Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 9
300 spune:
Salutare gagici!
Nikole probabil K n-a vrut ins anie pentru ca-i batea viscolul in fata. Nu te supara pe fetitza!
Babytza, am patit si eu o lovitura dintr-o gluma rasuflata de-a tatei... mi-a tras fotoliul cand voiam sa ma asez. Sper sa te lase durerea. Niste diclofenac sau indometacin supozitoare ar trebui sa mai calmeze; incearca daca nu macar un unguent cu diclofenac si arnica lui David... A propos de reactii la durere, mi-am scapat ceva pe picior mai demult si n-am scos un sunet de teama sa nu sperii fata, in schimb m-am incolacit de durere prin bucatarie. Anda era cu tac'su in sufragerie (nus e poate vedea bucatarie, sunt pe aceeasi linie) si a inceput sa planga raaaau dintr-o data de parca m-a simtit!
Andy_g, foarte tare Andrei sa-ti ceara in cuvinte ce vrea! Felicitari pentru baiatul mare!
De ce va e teama ca vor copii sa mearga numai in picooare? Eu ma bucur tare,, n-am mai iesit cu carutul de nu stiu cand... E drept ca am stat pe langa casa, dar daca ocolim o data blocul deja oboseste si-i e de-ajuns ca miscare fizica, asa ca nu am motive sa ma translatez tocmai in parc. La noi e o zona foarte crculata si nu duce lipsa de conversatii chiar si asa.
A propos de ocolit blocul e un eufemism... nu reusesc niciodata s-o fac, cainii aia sunt inca acolo; am verificat azi. Imi plac animalele dar tare-mi vine sa sesizez primaria in legatura cu problema asta. Au venit cel putin 5 caini sa ma goneasca de-acolo! SI am zarit i un catelandru deci motivul era clar, inca au pui acolo...
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
300 spune:
Bitza am zis sa ceri sfatul medicului pentru ca ei de obicei cer ca plagile sa nu fie astupate sau cel mult recomanda un spray cu antibiotic sa evite infectia. Bine, asta se aplica mai mult la arsuri dar am observat ca si cand s-a taiat sotul meu urat la mana nu l-au lasats a puna decat betadina, am intervenit cu propodermul abia la vreo 2 saptamani dupa... desi daca era mana mea mi-as fi pus de la inceput. In cazul vostru ma gandeam ca fiind pe buze si Lucas mic, sa nu existe riscul sa inghita. Mie mis e pare un risc mic iar crema e departe de a fi toxica dar nu puteam sa-ti spun eu da-i, mai cu seama ca nu stiu cum arata lovitura. Propodermul a fost un exemplu, exista si alte medicamente eficiente.
Babytza felicitari pustoaicei!
Ramona,
b de la bebe, blog...
luminita2008 spune:
FELICITARI, TINA!!!

Nerantula, acum sunt putin pe fuga, dar vb maine pe mess. Sar'na mult!
imi puteti recomanda un medic de familie, de preferat in sec 3, unde sa-mi pot inscrie copilutii? ne-am descurcat f bine fara pana acum, chiar daca ma ustura putin fundul si bate vantul in buzunare, dar va deveni o conditie o data cu intrarea in colectivitate si incerc sa ma misc din timp.
Multumesc!
Luminita si voinicii
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
babytza spune:
Laura mai detaliat duamna ![]()
Lumi eu nu stiu mami in sectorul 3 

Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
Hello, hello
Niko si Crina mai refuza uneori, tine sania in casa mami 
Laura 
Clau cine e fiara ? ![]()
Piolica aceiasi metoda ca si Laura o prestez si eu 
Babytza felicitari Valentinei, e un succes important 

Kllemi multa sanatate Amaliei si tie multa putere mami 
Lumi din pacate eu stiu pe sect 2..
revin mai tarziu putin 
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
copiii mei au dormit vreo ora jumatate, au baut cate o cana cu lapte si apoi au devalizat tava cu sufleu de conopida 

s-au batut pe ea, si-au bagat mainile peste tot... dar mai ales in gura
cred ca au ras un sfert de tava mintenas.
(sa nu mai am pretentii sa manance seara, nu?)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
Nerantula spune:
Sunt asa incantata! Gruia a mancat singurel, cu furculita, cascaval cu rosii cherry
, au fost doua premiere: si furculita, si cascavalul! Imi tot venea sa intind mana sa il ajut imediat cum nu nimerea, dar m-am abtinut cat am putut ![]()
Gruia, farama de steluta
300 spune:
Nerantula, felicitari! Copilul vrea sa controleze ce baga in gura; am si eu unul la purtator... Anda a mancat singura cu lingurita portocalie (alta n-a vrut) niste piure de mar cu branza si cereale. Ne-a luat cam o ora - pe putin si cantitatea a fost mica dar a fost!! Am stat si mai putin afara din cauza asta...
ca am iesit cand trebuia sa doarma si se prelingea de somn.
Ramona,
b de la bebe, blog...