Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 4
claudinna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gaia.nevia Gaia, mumã pentru voi: Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri |
adica si tu ai avut o noapte minunata?
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
noi am fost afara, l-am tras cu sania si apoi s-a plimbat prin zapada..n-ar mai fi vrut sa intram, e incantat de atmosfera
acum tranteste de gresie o forma din aia de facut prajituri...
deci inca nu vrea sa doarma...
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Neata mamici
Bem si noi din cafeluta voastra
Am avut o noapte foarte buna, culcat ca de obicei la 20.15, prima trezire la 5.30 apoi la 8.30 A inceput sa sparga si maseluta 4, a 3-a inca isi face loc prin gingiute, nu stiu cum de e asa linistit
Eu insa am patit-o rau ieri. Ma jucam cu el prin sufragerie si am vrut sa ma aplec sa il prind (el fugea de mine cica) si nu am calculat bine fotoliul din spate , asa ca am dat cu noada de bratul de lemn masiv ...Si am dat , nu m-am incurcat, am cazut pe jos de durere Abia pot sa merg, de stat imi ia ceva pana imi gasesc o pozitie buna in care sa nu ma doara foarte tare... Toata noaptea m-am foit de durere, imi era si frica sa nu trezesc copilul si nici nu stiu cu ce as putea sa imi dau...
Offf si ce e afara....am treaba si trebuie sa plec prin oras cu masina azi, sper ca se circula bine.
Babytza si puiiValentina David
angelynna82 spune:
Neatza,
Clau multam de cafea, a vazut baiatul zapada afara
Nerantula lasa mami ca va are noroc Gruia
Nocom fi'mea a avut chef de disco azi noapte si s-a trezit pe la 02.00, e frumos afara insa bate vantul
Babytza offff imi pare rau de lovitura, ia niste analgezice sau da-te cu crema arnica
Ada la voi cum a fost noaptea asta?
de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt
Nocom spune:
www.youtube.com/watch?v=lRsPGLwvwXk&feature=related" target="_blank">DEDICATIE PENTRU GRUIA
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
citat din mesajul lui Nocom www.youtube.com/watch?v=lRsPGLwvwXk&feature=related" target="_blank">DEDICATIE PENTRU GRUIA |
Gruia e de coma
Nocom mor de ras aici femeie si ma doare cand ma zgudui asa
Babytza si puiiValentina David
nikolici spune:
citat din mesajul lui Nocom www.youtube.com/watch?v=lRsPGLwvwXk&feature=related" target="_blank">DEDICATIE PENTRU GRUIA mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004) |
Super super tare!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
Nocom spune:
babytza mami nu-i de gluma!! Stiu ca barbate-miu a cazut asta vara in fund pe scari si si-a rupt noada. A fost la dr ca avea dureri ingrozitoare, i-a facut radiografie si a vazut ca are fractura. A trebuit sa stea la pat in pozitie orizontala 20 de zile ca sa se lipeasca cum trebuie si avea si ceva calmante dar nici el nu mai stie cum se numeau.... Eu zic sa vezi un dr, ca sa nu se lipeasca acolo aiurea si sa ai dureri si probleme toata viata!! Ufff, Doamne ajuta sa nu fie nimic grav!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
andy_galro spune:
Neatza! muuuuuuulta si din partea mea....am avut o noapte cu 1001 treziri si foieli si maraieli si plansuri pentru ca sparge maseluta nr.3...cu tot cu pastilutele magice tot la fel a fost din pacate
pe de alta parte trebuie sa ma laud un pic ca de cand merge la cresa s-a invatat sa doarma de amiaza in patut ca el numai in carucior domea la amiaza....si acum in week-end la amiaza cand i s-a facut somn s-a dus la patut si tragea de el zicand: apte ,nani-apte, nani....naniiiii....adica intelegeti sa-i dau laptele si sa-l pun la nani... e asa de scump, a crescut baiatul meu si mi-e asa de drag