Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ramo, eu tot astept sa preia Gruia controlul, poate asa va manca exact cat si ce ii place (singura conditie e calitatea alimentelor) .. ah, si mai astept maselele! Ii place destul de mult carnea, insa nu o poate mesteca, desi o tai ff marunt ... o mesteca o vreme, apoi o da afara. Eu cred/sper ca atunci cand dantura va fi completa, placerea de a manca (si singuri) va fi deplina, pentru ca nu vor mai depinde atat de noi ..
PS Ca de fiecare data, de cate ori va povestesc ce bine mananca, nu o mai face .. Astazi a gustat doar cate ceva .. Insa nu ma ingrijorez, are de unde slabi, la inaltimea lui (e putin minion, 79cm), 11 kg sunt pe undeva pe percentila 75

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Am sosit cu pozele!

http://good-times.webshots.com/photo/2325023890105598925VPXqBj?vhost=good-times

Claudinna, dupa cum vezi mobila nu e cine stie ce, e simpla si practica; am facut, in ordeinea prioritatilor, doar spatiile de depozitare, apoi urmeaza birourile, paturile, alte etajere/polite etc... dar... pe rand :)

Babytza, transmite-i Tinei toate felicitarile din lume!!!! S-o tina tot asa! Bravo ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ada zi-mi si mie cum ai facut sufle-ul de conopida....te roooog......bravo lor ca au mancat ...tot inainte

babymom super pozele...cine este cea mica?? e tare frumusica

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Kllemi, cea mica e Ilinca, nepotica mea (fetita fratelui meu), cea a carei nasa de botez am fost. E o scumpa si-o cumintica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

babitza: felicitari Tinei!e o realizare mare,,bravo
lumi:in sect 5 am un medic de facilie bun,,,in 3 nu am ,,,sorry
nerantula:felicitari pentru progrese

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Alooo!!! Unde sunteti toate??? Munciti din greu pe plantatie?

Ajutor! Am un copil care a tras un pui de somnic pe la 19 si acum nu vrea dom'le, sa se culce!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Am sosit cu pozele!

http://good-times.webshots.com/photo/2325023890105598925VPXqBj?vhost=good-times

Claudinna, dupa cum vezi mobila nu e cine stie ce, e simpla si practica; am facut, in ordeinea prioritatilor, doar spatiile de depozitare, apoi urmeaza birourile, paturile, alte etajere/polite etc... dar... pe rand :)

Babytza, transmite-i Tinei toate felicitarile din lume!!!! S-o tina tot asa! Bravo ei!!!

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

frumosi copii la purtator
eu sunt pe aici ma chinui de zor sa descarc niste poze,,,sunt rupta ca andrei astazi a fost ''Denis'' pericol public,,,nici nu m-ai am rabdare sa va povestesc cate prosttii a facut,,,sunt franta

andu

Mergi la inceput

Nerantula, ma bucur sa vad ca te-ai detasat de "problema" mancarii. Si al meu o zi nu mananca nimic, iar in urmatoarea rupe tot. Azi a fost ziua de papat la greu; de ex. acum seara a bagat un snitel INTREG, urmat apoi de un iaurt Muller bianco cu 4 biscuiti!

Am mai spus ca al meu e carnivor, si pt. ca prefera carnea si-i face placere s-o manance am inventat un fel de pasta de carne: carne de porc sau amestec tocata (sa fie mai grasa, dar poti folosi si de pasare, daca lui Gruia ii place), amestecata cu o ceapa, un ardei si un morcov ras, le las la calit in suc propriu pana scad, apoi adaug apa, putin cate putin, pana se fac complet. Chestia asta o dau prin blender impreuna cu o lingura de smantana si i-o dau cu miezi de paine sau goala dupa cum are el chef.

Mergi la inceput

Iriss, multumesc! Se pare ca doar noi pe aici...
Al meu darama casa! Nu stiu ce sa-i mai fac sa-l potolesc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Iriss, multumesc! Se pare ca doar noi pe aici...
Al meu darama casa! Nu stiu ce sa-i mai fac sa-l potolesc.

Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
_
"Doar doua sunt testamentele valabile, pe care le putem lasa copiilor nostri: radacinile si aripile."

asa se paree,,,,
nu stiu de ce dar filmul asta mi se pare tare cunoscut

andu

Mergi la inceput