Bobocei de sept-oct 2008 (246)
Raspunsuri - Pagina 6
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudinna Laura, cum sunteti? la voi a nins? pe Razvan il pacalesc in carucior spunandu-i ca e sanie...si tot drumul facem tit-tiiiit!! o nebunie...mi-e groaza si mie ca vine primavara si e cam departe parcul sa merg cu el pe jos...sper ca macar in tricicleta sa stea... www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
La noi fulguieste slab de azi dimineata..nu s-a depus nimic,spre marea dezamagire a lui Andy.De asta mi-e groaza si mie,ca va vrea numai pe jos .
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
noi am dormit bine, doar am dat cafea la fete!
Babytza, imi pare rau de fundul tau!
Cum zic si fetele, daca te doare rau de tot fa mai bine o radiografie. Sunt groaznice loviturile la noada oricum... oooof!
ger ziceti? viscol? deci stie Teo de ce nu vrea sa iasa la plimbare...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
piolica spune:
va multumesc mult pentru gindurile bune. Elsa e bine acum, s[er sa nu mai faca febra in seara asta.
Spuneti-mi si mie ce metoda adoptati sa va uitati in gura boboceilor. Ca eu am intrezarit ceva alb pe gingie, dar nu ma lasa neam sa ma uit in gura ei.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
andy.p spune:
Citat: |
citat din mesajul lui piolica va multumesc mult pentru gindurile bune. Elsa e bine acum, s[er sa nu mai faca febra in seara asta. Spuneti-mi si mie ce metoda adoptati sa va uitati in gura boboceilor. Ca eu am intrezarit ceva alb pe gingie, dar nu ma lasa neam sa ma uit in gura ei. Piolica si Lizuca (12.09.2008) |
Eu o fac sa rada si asa vad in guritza ei :)
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
gaia.nevia spune:
Piolica, sanatate Elsei!
La R, ori bag mana in gura si pipai, ori il tin pe genunchi si il gadil, el da capul pe spate si rade, si eu vad ce vad, daca nu vad tot, mai gadil odata...
(chinui copilul, evident, evident)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
anamona spune:
Giardia
eu cred ca pana la urma la analize repetate va iesi la analize. Oricum eu nu m-as apuca sa dau tratament pt viermi intestinali doar pe simptome din carti - astea in cazul nostru tot timpul s-au dovedit inselatoare ( chiar de curand la sor-mea , analizele au infirmat simptome de autoimune luate mot a mot din carti)
piolica sanatate elsei
imi pare rau ca nu s- a verificat ipoteza optimista
claudinna spune:
eu stiu o metoda mai barbara asha...dar am vazt-o la o dr...
o tii de nas
www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
piolica spune:
Laura, Ada, merci mult. Elsa ride in asa fel incit nu vad mare lucru, in afara de dintii deja iesiti, trebuie sa o chinui mai mult...:):):)
haideti sa va spun cum am sedat-o eu aseara, pe linga otetul la picioare, i-am mai pus si o ceapa taiata in 4 sub patut, asta e impotriva tusei, cind tusea e seaca. Va dati seama cum putea sa miroasa la ea in camera... :):):) Cert e ca nu a mai tusit + a dormit destul de bine banuiesc, ca de cite ori m-am dus la ea in camera de control, ea sforaia.
Piolica si Lizuca (12.09.2008)
Nocom spune:
Ada noi am fost afara mai bine de o ora, nu bate vantul asa de tare, numai cate o rafala din cand in cand, eu zic ca n-are nimic. Copiii s-au distrat ff bine si nu i-a deranjat deloc vantul! Eu zic sa iesiti! (daca vrea si copilul, evident!! daca nu, sedeaza-l si du-l cu forta!!! )
piolicasi la noi tot cu rasul merge, atunci cand e culcata pe spate in pat! N-am mai auzit de remediul cu ceapa hi hi hi, bine ca functioneaza!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
babytza spune:
Pfiuuu Ada credeam ca sunt singura nemernica ce isi trataeaza copilul in felul asta barbar Si eu numai asa ma pot uita in gurita lui, ca daca incerc cu degetul se lasa cu muscaturi foarte puternice de fiecare data. Eu tip de durere , el rade
Aaa nu v-am spus, aseara cand m-am lovit eu eram rosie la fata de durere si icneam ca sa nu urlu, el radea in hohote, credea ca ne jucam de m-am aruncat pe jos
Apoi nu a mai rezistat nici tati si a izbucnit in hohote de ras de moaca soricelului si ia uite ce radeam toti de durerea lui mami
Babytza si puiiValentina David