Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 13
piolica spune:
bine mai, Lavinia, fie cum zici tu. :) O sa-ti reamintesc cind o sa manince Elsa de o sa sparga, dar nu cred ca o sa o ia in veci la mincare pe Dariuta! Asta mica ia premiul premiilor + multeeeee coronite. Felicitari bobocel de Nocom!
Ada, Oadu sa vina sa se ia de minuta cu Lizuca, el aduce masinutele, ea aduce avionul... si sa vezi ce o sa iasa atunci! Circ, nu alta! Si sa mai vina si Biancu cu saniuta si am pus-o de un mare spectacol.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
piolica spune:
hihihi, am inceput pagina 13, asa ca va las. noapte buna.
sa ne auzim cu bine maine.
pupici.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
angelynna82 spune:
Piolica fugisi acum la pag 13![]()
Las ca va papa Elsa, nu ii dam premiu pt mofturosi![]()
Nikolici si eu fff rar am plecat fara Crina...nu stiam cum sa ma intorc mai repede acasa
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
gaia.nevia spune:
prin Ro nu pare a se gasi covorasul AquaDraw... 
ma bag si eu la nani, noapte buna!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
CD27 spune:
buna seara forumul merge ca porcul asa ca dau un copy paste la ce am primit eu fara explicatii
stiu ca sunt iubitoare de caini printre noi poate reusim sa hranim bietii catei: Si eu meeeerg!!! "O conserva cu mancare pentru caini costa aproximativ 5 lei (1200 g). Pentru inceput avem nevoie de 45 de conserve (...)! Va asteptam vineri seara, intre 18:30 si 19:30, in pasajul de la Universitate, la iesirea spre Teatrul National. Daca veniti cu o singura conserva, impreuna putem strange multe conserve gustoase pentru fiecare catelus."
cu bobinache 14s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)

babymom75 spune:
Exista o tablita Aqua draw de la Tomy, o stiu de cand era Victor mic. Cam scumputa, dar...
nikolici spune:
despre aquadraw:
http://babydex.com/2009/01/01/solutii-pentru-micutul-picasso/
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
babymom am vazut pozele cu noul tau sling...te tzin spatarii?![]()
Si nu am resuit sa vad ce era pe link-ul pus de tine:(
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
NEATAAAAAAA!!

si 

O ZI MINUNATA!!!!
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)