Parapolitic

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

Eu am remarcat ca nici Basescu nici Aliodor nu spun nimic. S-au dat frumusel la fund, au sa revina cind se termina "scandalul flacarii" curati ca si cum nimic nu s-a intimplat.

Hai, mai, Simona...si tu???
Arunca unu' o piatra in apa (adica Geoana o idee tampita) si gata, apare scandalul?
Mie mi se pare complet idioata toata situatia si credeam ca lumea nu se uita la prostii. Scandal? Pai, intreb si eu: cine vrea un scandal?
Pe Geoana si ai sai, ca si pe prietenul lui, Antonescu, ii inteleg, daca tot sunt in opozitie si n-au de lucru (dupa cum cred sustinatorii lor), mai freaca si ei cate un bat, poate iese ceva fum. Au, adica, un interes. Dar cei ce se uita in gura lor, ce interes au?
Sunt cateva persoane pe-aici care se amuza inventand tot felul de situatii "deosebite"

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dragi prieteni,

in primul rand va doresc tot binele din lume pentru inceput de an 2010 si pentru alti multi ani de aici incolo - voua si tuturor celor care va sunt dragi

sunt o mamica cu doi copilashi sanatosi...stelutza de 2007 si licurici de 2009 si am venit printre voi sa va lansez o invitatie...de ce nu!?.. o provocare

iat-o

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

va rog sa va rupeti cateva minutele din timpul vostru si sa reflectati putin / stim toate cat de dureros este ca cineva apropiat sa fie intr-un impas de sanatate (vezi solidaritatea pt Davidutzul nostru bolnavior de la licurici), haideti sa sprijinim un demers facut pentru niste copilashi!

va rog si pe voi din suflet sa va ganditi si poate gasiti o modalitate de sprijin

poate stiti la vreo firma ceva unde nu au virat impozitele...se pot directiona pana in 0.3% din cifra de afaceri sau 20%din imp datorat catre cazuri umanitare in loc de virat la stat

sau poate aveti vreun prieten care sa fie de acord sa completeze declaratia 230 pt aces scop (cei 2% din imp pe 2009 care daca nu e directionat concret catre un ONG/Asociatie Umanitara se duce la bugetul statului oricum....)

sau orice alta idee de sprijin e binevenita

s'auzim de bine,

Doamne Ajuta!

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:

Eu am remarcat ca nici Basescu nici Aliodor nu spun nimic. S-au dat frumusel la fund, au sa revina cind se termina "scandalul flacarii" curati ca si cum nimic nu s-a intimplat. Ce imi pare rau e ca asta functioneaza la noi unde memoria colectiva este foarte scurta. Mai ales ca sint atitia care cred in deochi.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

si tu ce vrei sirimie...sa vina basescu sa dea dezmintiri pentru ce spun toti retardatii?

asa ai vrea...sa vina sa-ti explice tie in direct la ora 18 ca nu face farmece si deochi... este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Pai da. Toate tembeliziunile spun ca SPP-istul Aliodor se ocupa cu smecherii paranormale, adica spun ca insusi presedintele e in pericol sa fie smecherit, si administratia prezidentiala tace milc. Nu trebuia sa "dezminta" orice afirmatie defaimatoare la serviciu? Eu asa as zice ca e normal.

Am blog

Mergi la inceput

Pai tu crezi ca basescu nu are ce face decit sa asculte la toate idioteniile ce apar la TV..ca sa aiba apoi ce sa dezminta a doua zi. isi gaseste de lucru ín felul asta

acuzatii de aici dau dezmintiri cind yo spun ca exista membrii PNL pusi sa indoctrineze poporul cu povesti cu si despre securisti si fantome comuniste si masoni

Mergi la inceput

Ce e drept, nu trebuie sa dea dezmintiri la tot ce apare la tembelizor. Nici atunci cind cu caseta cu copilul lovit nu trebuia sa dezminta, a facut-o din politete

Dar tu ca cetatean si cind rid unii din presa straina cu fundul de noi, nu te simti prost cind iti dai seama ca presedintele poate a fost fraierit de un "parapsiholog"? Presedintele care bineinteles ca nu e bataus, de ce nu dezminte si nu apare sa spuna ca nu e fraier?

Poate e?

Am blog

Mergi la inceput

Nu prea iti inteleg logica sirimie...adica presedintele a fost fraierit si geaoana nu a putut sa scoata 2 vorbe.
ai auzit si tu cind spunea geoana ca la revolutie a fost mic...si alte cretinisme.

alege sirimie...ori flacara ori geaoana un retardat. care dintre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Dar tu ca cetatean si cind rid unii din presa straina cu fundul de noi, nu te simti prost cind iti dai seama ca presedintele poate a fost fraierit de un "parapsiholog"?

Care presa straina rade de presedinte? Eu citesc peste tot numai presa straina care rade de Geoana & Mihaela, de Hrebenciuc si de toti romanii care au inghitit galusca violet.

Mergi la inceput

Explic. Eu nu vorbeam de Geoana ci de Basescu

Basescu sigur ca nu a fost fraierit, Aliodor nu e "para" psiholog ci un demn angajat al SPP. DAR de ce nu spune si poporului asta, lasa poporul sa creada ca un Aliodor parapsiholog excroc l-a pus sa isi puna cravata violet?

Intelegi acuma?

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Dar tu ca cetatean si cind rid unii din presa straina cu fundul de noi, nu te simti prost cind iti dai seama ca presedintele poate a fost fraierit de un "parapsiholog"?

Simona, te citez din nou pentru ca eviti raspunsul.
Asadar, unde ai vazut sau ai simtit tu ca presedintele a fost fraierit? A fost fraierit sa ce?
Cat despre presa straina, eu nu ma simt prost pentru ca nu ma simt vizat. Prost ar trebui sa se simta Geoana, Mihaela si toti care au votat cu asemenea papagali violeti.

Mergi la inceput