Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 3
anamona spune:
piolica, referitor la obrajorul rosu
sa iti ofer si o varianta mai putin grava: poate fi si de la frig sau vant - noua doar in situatua asta ni s-a intamplat
gaia.nevia spune:
anamona, remediul chamomilla este dilutie hahnemanniana de tinctura mama de musetel.
pastilutele hyland, contin mai multe remedii combinate, printre care si chamomilla, dilutiile pe acelasi principiu, deci tot din tincturi mama de una-alta.
mai e o diferenta, ce gasim noi in Ro de la plant extract sau boiron sunt pe granule tari de zahar, iar hyland's pe granule de lactoza care se dizolva instantaneu. avantaj cupil, ca nu risti sa le aspire pe gat sau sa le scuipe.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
mamidestefan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona Luminita, inteleapta decizie de a consulta intai un doctor. si instinctul meu spune ca trezirile nocturne ar fi de la dinti, dar cine's eu sa dau diagnostice? iar in ceea ce priveste povestea cu giardia care nu iese la analize mi se pare o poveste SF de groaza, no offence pt nimeni dar si eu sunt cam in aceiasi situatie ca si tine ( T se treztse de f multe ori noaptea plus nu are pofta de mancare) si mi s-a facut pielea gaina la un astfel de scenariu. eu una nu as aplica tratamente, fie si ele naturale, pentru ceva ce nu stiu sigur ca exista. |
fara a avea vreo intentie de a intra in polemica...am sa mai adaug ceva ce am citit la ce am scris pina acum..
parazitii..pot convetui bine merci..in corpul uman..o vreme ..apoi sistemul imunitar "ii mobilizeaza"..si se elimina ..in timp..dar asta se intimpla mai mult la adulti..
la copii..e mai putin probabil sa se intimple asta...mai ales la bebelusi..dar copii care intra in colectivitati...de obicei pot fi purtatori de paraziti..dar fara a avea simptome severe..de aceea se recomanda ..ca periodic..copii care intra in colectivitati sa isi faca examenul coproparazitologic...
mai mult ..se recomanda ca periodic..atit adultii ..cit si copii sa faca o deparazitare..exista metode naturale..soft ..care "igienizeaza sistemul digestiv" fara a avea nici un efect advers asupra lui..din contra..
giardia ..se poate lua din apa...din parc..de la ciini...si exemplele pot continua...
intr-o discutie cu homeopatul mi s-a zis clar ca nu am de ce sa imi fac griji..ca organismul sanatos elimina...dar ce ne facem cu un organism mai vulnerabil..sau cu un sistem imunitar mai slabit ..cum e sistemul imunitar al copiilor in plina eruptie dentara..
in concluzie...fiecare face cum crede...eu doar am scris ce gindesc..si despre ce cred acum ca a fost vorba ..cu luni in urma..ca nu am nici o certitudine..nici la ora asta.
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
si daca tot vorbesc de incertitudini...
pe masura ce trece timpul...incep sa cred ca viroza/gripa..pe care am facut-o noi (eu,tati si copii) in vara ...putea fi AH1N1...
am avut mai toate simptomele ..cu exceptia febrei ..care la copii a fost in jur de 40...
initial am eliminat varianta asta ..pe motiv ca febra a fost foarte mare..si din ce citisem..nu ar fi trebuit sa depaseasca 38.5...
pe cind la Izabella era 40..spre 41..si asta s-a intimplat pret de citeva zile consecutiv..
in sfirsit ..intrebare mea este.. se poate depista daca avem anticorpi pentru gripa AH1NI?..sa stiu si eu ..ca poate scap de cosmarul de a avea tot timpul grija..pe ce pun mina..linga cine stau..mai ales in mijloacele de transport in comun
LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)
claudinna spune:
neata!
!
a mai fost cienva harnic ca noi?
ne-am trezit la 4.30....acum trage de mine sa ne dam cu sania
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
aici e un peisaj ca din povesti, macar atata lucru dupa minunata noapte ce-am avut
stam cu lumina stinsa si tac'su il tine in brate sa vada zapada
anamona se poate intampla sa nu iasa giardia la cateva anlize, dar daca e vreo banuiala, se pot repeta. plus ca poate iesi si in sange...coroborate analizele, cred ca se poate ajunge la o concluzie
frumoase povestile cu bb2 si tare as vrea si eu, dar mai asteptam nitel
alexa si mami spune:
neata! Clau ce bine e sa te astepte cafelutza la trezire multu. Si la noi ninge si e destula zapada. Mai, da' matinal e Razvi!
claudinna spune:
azi e tare matinal, ca pana acum se trezea la 11
deci nici acum nu vrea sa doarma...
astept sa se mai opreasca ninsoarea si-l scot cu sania
Nocom spune:
Neata,
WOW claudinna chiar ca matinal baiatul!! daca ii place asa de mult zapada, cred ca nu are stare sa doarma cand vede ce-i afara....
Si la noi ninge si e zapada pusa de cativa cm, copiii or sa fie taaare bucurosi!!! Sper doar sa nu bata vantul sa putem iesi afara!!!
Aaaa, Daria si Matei inca dorm !
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)