Bobocei de sept-oct 2008 (246)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

buna seara!
hop si noi,,,astazi am avut zi de shoping
la fox sunt reduceri de 70% si la next sunt reducerei intre 30-50%(am luat niste blugi smecheri rau si multe altele)

alessia2005:multumesc mult,,despre mopul h20 am auzit ca este tare prost,,,cel putin asa mi-a zis fina-mea care zice ca ramine apa multa in urma lui dar prob ca nu stie sa-l foloseasca
angelynna82:si o sa incerc sa pun si ceva poze
vdrag-noi papam singurei dimineata ii pun mancarica pe scaunel si papa singur iar la masa de pranz ne chinuim la greu ...el are lingurita lui si se balaceste asa ii place si am observat ca a inceput sa -si duca putin cate putin lingurita singur la gura,,,iar apa bea numai singur din bineron,,,la canita sau cana cu pai e dezastru bea si apoi arunca tot ,,,clar canitele pt el sunt motiv de joaca
Babytza-ma bucur ca v-ati odihnit,,,mocasini am luat din piata big-berceni cu 15 lei
nikolici-ce ai patit?,,,ai gija de tine
Claudinna-da,sarcina extrauterina apare la test,,am avut o prietena care a trecut prin asta

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

nu vorbiti de intoarcere la munca plsss
ca ma apuca si pe mine depresia si cel mai greu o sa-mi fie sa nu-l vad pe andrutza 9-10 ore

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Cine isi face griji ca nu l-ar putea iubi la fel de mult pe BB2?

Stati linistite. Il iubesti, de fapt nici nu iti pui problema de iubit mai mult putin dupa ce apare. Ca sa nu mai spun ca nu ai cum sa ii iubesti absolut pentru aceleasi lucruri, sunt totusi doua persoane, de cele mai multe ori foarte diferite. Timp pentru amandoi? Inveti sa iti faci, jonglezi, te adaptezi, renunti la alte lucruri si o rezolvi cumva. E frumos cu doi dar eu cred ca fiecare face cum si cand simte al doilea copil, nu exista reteta. A, da ca sa nu mai spun ca "socoteala de acasa nu se potriveste cu aia din targ", la noi cel putin a fost o eroare foarte mare de calcul, nu zic ca a fost rea doar ca socoteala nu a avut nimic de a face cu realitatea asa ca am schimbat foaia.
dya ei eu lucrez mult la calculator, chiar daca de acasa si tocmai de aia am zis sa tai din distractie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cucu.

cum povesteste si Muuh... si la noi tot asa cu calculele. Radu a fost o mare surpriza. Spre deosebire de Teo, la care am stiut din day zero ce se intampla.
Dar, pentru noi, nu se putea mai bine. A fost momentul perfect, si a fost cu atata mai frumos cu cat nu am anticipat deloc... ba din contra am fost nesigura, si stresata, si speriata ca n-o sa ma descurc, ca e prea mica diferenta intre ei, etc....
Nu e usor, insa o singura chestie e sigura: este iubire din belsug, pentru toata lumea. Si pentru o imbratisare plina de iubire nu-ti trebuie decat cateva secunde, iar urmele te insotesc si o intreaga zi.
(i-as face un tricou lui TL cu chestia asta, poate pricepe si el)

afara ninge cu fulgi mari, niste copii se alearga printre masini si se aude de parca ar fi in camera cu mine.
eu beau un pahar de sampanie ramasa de la revelion, si de maine ma apuc de regim (Doamne ajuta, ca de la 1 ian m-am apucat in fiecare zi)

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nikolici ma bag la o depresurizare

Lumi

Iris abia astept poze cu bimbirica

Ada si Muuh, tare frumos povestiti

La mine nu stiu daca va mai fi bb2...avem destule probleme, asa ca din pacate ramane doar un proiect de viitor

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Este a doua oara cand baietusul meu face kk in cada!
Deci la noi baita este in felul urmator: dau drumul la apa, pun dopul, dezbrac copilul nerabdator care musca de marginea cazii, il pun in apa, verific ca nu apa nu are mai mult de 33grd (altfel imi zice 'uuuf' si sta in picioruse), trag paravanul (care este pana la jumatatea cazii, in lungime), ii dau apa pe dus, iar eu ma apuc de citit stand pe scaunul de toaleta (cu capacul lasat ). Dupa ceva timp il sapunesc, clatesc, dam drumul la dop sa plece apa la culcare si iesim din baie.
Ei, in seara asta am auzit apa plecand la somn de buna voie si, cand ma ridic ... Gosh! ...

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am (re)vazut pozele puse de Lidia si asa m-a cuprins un dor de Mara de Nadina, Maria de Kid, Alexutzu de Boo, Sasha de Ratonelu ()si multi altii de care nu am mai auzit ... pe unde sunteti, mamicilor?

Gruia, farama de steluta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Luminita, inteleapta decizie de a consulta intai un doctor.
si instinctul meu spune ca trezirile nocturne ar fi de la dinti, dar cine's eu sa dau diagnostice?
iar in ceea ce priveste povestea cu giardia care nu iese la analize mi se pare o poveste SF de groaza, no offence pt nimeni dar si eu sunt cam in aceiasi situatie ca si tine ( T se treztse de f multe ori noaptea plus nu are pofta de mancare) si mi s-a facut pielea gaina la un astfel de scenariu.

eu una nu as aplica tratamente, fie si ele naturale, pentru ceva ce nu stiu sigur ca exista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Este a doua oara cand baietusul meu face kk in cada!
Deci la noi baita este in felul urmator: dau drumul la apa, pun dopul, dezbrac copilul nerabdator care musca de marginea cazii, il pun in apa, verific ca nu apa nu are mai mult de 33grd (altfel imi zice 'uuuf' si sta in picioruse), trag paravanul (care este pana la jumatatea cazii, in lungime), ii dau apa pe dus, iar eu ma apuc de citit stand pe scaunul de toaleta (cu capacul lasat ). Dupa ceva timp il sapunesc, clatesc, dam drumul la dop sa plece apa la culcare si iesim din baie.
Ei, in seara asta am auzit apa plecand la somn de buna voie si, cand ma ridic ... Gosh! ...

Gruia, farama de steluta

super tare

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

referitor la pastilutele de dinti:

care e diferenta intre chamonilla si pastilutele Hyland?

si cum se administreaza aceste remedii?

Mergi la inceput