Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(30)
Raspunsuri - Pagina 6
siminoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NicoletaB Simona- bine ca ati trecut cu bine de amnio! Peste 2 saptamani iau si eu rezultatul la TT. Sper sa nu trec prin aceleasi emotii ca tine si Vivela! 17+ |
Nu ai de ce sa te agiti initil. Mie la prima sarcina mi-a iesit TT ok. Si nu am probleme cu sindrom down in fam. Nici sotul. Da' probabil varsta isi spune cuvantul!
Simona, printesei Miruna (13 Iulie 2007) , 21+, Raluca
Crissy_C spune:
Sabina, am inteles, tot e bine ca a apropiat-o de tine dr. neonatolog si ai putut sa o pupi... Ti-am spus, auzisem ca doar ti-o arata un pic de la distanta si gata, a doua zi o mai vezi, si asta daca te simti bine.
Cristina, fericita 19+ cu Patricia
siminoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana5255 Crissy poate m-am exprimat eu gresit. Nu ai cum sa tii bebe in brate din moment ce tu esticonectat acolo la tot felul de aparate si cu perfuzii, dau a adus-o dr neonatolog, am pupat fata, a lipit-o de mine, au fost foarte draguti si un moment intr-adevar f emotionant. Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei |
Parca retraiesc primele clipe cu Miruna. Cand plangea de sa iesim afara cu totii si cum ii puneau glucoza pe buze se lasa linistea.
n_a_n_a spune:
Sabina, sunt absolut de acord cu tine: cred ca as fi fost in stare sa iau credit pentru asta . Urasc din strafundul sufletului spitalul de stat din Arad. Am stat vineri pe sectia de obstertrica de la 8 dimineata pana pe la 11:30 (cand am fost internata am fost pe gineco si a fost mai ok) si am iesit ORIPILATA. Nu zic mai mult, ca nu vreau sa speriu pe nimeni, mentionez doar ca m-au tinut in sala de travaliu, langa cea de nasteri (bad choice ) - nu am prins nicio nastere din fericire -
Nana 22+ cuIubirici
anca16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui n_a_n_a
Eu la Sendroiu cel tanar ma duc. Am asigurare privata de sanatate platita de angajator si primesc 500 euro pentru naturala sau 700 euro pentru cezariana de la asigurari; pe langa asta mai primesc un salariu (un net de-al meu, si nu un sal mediu pe societate cum zice CCM national, dar nu comentez, ca vreau sa-mi vad banii repede...) deci inca aprox. 750 de euro; asa ca mi-am acoperit nasterea la Laser . Si la Timi daca e curat, nu sunt prea multi cetateni de etnie colorata, cum e la noi la Arad (nu vreau sa supar pe nimeni), dar mai ales daca ai parte de angajati draguti (asistente, moase, infirmiere) e super ok. In fond si la urma urmei e vorba de cateva zile, doar. Nana 22+ cuIubirici |
Ok, foarte buna alegere in privinta doctorului.Am auzit deja din 3 surse ca e foarte bun.Daca as fi ramas in Arad, tot la el m-as fi dus si eu.Maternitatea din Arad am sters-o din start de pe lista de optiuni pentru ca am auzit mult prea multe povesti si nu cred ca pot fi atatea coincidente.
21+
Ioana5255 spune:
Nana si eu urasc din tot sufletul sistemul de snatate de stat si incerc pe cat posibil sa nu am parte de el. SIngurul spital de stat unde ajung este cu fii-mea la dr ei pediatra, dar care este sefa de sectie si slava Domnului nu a fost niciodata nevoie sa ne internam. Ea este ca o bunica pentru Alexandra si daca nu ar fi un dr super nu as calca in veci pe acolo.
Cate povesti horror am auzit de spitalele de stat mi se face pielea gaina. Cand am nascut-o pe Alexandra am avut parte de o atmosfera si de conditii super. Nu am dat nici un leu nicaieri, la sf a adus Silviu cate un buchet de flori la dr mea si la asistente, dar asta pentru ca am vrut noi. E adevarat ca e destul de scump, mai ales in comparatie cu ce e in tara, dar asta e, tot nu vreau sa ajung in spital de stat. Daca ajung acolo cred ca dau in depresie.
Sabina 25+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
siminoc spune:
MA RETRAG! Ma duc sa fac un maraton cu aspiratorul si carpa de praf!
Noapte buna! Sarcina usoara!
n_a_n_a spune:
Spor la treaba Simona!
Eu cred ca iar intru in perioada de somnolenta. Abia imi tin ochii deschisi peste zi...
Nana 22+ cuIubirici
corinasmile spune:
Fetelor, eu acum seara cand ma dezbracam de hainele de servici, am observat ca mi-a aprut "linea nigra". Inca nu se vede f clar, dar am avut un mic soc cand am observat-o. Si Vlad zice ca ieri nu era
Voi aveti?
Corina 16s+ cu Maria
arturicii spune:
Hello,
apar si eu mai seara la voi.
Nu am dormit aprape deloc azi-noapte, a fost teribil. Pe langa ca mi-a fost rau, nu reuseam sa adorm. Am reusit pe la 4 si la 4:15 se trezeste Yann ca are nasul infundat (si suparat nevoie-mare ca nu poate respira) si da-i cau apa de mare si da-i cu suflat de nas si da-i cu alifie mentolata si da-i si mangaie-l sa doarma.
Philip cere apa.... ma gandeam ca fix acu sa inceapa Sabina sa tipe...
Am adormit la 5:30 si la 6 imi da una Sabina de trebe sa fug la baie.
Nu m-am mai culcat ca la 6:30 suna ceasurile sa ne trezim ptr scoala.
Ca urmare am lasat la scoala baietii si am revenit la somn vreo 2 ore (timp in care a sunat tel de era sa il arunc pe geam).
Asa ca is in continuare varza, nu am facut mai nimic azi desi aveam o lista intreaga.
Am citit si eu cate ceva din ce ati zis pe aici insa nu-s destul de coerenta sa va raspund si eu.
O seara frumoasa.
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+