Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Neata!!!
Nocom multu de cafea!!!
Babytza ma bucur ca te simti mai bine!!!
Nikolici eu nu am mai iesit deloc de cand cu Andrei dar cred ca ar fi timpul!!!
Bitza imi pare rau de noaptea avuta!!!Las ca ies ei canini si apoi gata!!!
Laura imi pare rau ca esti necajita stiu ca e greu singura!!!Dupa ce incepi serviciul va fi si mai greu!!!Andrei are si el 14 kg deci ne-ati luat putin si sa stii ca nici el nu se omoara cu mancatu dar tot asa cu laptele de 3 ori pe azi cam 600 ml pe zi sigur de la asta pune pe el zic eu.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Babytza ce veselie la voi!!! Eu zic ca David e castigatorul la "Cine tipa mai tare?"
Dya te mai doare spatele?
LA kg ...Lucas nu vrea neam sa ajunga la 12. Stagnam la vreo 11.5 de ceva vreme si el mananca bine.
De cand cu caninii tzitzi e pe post de guma de mestecat...noaptea bea 2 bibe cu lapte!
La noi ninge viscolit deci azi stam in barlog
Tati il adoarme pe Lucas
Ma bag sa vad pozele cu hunii pretiosi ca mi-e dor de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

buhuhuuu..... vin cu flacara violet peste voi..... buhuhuhu....

Azi implinim 15 luni, uitam daca nu suna doctorul pentru bilant.

Vlad este o.... minune.... haios, dulce, papacios si pupacios (cand ii spun "te iubesc" se lipeste de mine asteapta pupicul). Despre nazdravanii nu mai vorbesc

bitza: asa se anunta la noi vreo maseluta: cu niste palmute peste obraz, cred ca il dor sau mananca gingiile si atunci incearca sa mai atenueze. Prima data m-am speriat: de unde stie el de palma pe fata?(gandindu-ma la bona) apoi m-au linistit surorile si mama ca asa fac copilutii cand ii dor dintisorii.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

bitza, nu ai de ce sa-ti faci griji! experimenteaza!! va renunta singur la asta daca nu-i dai importanta

Laura...te inteleg
deci clar Alexia e cea mai dolofana!! l-a luat si pe Andrei
Razvan are in jur de 13 kg...dar inca n-a ajuns la 13! si are 85-86 cm...nu pare gras deloc

babytza, ce privighetori!!

si la noi ninge ca in povesti! ieri am fost afara in mai multe reprize si aseara nu mai vroia sa intre in casa. ii place cu sania, dar cred ca mai mult ii place sa mearga pe jos, prin zapada...mor de dragul lui cand il vad asha fericit!
si azi am tras o tura de sanius si apoi am experimentat caderea in zapada si pe spate si pe fatza, dar statea sprijinindu-se in maini, sa nu cumva sa-l atinga zapada pe fatza si striga disperat la mine

ieri a invatat o poezie dupa cateva repetari..i-a spus-o mama de cateva ori si el spune terminatiile la cuvinte si unele cuvinte mai usoare...eu nu eram atenta la ei, ma uitam la tv, cand am avut placuta surpriza sa-l ascult. era foarte mandru (si eu la fel)
aseara am fost la mosica lui, pe care o cheama Sanda. cand am ajuns la poarta l-am intrebat unde suntem si mi-a spus: a Dan-da!

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Hey!

Daria doarme, Matei e in curte singur la zapada (se joaca cu niste camioane, muta zapada de colo colo ), supa fierbe pe foc, mancarica de fasole verde la fel.... eu ce sa fac?!?! Bag niste DC, off course!!!

Muah!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

felicic, mi-era dor de voi!! si zici ca nu ne spui ce nazbatii face Falkone? hai spune-ne!!

300, nu ma plang ca vrea sa mearga pe jos...insa clar voi depune mai mult efort...ideea este ca vreau sa merg in parc la vara, ca pe aci nu e perisajul prea frumos...in curte n-am probleme, dar ce ma fac pe strada? el va vrea in toate partile...va obosi repede probabil si va vrea in brate...usor nu va fi, dar sper sa inteleaga sa se joace pe langa mine, nu sa fuga ca acum numai pe spatiul verde, pe teren accidentat...sper ca la vara sa se joace cu copiii intr-un loc, sa-l pot supraveghea
oricum, boieria de vara trecuta s-a dus...il plimbam bine-merci cu caruciorul...n-aveam bataie de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

feli pupici dulci pentru nazdravanul de Falkone!

bitza ai dreptate, mai sunt doar 2 canini, asa ca vremurile bune sunt aproape!! Referitor la palme, asa cum spunea si babytza e o perioada care trece de la sine fara sa faci nimic deosebit in acest sens. Eu m-am speriat ingrozitor la Matei cand incepuse sa se balangane in pat ca si copiii cu dizabilitati psihice , noroc ca m-a linistit dr si i-a trecut si repede... Pfiu!

andy.p ma bucur nespus ca ti-am insuflat o stare de bine. Nu stiu ce-i cu mine ca de vre-o 10 zile eu o am incontinuu Dar e asa de bine!!

dya

Dariei ii place sa stea in saniutza, carucior (asta toamna), tricicleta.... numai cand dam de ceva copii pe strada vrea repede jos sa se poata alerga cu ei

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Mergi la inceput

poze noi

Mergi la inceput

Nocom, harnica mai esti!!
cred ca e super incantat Matei! eu numai afara as sta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nocom ce harnica esti!!!
Eu azi fac orez cu legume a la Babymom, supa de gulii am facut aseara.
Acum caut si retea de sufle a ta ca ma niste dovlecei si poate bag si un sufleu.
Feli ce bine ca ai aparut imi era tare dor de tine.
Claudinna da Alexia l-a luat pe Andrei la kg, eu curioasa chiar mai devreme l-am cantarit are 13,8kg a slabit putin ca nu se omoara cu papa.Si nici el nu pare gras la 88-89 cm cat are.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput