Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Nana sper sa nu te supere intrebarea mea, dar ce ai vrut sa spui in legatura cu rinichii fetitei, cum adica sa nu necesite interventie dupa nastere?

elena18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara burtici,
Merci fetelor pentru sustinere, lamuriri, incurajari: Corina, Nicoletab, Cristina26, Sabina,tigruta,mira,Crissy_C, vivela.

Sabina, sa stii ca si Cami ma roaga sa o hranesc acasa, desi demult mananca singura, si la gradi singura mananca.
Corina, nu am avut in nici una din sarcini linea nigra. A aparut asa peste noapte?!

Veronicach,siminoc bine ati venit!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Buna seara burtici ... intru si eu asa pe fuga .

Din cate am citi sfaturile pe care le-a dat Nana in priviinta sangerarilor gingivale sunt foarte ok ( parodontax as recomanda si eu ... doar ca are un gust oribil ). Am sa scriu zilele astea ceva mai pe larg despre subiect ... acum ma cam grabesc !
Tigruta : astept sa ma tragi de maneca maine

pe toate si va doresc o seara placuta in continuare !

R_ocsy 21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

eu am folosit si parodontax, zero barat...si asta da, are gust foarte nasol, desi era ultimul lucru la care ma mai uitam...

r_ocsy, poate ai putea sa ne zici o pasta de dinti profesionala, sau oricum, ceva mai ok decat "sapunurile" astea gen colgate, blend-a-med, etc. adica pe astea chiar scrie ca sunt paste de dinti cosmetice, asa ca nici nu poti sa ai pretentia sa fie si bune. ca de scumpe sunt scumpe .
ar tb sa ajung la stomatolog poimaine, am programare facuta, insa cred ca o sa mi-o aman vreo saptamana, ca n-am chef sa ma plimb prin oras pe vremea asta. vroiam sa stiu daca clorhexidina din apa de gura ar avea vreo influenta in sarcina, adica sa fie toxica sau mai stiu si eu cum (bine, nu o inghit, dar oricum...)

arturica

_

Mami de pui nazdravan (2/9/07) + xy 19+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Eu nu mai reusesc sa dorm normal, oricat de mult m-ar freca Mirci peste zi. Si ieri nu a dormit deloc...

Am vazut ca ati scris la greu, ca unele aveti sangerari gingivale, eu nu am asa ceva, slava DOmnului. O sa ma duc sa-mi fac toate cariutele la care sunt restanta. Sambata am programare. - cand am ramas gravi tocmai imi faceam gura. Pe urma o sa fie mai putin timp, asa ca trebuie sa profit.

Din pacate ma cam lupt cu constipatia, cred ca o sa incep sa iau ceva care merge si la gravide, voi luati ceva? Fructe tot mananc, prune uscate, iaurt, incerc si lichide, dar nu merge. M-am saturat de alimentatia asta, seara simt ca explodez. si degeaba.

Arturica sanatate lui Yann!
Siminoc bine ai venit, sarcina usoara!
corinasmile la mine se vede linea nigra. Bine, oricum nu disparuse complet de la prima sarcina, se estompase asa. Nu e f pronuntata nici acum, dar se vede ceva

Ma duc sa mai citesc din urma sa vad daca mai e ceva de raspuns...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

NicoletaB sper sa fie ok cu notch-ul asta, sa nu te mai stresezi!
Anca la fel, imi pare rau de mentiunea cu okisorul umflat, cel mai probabil era de la pozitia in care statea!
Mira nu simti nimic sub anestezie, eu am facut rahi-peri. De data asta o sa cer doar rahi, cred ca imi va fi mai putin rau. Am inteles ca de la peri s-au mai simtit si altele naspa, pe cand cu rahi e mai ok!Mie mi l-au aratat pe Mirci putin, dar apoi, dupa ce mi-a trecut anestezia a venit in rezerva cu mine si am stat numai cu el la san, de altfel am dormit cu el pe brat in fiecare noapte
Depinde acum si de spital. Cu mine din pricina asta a trebuit sa stea in permanenta cineva, pentru ca nu ma puteam ridica sa-l schimb sau sa il iau/pun in pat.
Sabina nici eu nu-l voi trimite pe Mirci la vreo bunica si nici sa-l dau la cresa nu vreau: va crede ca motivul e Ilinca, si el si asa e gelos si mamos! Sper sa ne descurcam asa, mai degraba sa o mai las pe ea cu altcineva. Sper sa am suficient lapte si sa nu stam numai martisor cum am stat cu Mirci, ca nu se satura niciodata...
El e prea micut sa-l implic in ceea ce fac pentru bb, doar ii spun de burtica, ii spun ca o iubeste pe Ilinca, ea e surioara lui, ca o sa pape tzitzi cum a papat si el ...dar eu stiu ce intelege??

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 25+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Hy fetele nu stiu cu sangerarile gingivale poate ar fi bine sa folositi apa de gura!
Doamne ce repede sa termina capitolul la voi nici nu apuc sa termin tot de citit!
Cum se manifesta contractiile nedureroase? Eu nu am avut asa ceva pana acum, e normal?

Ely23+cuAndra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata'!
Hop si eu de la Fundeni!
S-a uitat asistenta sefa pe observatiile de la eco si a zis ca e cazul de heparina. M-a intrebat daca o sunam pe ginecoloaga mea sa-i spunem de rezultat si daca e de acord cu heparina.
I-am spus ca doctora mea mi-a facut eco si ca mi-a atras atentia la valori si ca o astept pe d-na dr. Uscatescu si ca ea respecta tratamentul recomandat de Fundeni.
Atunci a zis ca mai bine o astept luni pe doctora cand se intoarce din concediu si vedem exact ce recomanda ea.
Mi-a schimbat Aspenterul cu Aspirin Cardio care e mai puternic pana luni si daca e repet luni analizele sa vedem cum ies cu cardio Aspirin. A zis sa nu-mi fac griji ca-n 2 saptamani de tratament (probabil heparina) corectam valorile.
Notch-ul e o denivelare pe artera care face ca sangele sa nu circule cum trebuie.
Astept ziua de luni cu nerabdare.

O zi buna!

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Neatza burtici!!! Si de la mine niste tare si aromata, eu iar m-am trezit pe la 6 si n-am mai putut sa dorm. De data asta m-a trezit catzelul, cred ca visa urat, ca schelalaia in somn - na, cand nu visez eu, viseaza el

Nicoleta, sper sa dea rezultate cat mai repede tratamentul cu heparina!!! Nu mai stiu, cred ca te-am mai intrebat, dar neuronii mei sunt cam somnorosi: se sta mult pe la usa, e lume multa? Tu pe la ce ore mergi de obicei?

Laurita, pentru constipatie poti incerca sa mananci cateva lingurite de miere dimineata (si prunele uscate tot dimineata sunt mai eficiente, pe stomacul gol) sau, daca iti place, zeama de varza acra Eu am baut aseara o canuta, si intr-o ora eram 'rezolvata'

burticile

Cristina, fericita 19+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

'Neata

Ati scris o gramada, n-am apucat sa citesc nimic. O sa o fac dupa amiaza cand doarme Tudor.

Va pe toate
Sa aveti o zi frumoasa

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 22+

Handmade by Alina

Mergi la inceput