vazut cum ne vom descurca cu ea. Sper din suflet sa nu ne semene noua, ca am fost doi copii urlatori . Imi aduc aminte de ce ne povestea Nico zilele trecute: ei bine eu am urlat non stop pana pe la sapte luni, si m-a purtat mama pe la toti medicii sa vada ce am. Si toti ii spuneau "doamna, fetita dumneavoastra e perfect sanatoasa, doar ca ii place sa faca scandal". Imi povesteste biata mama ca ii venea sa se arunce de pe balcon. Si vecinilor le venea sa faca acelasi lucru . Cand s-a nascut sora mea, la doi ani diferenta de mine, sarea mama ca arsa si fugea la ea la patut sa vada daca mai respira, atat era de cumintica, iar mama ramasese cu sechele.

Nana 22+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Alesico- nu ma pricep eu prea mult la eco, dar masuratorile par a fi pt varsta fatului la care tu ai facut eco plus/minus cateva zile.
Si eu am astfel de variatii de zile pt diverse masuratori.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Vai fetelor, ce chef mi s-a facut si mie de primavara - vara de cand vorbiti de mare si soare!!! Abia astept si eu sa-mi tin bebelina sub pe plaja! Socrii mei au o casuta de vacanta la Comarnic, aproape de Sinaia, si cred ca si pe acolo o sa ne petrecem o mare parte din vara, ca au o curte maaare Dar vreau si la mare!

Sabina, sa dea DD sa tii fetele pana la termen si sa fie niste grasunele! Dar vorba ta, parca nici eu nu mai am rabdare si abia astept sa o vad pe pitica! Desi e foarte frumoasa si plina de emotii si bucurii si perioada asta, cu miscarile din burtica, ecografiile...

Nana, sper sa se rezolve problemutza de la sine, pana la nastere! Saracul sotul tau, ce mai indura! Stiu ca la barbati, eliminarea pietrelor e infiorator de dureroasa, e in topul celor mai crunte dureri ever!

burticile

Cristina, fericita 19+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

buna ziua, fete dragi.

vad ca deja planificati vacantele din vara...ce frumos. va indeamna vremea de-afara, nu?

eu sunt de parere ca cu cat e copilul mai mic, cu atat e mai usor cu el pe drum si in vacanta. cu cat creste, cu atat e mai dificil. pai cat e mic-mic, mai mult doarme, de papat papa tzitzi (cel putin asa a fost la david, nu vad de ce ar fi situatia diferita acum)...deci nu tu alergat dupa copil, dupa olita cand cere la wc, nu carat mancare la borcanele, nu alergat prin restaurante dupa el...ce mai, boierie .
cu david am iesit in excursii de cand a facut 3 saptamani, am fost la Bran, am fost in restaurante cu el...dormea in cosulet, n-avea nicio treaba. am vazut cat e de usor si am tot plecat in week-end-uri. si cat l-am alaptat, nu mi-am facut nicio problema cu mesele, cum ii era foame, cum scoteam "rezerva" .
acum, ca are 2 ani si 4 luni e mai complicat, il incanta toate locurile in care mergem, asa ca isi cam da programul peste cap, nu reusesc sa-l mai adorm dupa amiaza, il distrage tot ce e nou, apoi e irascibil de obosit ce e, in restaurante eu si sotul mancam pe rand ca alergam dupa copil...
deci eu nu-mi fac probleme in calatorii cu copiii, o sa incep sa-mi fac cand o incepe sa mearga in picioare, ca atunci adio liniste...

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele de la elevit bebe se ingrasa?ia in greutate?
Nicoleta pe mine variatiile astea ma duc in eroare

asa creste bebicu
alein 20 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Vivela cata dreptate ai. Imi aduc aminte cand am fost la Sighisoara cu Alexandra la 2 luni, o duceam pe peste tot si la restaurant fetele ziceau mereu "vai dar ce fetita cuminte aveti, dar doarme mereu, ce norocosi sunteti". Si eu ma gandeam vai de s-ar face mare o data, iar acum mare fetelor, problemele cresc o data cu varsta, alergat prin restaurant, somnul de dupa masa, figurile ca vrea sa ii cumperi aia si nu ailalta, ca vrea sa se dea in nu stiu ce zanganea, ca nu mai are rabdare pe drum, ca vrea pipi, cand vine ora de culcare ca ei ii e foame, ca ea mai sta 5 minute, ca nu iese din piscina/mare si exemplele pot continua la nesfarsit. Cand sunt mici, stau acolo unde ii pui, eu am avut parte de un copil f cuminte, sper sa fie si surorile ei la fel.

Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mai alessico, tu chiar cauti sa fie ceva in neregula? e normal sa fie diferente, ca doar nu sunt toti oamenii pe acelasi calapod. unii au picioare mai lungi, altii au capul mai mare, altii sunt mai inalti...
insa, o sa vezi ca atunci cand o sa iasa printesa din burtica, o sa fie perfecta!
si eu zic s-o lasi mai micuta, ca asa le sta bine fetelor, mai subtirele .

daca te consoleaza cu ceva, si la mine la eco morfologica de la 14 sapt erau diferente mari intre diverse masuratori (cam o saptamana, dupa masurtorile capului era mai mare cu vreo saptamana, dupa lungimea femurului era mai mic cu 2 zile...pana la urma au facut o medie si au stabilit varsta ecografica).

dar elevitul nu cred ca o sa-ti faca rau , mai ales daca zici ca vrei si tu niste kg in plus. vezi insa ca nu e nicio legatura intre kg luate de mama si greutatea fatului, el isi ia ce are nevoie, restul ramane la tine.

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput