Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 14
Nocom spune:
Astazi Daria s-a trezit pt lapticul de la ora 8 si nu a mai adormit la loc... dar nu ma plang!!!
Da, recumosc ca este o mancacioasa, v-am ami spus eu, ca mananca de sparge dar totusi nu ia in greutate mai mult de 300gr/luna si speram sa nu fie vre-o problema medicala. tac-su de cate ori o vede la masa nu stiu cum s-o dea jos din scaunel sa nu devina obeza. dar la cat se agita...offff, nu cred ca reusi vreodata sa fie macar grasa...![]()
Si noi avem o carticica mica aquadrow, luata de la noi, in care ii invata pe copii sa deseneze desene simple. Cartea are cam 10/20 cm, deci ff mica, nu se compara cu covorasul aratat de Piolica!!
Felictari pentru tati de K!!!! Bravo Niko, ca ti-ai facut curaj si ai iesit, asa e normal!!! 
Tot mai ninge, zapada are min 10-12 cm, si pare sa nu bata vantul!!! asa ca azi iar bagan sanius!!!!
Pupici pentru toti boboceii si mamicile lor!!! 

mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
Neata si de la noi 
Dam cafeluta cu lapte 

si muuult pepsi 

Nocom, eu deja beau de la tine 
Am dormit bine, cred ca asta e noul program : primul bibe la 5 in loc de 1
Tati a iesit cu baietii la carti , asa ca am dormit si mai bine fara sa fim in acorduri de sforaituri ![]()
![]()
![]()
Eu ma simt ceva mai bine, nu mai doare asa tare. ![]()
niko sa iti fie de bine iesirea !!!!! Felicitari pentru tati !!! 

Babytza si puii
Valentina
David
claudinna spune:
neata!!
multumesc de cafea!! acum sorb din ea![]()
Ange, cum nu stii cine e fiara???
Razvan! e titirez! ieri fugea de mine sa nu-l duc la nana! abia-abia l-am potolit. a dormit 3 ore, dar aseara s-a culcat la 9.30 si nu s-a trezit inca
sanatate mamei tale!!
Nerantula, felicitari!!!! si pentru premiere, dar si pentru cum se prezinta Gruia! auzi, 11kg si 79 cm si tu te stresezi ca nu mananca copilul
Nocom, dar baga Daria, nu se joaca!! si Razvan mananca destul de mult, dar nu intotdeauna, adica uneori mai mananca si normal. eu nu ma mai gandesc la ce si cum mananca...dar mi-a trebuit ceva timp sa ajung la stadiul asta![]()
Felicitari Tina!!! bafta multa de aici inainte!!!!!
babymom vazut "piranda"
super slingul si sa stii ca te admir, eu nu as putea sa car asha...
mobila este f frumoasa! atata nevoie am si eu de niste dulapuri pt Razva...dar nu mai am spatiu
mi-au placut mult camerele baietilor, sunt niste norocosi!!
nikolici, macar ai vazut cum e libertatea
felicitari taticului!! si al meu ar lua premiu, de fapt...in ultimul timp n-am mai plecat nicaieri, dar mai in vara ma mai duceam la coafor, la cosmetica...si nu stateam putin![]()
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
gaia.nevia spune:
Nerantula, tz...tz...tz... pai ma complexezi!
Adica R are 10.9kg, 82cm, si mananca zilnic de sparge. Ta-su cand il vede imi arata ce pulpane are, si ma cearta ca-l indop si o sa ajunga obez (ca mine...)
Iar Gruia e mai greu, si papa tzitzi... nu costa nici mult...
(sper ca te prinzi ca glumesc acu de dimineata, ca stiu ce-i in sufletul tau...)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
bitza2008 spune:
Neatza!!!!
Bag si eu
cu amandoua mainile ca am avut o noapte destul de agitata!Cand n-a mai mers tzitzi-calmant l-a luat tati in bratze si s-a plimbat cu el!
Dar,mai sunt doar 2 canini de iesit!![]()

Aici ninge si iar ninge...deci iesim cu sania ca-i place tare. Noi avem sania mea de pe timpuri si n-are spatar...dar isi tine f bine echilibrul.
Piolica si noi avem avionul Disney si-l taraie peste tot prin casa,unde avem colturi a sarit si tencuiala. Cel mai mult ii place sa-l aduca in bucatarie si sa se urce pe el sa ajunga la plita,chiuveta![]()
Ies la cumparaturi,singura.
O zi buna tuturor!
andy.p spune:
Buna dimineata.
Babytza deci super tare
..se pot lua la intrecere cu Alexia
Si ca sa-ti raspund la intrebare: in week-end am aflat ca voi fi din ce in ce mai mult timp singura,nu o noapte pe saptamana ci 3
,asa ca ...
Ange
Nerantula felicitari,incet,incet mami va manca si Gruia.
Nocom m-ai incarcat de cafea,pepsi si optimism in dimineata asta
Lavinia super piranda esti,imi place si mobila,practica si simpla.![]()
Nikolici felicitari taticului
Claudinna doarme ceva Razvan,recupereaza.![]()
Si ca vorbiti de copii obezi,am fost la matusa-mea si am cantarit-o pe Alexia,are 14,500,deci cred ca luam locul intai...habar n-am de unde ca de mancat nu prea se omoara ,in schimb laptele nu lipseste ,de 3 ori pe zi ,altfel nu ne intelegem.Ce sa fac?Sa ii tai din el?
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
bitza2008 spune:

Am observat de vreo 2 zile ca Lucas se loveste,usor,cu amandoua mainile peste fata
Ceva de genul....aplauda,se uita curios la manute si apoi poc-poc peste fata!
Eu ii distrag atentia si renunta dupa vreo 2 randuri de palme....SA MA INGRIJOREZ??? Recunosc ca am deja un cui in inima pe tema asta
babytza spune:
Bitza David cum aude cuvantul CAP isi arde cateva palme zdravene ca sa ne arate ca stie exact unde se afla acesta ![]()
Nu cred ca e un motiv sa te ingrijorezi...Tina se tragea de par si se si uita in manuta sa vada daca a smuls ceva si daca nu, repeta operatiunea
Sunt faze care apar si dispar, nu te speria ![]()
Laura imi pare rau
pupici multi sa iti mai treaca supararea 

Babytza si puii
Valentina
David