Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

eu m-am chinuit sa-l adorm pe Radu, o ora si jumatate mi-a luat!!!!
grrrrrrrrrrrrrrrr

vazut poze babymom si-mi place si mobila, camera lui Victor e traznet!

sufleurile le fac la fel pe toate

- un iaurt mare (400gr, sau 450, mai mic nu)
- 4 oua mari
- condimente uscate (acolo, un praf de usturoi, de patrunjel, de ceapa verde)
- branza cam 250-300gr (azi am avut de oaie in program, adica in frigider)
- legumele, oparite la steamer si scurse bine de apa.

In vasul de Jena bat bine ouale, adaug condimentele, apoi iaurtul si bat totul foarte bine cu furculitzu, apoi adaug si branza zdrobita, sfaramata si amestec pana la omogenizare.
In omogenizata asta incorporez legumele si bag la cuptor, cam o ora, dar dupa primele 20 min incep sa scot tava sa o verific sa nu se arda.
Cand am facut cu cartofi i-am aranjat frumos pe ei intai in Jena si deasupra am turnat compozitia.
La conopida e cel mai simplu, ca o amesteci usor in compozitie si gata.
La cate oua, iaurt si branza am scris mai sus am pus 2 pungi a cate 450gr conopida congelata si cateva inflorescente de broccoli.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Babymom, am vazut pozele .. imi place mult mobila, ai destule spatii de depozitare si lasa in evidenta si desenul, plin de optimism, de pe perete ... cred ca baietii sunt foarte incantati Dragoselu e un dulce, plin de energie si ... blond ... cum imi place mie , seamana putin cu Gruia

Cat despre problema mancarii, nu-s detasata total, am tendinta sa fortez limita, mai ales ca nu mi-e clar cand vrea si cand nu vrea, cand imi spune doar ca nu-i place atmosfera, distractia (ca altfel nu papa neam) sau chiar nu vrea sa manance ... e cam regula ca prima lingurita de orice ar fi e respinsa, dar, daca apuc sa ii las ceva pe buze sa ii simta gustul, se poate razgandi. In plus, conteaza mult ce ruleaza la tv sau cine se mai plimba prin casa De asta zic, atunci cand va putea sa se exprime mai clar, probabil imi va fi mai usor ... acum ma gandesc ca nu cumva sa ramana nemancat doar pentru ca nu am nimerit eu gustul, momentul, modul de a-l hrani ..

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Buna seara,

Pana la urma a frumos azi afara, am iesit si dupaamiaza vre-o 2 ore si a fost super!!

Felicitari mancailor zilei Radu, Gruia si Dragos!! (ma rog, am inteles ulterior ca Gruia a fost campion ieri, dar il premiem azi ) Nici Daria nu sta prost la capitolul mancare, de dimineata a mancat un mar o para si o jumatate de banana mare, la pranz un castron de ciorba de vita, un file de peste facut la cuptor si o mandarina, spre seara un iaurt, iar seara p pulpa de pui la cuptor cu castraveti murati.. Cam atat Eu as pune-o si pe ea pe lista, ca merita, na!

babymom sa purtati sanatosi si cu placere slingul. Iar mobila simpla este si cea mai practica, asa ca sa va fie de bine si mobila!! Imi place desenul din camera lui Victorila!

iris pupici lui Denis ,

Eu cred ca ma culc devreme azi.... ca n-am treaba!

Noapte buna

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lavinia esti o piranda de milioane !!!! Iti sade bini cu copilul la purtator
Aia mica e finuta ?
Imi place mobila din dormitor si imi place curcubeul din pictura

Nocom eu cu siguranta va trec pe lista mancailor !!!
A mancat Dariuta azi , cat david in 3 zile Mi-e tare dor de zilele cand manca soricelul atat de bine..... Nu zic, acum isi papa portia de pranz, dar in rest nu fructe, nu cina....

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ada iti multumesc mult ptr, reteta de sufle

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Ada, Nerantula, Babymom si Nocom felicitari pentru mancaciosi

Babymom vazut “piranda” care ii sta tare frumos cu Dragos in brate, iar fetita de superba. Mi-a placut si mobila

Crina mea a mancat in reprize...fiecare de cateva lingurite plus 2 iaurtele azi...

Am fost cu mama la dr azi...pt moment este pe tratament pt imunizare si Mr's H...sper doar ca va trece fara operatie

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Lavinia, foarte frumoasa mobila, mi-a placut si desenul de pe perete, iar tu arati tareeeeee bine cu mindrul/ si mindra aia mica si ochioasa in sling.

deci se dau premii pt mincaciosi? bravo! felicitari mincaciosilor si la mai mare!
se dau premii si pt nemincaciosi? Sa va spun ce a mincat Elsa azi? Nimic! Gresesc, a mincat juma de banana, cu cealalta jumate a minjit canapelele din piele ale lu' ta'su! Si a mai baut lapte, dar nici cu ala nu s-a omorit. Tot e mai bine decit ieri cind nu a mincat absolut nimic, a baut lapte si atit! Macar in seara asta nu mai are febra!
asa ca sariti cu premii pt mofturosi.

Nerantula, sa nu uit, ti-am vazut pozele mai demult, foarteeee frumoase, ca de obicei. Intr-una din poze am observat un avion albastru, are si Elsa unu', cadou de mos de la nasu', mi-a mincat creierii cu el. Il buseste in toate mobilele, intentionat, plus ca-l zapaceste la cit il pune sa cinte. Si mai da si cu mina in elice sa o opreasca cind are ea chef.

Laureta, de cite ori povestesti de Biancu ma amuz teribil. Micuta ta chiar ca e argint viu, auzi la ea sa o plimbe pe Inisu. Pupam frumoasa!

pup. o seara buna.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Multumesc, multumesc!

Ideea curcubeului de pe perete imi apartine, dar realizarea nu, desi asa mi-am propus, ca eram putin gravida in momentul acela :))) si n-am mai avut chef. Acum imi pare putin rau ca n-am facut eu desenul. pt. ca n-a iesit exact cum imi imaginam eu - vroiam ceva mai naiv, mai copilaresc...
Dar am sa-mi iau revansa in camera lui Dragos. Ma pregatesc sa-i pictez niste girafe haioase.

Nerantula, sa stii ca si eu sunt tentata mereu sa fortez nota cu mancarea, din aceleasi motive ca cele expuse de tine, dar mi-am propus ca sa nu mai insist dupa 3 refuzuri consecutive si vad ca ma pot abtine :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Azi fetelor a fost prima mea iesire oficiala fara Karinutza mea, mi-am si gasit domle ziua pe zapada asta...dar sincer m-am simtit tare bine cu prietenele mele, m-au aplaudat cand am intrat in restaurant pt, prima iesire, una dintre tipe mi-a spus ca am tunsoare de mamica, am luat-o ca pe un compliment, am avut multe de dezbatut, Au fost insa si momente cand m-am simtit putin stinghera, parca tot universul meu micutz cu Karinutza mea explodase si totusi unde erau desenele, unde erau zambatele fetitei mele, unde era mirosul ei...unde si unde si unde?
In drum spre casa as fi vrut sa zbor, insa era jale pe jos, am patinat de cateva ori.
Iar tati are medalia de platina pt. rabdare.Prima data si la el...wow 4 ore impreuna cu Karinutza un super record.

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

) Nici Daria nu sta prost la capitolul mancare, de dimineata a mancat un mar o para si o jumatate de banana mare, la pranz un castron de ciorba de vita, un file de peste facut la cuptor si o mandarina, spre seara un iaurt, iar seara p pulpa de pui la cuptor cu castraveti murati.. Cam atat Eu as pune-o si pe ea pe lista, ca merita, na!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput