Parapolitic

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Ciudat, mie userul beren imi aminteste de Doruletz,voua nu?
Doruletz vino pe aici ca am inceput sa vedem ,pardon, sa citim dublu!Iconu` ma priveste pt. ca mie imi apartine ideea,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

:))))))))
Incantati odata cu mine: Bnica e delicioasa, Bnica e delicioasa, Bnica e delicioasa, Bnica... .

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui gaba-rema

ia te uita la ce subforum se vorbeste de incalzirea globala acuma :)
de fapt, la sectiunea politica nu poate lipsi nimic din diversitatea lumii...

lasa tu incalzirea....de extractia aurului cu cianuri ce spui? care e opinia ta.

avem topic special pt. asta... l-a deschis b.nica la Generale.

mai bine ma intrebi daca am vreo parere anume despre extragerea aurului de la R.M., punct. sincer... nu mi-e prea clar daca e bine sau rau sa fie exploatat.

dar tehnic vorbind, daca tot se pune problema sa fie extras, asta se va face cum se face peste tot in lume la tipul asta de filoane aurifere, adica cu cianuri.

cred ca singurele exploatari care nu utilizeaza cianuri sunt cele de tip nisipuri aurifere din cursuri de apa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Llaura
tocmai am auzit un banc bestial.
Iliescu a ajuns la Londra, a sunat pe "room-service" si a spus "TU TI
TU TU TU TU".

Laura, daca la tine bancurile ajung cu 4 ani intarziere nu este de mirare ca nici incalzirea globala nu a ajuns inca!

bancurile sunt ca pantalonii evazati sau pantofii cu bot patrat: nu trebuie discardate niciodata din garderoba, pt. ca sigur pot fi relansate in moda cu mare succes peste 4-5 ani.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui b.nica

Ciudat, mie userul beren imi aminteste de Doruletz,voua nu?
Doruletz vino pe aici ca am inceput sa vedem ,pardon, sa citim dublu!Iconu` ma priveste pt. ca mie imi apartine ideea,.

sunt foarte sigura ca beren nu e doruletz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

b.nica, chiar ca . Suspiciunea ta e demna de okiu' vinat. (sau violet :))

Pentru inceput, eu propun ca toata lumea sa se prezinte, (in mod organizat, ca sa se evite aglomeratia), cu CV-ul si lista de articole indexate ISI, la control.
Sau macar cu Geografia de-a 5-a.
Eu ma voi multumi cu faptul ca am un deget opozabil.
Chiar doua.

Citat:
nu exista dubiu asupra schimbarii climaterice in ultima suta de ani. Dar nu exista dovezi stiintifice concludente asupra cauzelor: antropologice sau nu?

Howgh.

E reconfortant sa vezi ca la aceeasi concluzie s-a ajuns si pe alta cale decit a mea ( via tot soiu' de "pacalici prafuiti", istorici, economisti, poeti, sociologi si alte specii ).

Despre Al Gore, imi amintesc cum am ris cu prilejul audierii la nu-sh ce comisie stiintifica de-a lor, la care idiotul meu platinat Lomborg venise cu documentatie beton, cifre, grafice & stuff, in vreme ce cel ce avea sa devina laureat Nobel a aparut maiestuos, cu o fituica in mina, dar cu jde' mii de scrisori de adeziune primite de la popor, "calling for measures to protect God's creation". :))
Dovada ca, si in tarile cu apa calda la robinet, populismul gretos tot populism gretos este.

Ia sa vedem, mai gasesc eu printre decupajele mele din ziare ceva despre parapolitic si cit de bine ne pica el noua? Sigur ca da: www.realitatea.net/psihologul-daniel-david-avertizeaza-politicienii--%E2%80%9Enu-duceti-sarlatania-la-varf_696521.html" target="_blank">Psihologul Daniel David avertizeaza politicienii: „Nu duceti sarlatania la vârf”.

Ma intreb numa' ce mesaj o fi receptat natia asta a noastra, atit de amatoare de horoscoape si mers la ghicitoare, din toata tevatura.
Ar fi putut retine ca "metafiziciana" Carmen Harra vorbeste prostii: nu avem ca nou presedinte un barbat frumos, cum ne prevestea domnia ei ce ceva vreme in urma. (varianta optimista)
Sau a concluzionat ca ea, saracuta, ar fi avut dreptate, numa' ca, pur si simplu, flacara violeta a fost mai puternica.
:/

P.S.
Citat:
Ileana, daca nu-ti plac scepticii, iti ofera Xeno un seminar, ca el e entuziast :p
Llaura, evident ca pentru un seminar cu Xeno las totul balta si-mi caut o foaie de hirtie si ceva de scris, pentru luat notite.
Xeno, just whistle!

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Asa o fi.Ma surprinde siguranta cu care o afirmi.Wow!
Dar ce este asa rau ca se cloneaza Doruletz,,ca ea sa tot avem pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

Xeno (may I?), temperatura si presiunea sunt observabile. Intr-un model DLM evoluat, ele sunt dependente de alte variabile (de stare). Care sunt acestea (mult mai multe decat observabilele) - depinde de model building. Salinitate, gradul de topire al ghetii in ocean, raportul de femei la barbati din populatia locala, fiecare alege cum ii place. Daca vrem sa aflam ce variabile de stare trebuie incluse fara a face apel la articole (ISI), va trebui sa folosim talentul de divinator al lui b.nica (use at your own risk). Sau mai bine, cartea online a lui Mike West (nu trebuie nici macar un deget opozabil pentru a da pagina :)).

Iileana insa mi-a amintit adevarata realizare majora a lui Gore: e singurul din lume care a reusit sa discrediteze atat Nobelul (daca mai era nevoie) cat si Oscarul (daca mai era cazul).

P.S. Ma intreb ce mai contine manualul de a V-a in ziua de azi ...

Mergi la inceput

Mey,eu propun adminilor un subforum numai pt. Xeno,beren,&co.sa cascam si noi ochii la cele savante.
Edit.,pai se putea altfel Xeno,am uitat sa o mentionez mai sus si pe Doruletz,.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Asa o fi.Ma surprinde siguranta cu care o afirmi.Wow!
Dar ce este asa rau ca se cloneaza Doruletz,,ca ea sa tot avem pe aici!

Mda. Am remarcat si eu la mine chestia asta... am inceput tot mai tare sa am siguranta aia beton, tipica imbecilului perfect :)

necazurile m-au facut asa

Mergi la inceput