Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 5
laureta spune:
Mi e somn, nimic nou nu?
In leg cu giardia si eu sunt deacord ca nu apare in analize intotdeauna. Inisei niciodata dar niciodata nu i a iesit ceva la copro, e cam ciudat.
Nerantula un loto ceva
babytza auuu cred ca a durut :(. Dai cu Arnigel. Io m am lovit sambata la bazin, am facut buf langa cada , acum nu mai sunt vanata si parca parca nu doare prea tare dar sambata si ieri nu puteam sa ma aplec
piolica spune:
Hello,
am avut o noapte buna, cu citeva treziri de control, Elsa a facut febra 38.5 aseara. Babytza, inca o data multumesc pentru toate sfaturile pe care mi le-ai dat aseara. Dupa o baie la 34-35 de grade, o doza de paracetamol sirop + sosetute cu otet, febra a scazut, azi dimineata avea temp 37.5, deci nu mai e vorba de febra.
In schimb era mai mult decit vioaie aseara, sarea peste tot, facea numai nebunii, chiar nu parea un copil cu febra de 38.5.
Anamona, din pacate, asa cum am scris mai sus, obrajelul ala rosu s-a inrosit mai tare, al doilea a urmat si el + febra de 38.5!
Cum Elsa nu mai facuse febra inainte, ne-a cam luat prin surprindere, noroc cu Babytza care a fost si de data asta la mare inaltime!
Babytza, multa sanatate, sper sa nu fie vorba de o fractura la tine.
o zi buna va doresc!
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
nikolici spune:
vand sanie sunt plina de spume, dupa ce ca am stat o ora sa o imbrac pe K, am luat sania intr-o mana , K in alta , am coborat scarile, cele 3 etaje pe care le injur de fiecare data cand le urc, sau le cobor, iar afara K mi-a facut o criza sa nu vada sania...pana la urma m-am dus si cu mana fara manusa am dat zapada de pe portbagaj sa inghesui sania, asadar nu mai vreau sania.Vrea careva sa o cumpere?
E urat afara, frig chiar ger si viscoleste...brrr.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
angelynna82 spune:
Nocom super tare clpul
Andy_galro felicitari puiului
Laureta uofff, ma bucur ca esti mai bine acum
Piolica multa sanatate Elsei
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
babytza spune:
A iesit si tati cu piciul pe afara, dar nu i-a placut foarte tare ca viscoleste si ii venea zapada in fata .
Niko la inceput parca ii placea, e posibil sa fie doar o faza, sa nu fi avut chef azi... Data viitoare poate vrea la plimbarica cu saniuta
piolica ma bucur mult ca eram pe faza si am putut sa te ajut cu un sfat Multa sanatate, sa nu mai faceti febra si sa iasa dintisorul fara dureri
Fetelor si eu sper sa nu fie grav. Daca si maine sunt la fel, merg la control. Multumesc mult de sfaturi
Babytza si puiiValentina David
claudinna spune:
am invins fiara!!
piolica, sanatate multa Elsei!! pana la urma obrazul ala arata el ceva...
nikolici, lasa sania la locul ei, ca sigur va vrea pana la urma!! si daca nu anul asta, la anul sa vezi ce bine va prinde!
Razvan sta nemiscat in sanie, ii place, nu s-ar maid a jos
aici ninge foarte frumos, linistit, e chiar cald. deja cred ca are cam 20 cm stratul
andy_glaro,, sa nu mai oara maseluta! super ca si-a facut un obicei de a dormi singurel!!
babymom, cand ne arati si noua mobila cea noua?????(sunt nerabdatoare de cand ai zis ca a venit sa ia masuri)aaaa si binainteles, poze cu slingul!!
babytza, sa dea Domnul sa iti treaca repede!! te cred ca te doare:(
ange,
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
laureta spune:
Nici Biancu nu sta pe sanie, sta ce sta dupa aia vrea so traga pe Inisa
piolica multa sanatate printesei
andy.p spune:
si de la noi...va sctiu inainte sa ma bag la teme.
N-am avut un week-end asa cum am sperat:(,poate la anu'
Claudinnaa rezistat ff mult fara somnic,ma bucur ca ii place in saniutza.
Piolica multa sanatate Elsei.
Nikolici las' ca poate a avut doar o zi mai rea si nu a vrut,mie mi-e groaza ca nu va sta nici in carucior.
andy_g ce de progrese face andrei,bravo..si tin pumnii sa iasa maselutza cat mai repede.
babytza groaznic,imi pare tare rau..ai grija si du-te la medic daca tot asa te simti.
Nerantula ...Gruia e bestial.
Nocom cat de potrivita e dedicatia...
Laureta si mie mi-e somn...cred ca tot timpul.
Angepupici.
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
claudinna spune:
Laura, cum sunteti? la voi a nins?
pe Razvan il pacalesc in carucior spunandu-i ca e sanie...si tot drumul facem tit-tiiiit!! o nebunie...mi-e groaza si mie ca vine primavara si e cam departe parcul sa merg cu el pe jos...sper ca macar in tricicleta sa stea...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)