Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

inainte de noapte buna, are cineva sau intentioneaza sa cumoere un covoras din ala de desenat cu apa? pun linkul din UK ca e in engleza, nemernicii astia din franta il vind la 40 de euro, chiar si mai mult....

http://www.amazon.co.uk/Tomy-6192-Aquadraw-Classic/dp/B001F7AF4I/ref=sr_1_1/280-2618490-4725654?ie=UTF8&s=toys&qid=1263849885&sr=8-1

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nikolici, si eu ma simt asa cand ies undeva fara Gruia, desi am facut-o destul de des .. insa tati sigur nu va primi vreo medalie curand

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Piolica
Gruia nu e interesat de avion ...

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

piolica, arata super tabla aceea de desenat, dar cum functioneaza? dai cu apa pe maini si picioare si lasi urme, sau cum?

mi-ar placea si mie asa ceva, e foarte mare si cred ca s-ar juca amandoi cu ea... dar as vrea mai multe detalii despre cum se utilizeaza.

ai aflat de la ce a fost febra? masele sau altceva?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

piolica, arata super tabla aceea de desenat, dar cum functioneaza? dai cu apa pe maini si picioare si lasi urme, sau cum?

mi-ar placea si mie asa ceva, e foarte mare si cred ca s-ar juca amandoi cu ea... dar as vrea mai multe detalii despre cum se utilizeaza.

ai aflat de la ce a fost febra? masele sau altceva?

Gaia, mumã pentru voi:

are niste carioci speciale cu apa si cu alea deseneaza. Cind se usuca incepe sa se duca desenul si poti sa reincepi sa desenezi. Singurul bemol, ar fi ca nu poti desena in culori adevarate, decit in albastru.Eu il stiu, dar pe un format mai mic, verisorul Elsei a avut asta acum citiva ani, insa ma interesa daca la virsta de acum copiii ar fi interesati de asta.

L.E si nu e o tabla ci un covoras, este maleabil sau cum pot sa spun, intelegi tu, gen musama...
uite ce spune in review:
---------------------
No mess, no fuss and no stress for Mum, Aquadraw Classic is the perfect way to encourage any budding young artists to develop their artistic and creative skills in an easy to use and fun filled format, that can be used over and over again.

Simply fill the Aquadraw pen with water and start to draw. Not only is it fun but it's also educational, as kids can Aquadraw underneath the letters of the alpahbet running around the outer edge of the mat to magically reveal a picture. R is for Rabbit! Bright fun pictures around the edge also help with letter and number learning and are great to copy for basic writing skills.

Aquadraw can be used over and over again--as the water dries the picture fades and the mat is ready for the next creation.

--------------------

Cred ca Elsa a avut febra de la maselute, am reusit sa vad mici pete albe, ca si cum ar fi de la afte, banuiesc ca sint mici colti care incep sa sparga gingia.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Piolica, pai daca e bolnavioara... sigur ca n-are pofta de mancare saracuta. Nu-i dam inca premiu de mofturos, bine? O asteptam sa i-l putem da pe cel de "Manacacioasa Mica".
Dragos, fara sa fie bolnav, ieri a mancat... nimic, ba spre seara s-a bagat pana la coate in salata de ridichi negre a lu' tat-su, de ne-am mirat cu totii de ce gusturi poate sa aiba - ridichile erau foarte piscatoare si inotau in otet balsamic!

Nikolici, bravo lu' tati vostru!

din pacate nici al nostru nu va lua medalie: duminica dupa-masa am vrut sa merg la biserica, l-am culcat pe Dragos si cand sa ies pe usa l-am auzit urland. Tati al nostru mi-a spus raspicat ca in conditiile astea nu mai sta cu el, asa ca... n-am mai mers nicaieri
LE: de aia eram imbracata cu fustita in pozele de piranda :)))

Mergi la inceput

Piolica, la noi Teo sigur ar fi interesat, si atunci si Radu clar calare pe el... cam asa functioneaz la noi interesul.

Deocamdata vad ca Radu e interesat clar de masini si utilaje care se misca si fac zgomot. Fugareste locomotivele Thomas si Vasile prin casa de ma doare capul pe mine de la atata tzacaneala.
UUUUciiiiciciciciUUUUUciciciiiccciiii

In rest l-am incercat cu plastilina, o baga in gura... carioci...le baga in gura... iar servetele sau hartie in orice forma nu-i putem lasa la indemana pentru ca... LE MANANCA!!!! integral!!!
Nu vrei sa stii cum arata toate cartile lui Teo (cele cu pagini groase de carton) pe la cotor... zici ca au dat soarecii in ele

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Ada, ai reusit sa suni la gradinita Montessori?
Eu am incercat sa vorbesc cu Gabi, dar am dat de Marius (ea culca copiii), asa ca m-am intretinut cu el un pic :). Incerc maine din nou, daca nu-i prea tarziu pt. tine...

Mergi la inceput

da, te rog! Nu am sunat inca, as vrea macar confirmarea de la Gabi ca sun unde trebuie... si multumesc frumos

Gaia, mumã pentru voi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Bravo Nicol! La mai multe iesiri! Eu nu am plecat niciodata fara copiii mei... A mint, acu' vreo 2 ani si un pic am avut revederea de 10 ani la liceu si am mai fost plecata acu' o luna vreo 3 ore la dentist (prima despartire de Cipri). Tati nostru merita cele mai pretioase medalii pt implicare. Sa-l vezi ce mandru e cand iese singur cu ei la plimbare

Mergi la inceput