Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

BRAVOOO TINAAA!!!!FELICITARI BABYTZA PTR ASA O FETITZA!!

Babytza de-ale tineretii valuri

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Tocmai a venit printesa de la scoala cu o veste super : a iesit prima din scoala la olimpiada la romana !!!!!!!!!!!!! Am pupat-o de am albit-o Ce mandra sunt de ea

Babytza si puiiValentina David

Felicitari Tina!!! felicitari babytza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetele in SECTOR 6 aveti idee la finaciar ce program e azi ?? Pe net e numar gresit Multumesc

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui piolica

va multumesc mult pentru gindurile bune. Elsa e bine acum, s[er sa nu mai faca febra in seara asta.
Spuneti-mi si mie ce metoda adoptati sa va uitati in gura boboceilor. Ca eu am intrezarit ceva alb pe gingie, dar nu ma lasa neam sa ma uit in gura ei.

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Eu am descoperit minunea!!!periuta de dinti degetar, e innebunita dupa ea, cu un deget ii spal gingia intr-o parte si dc reusesc ori in ac timp ori f repede ii bag un deget cand ma fac ca vin cu degetarul.functioneaza de minune!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Tinutza , mami ce fata desteapta ai!Felicitari din suflet!Iti crescu inima de un km nu?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Citat:
citat din mesajul lui piolica

va multumesc mult pentru gindurile bune. Elsa e bine acum, s[er sa nu mai faca febra in seara asta.
Spuneti-mi si mie ce metoda adoptati sa va uitati in gura boboceilor. Ca eu am intrezarit ceva alb pe gingie, dar nu ma lasa neam sa ma uit in gura ei.

Eu am descoperit minunea!!!periuta de dinti degetar, e innebunita dupa ea, cu un deget ii spal gingia intr-o parte si dc reusesc ori in ac timp ori f repede ii bag un deget cand ma fac ca vin cu degetarul.functioneaza de minune!

unde se gaseste minune din asta? la farmacie? cum arata periuta asta, ca sa am idee ce caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

buna fetele

BABYTZA FELICITARI MAXIME !!! BRAVO TINA!!! TINE-O TOT ASA......SA-I PLESNEASCA LU' MAMI INIMA DE BUCURIE

ANGE cred ca o iau pe urma ta (sau nu tu erai cu racelile incontinuu)...dabea am scapat de tratamentul ptr. gat(la copil, bineinteles)....si am luat-o de la cap cu tratament ptr. raceala....evident ca a luat-o de la mine ......nu mai vreeeeeaauuuu

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

FELICITARI, TINA!!!

Mi-au dat lacrimile de emotie, ce mamica fericita esti tu, Roxana!

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita2008

piolica, sanatate multa Elsei!
eu ii gadil sau pipai cu degetul. se lasa cu muscaturi, da' merge.

are cineva: The continuum Concept, de Jean Liedloff in format electronic?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008

"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"

Eu o am, daca nu ai gasit-o, intra pe mess

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

www.youtube.com/watch?v=lRsPGLwvwXk&feature=related" target="_blank">DEDICATIE PENTRU GRUIA

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput