Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*
Raspunsuri - Pagina 3
hepilica spune:
...vroiam sa va intreb daca voi stiti de jucariile LEAPFROG?
bine, s-ar putea sa fi aflat eu ultima si voi sa imi spuneti din nou ca "e fumata".....
i-am luat maiei o omida ca mi-au picat ochii pe omida lui alex. bine, asta care am luat-o eu, nu e ca cea din pozele lui alex, dar e tare faina si maia pare incantata de ea.
dupa ce am primit-o (am comandat-o pe net) am studiat-o bine + documentat ghid...+ vazut alte jucarii. mai, sunt foarte ca lumea jucariile astea (learning toys).
omida asta face niste lucruri minunate: numara in engleza, canta muzica clasica, spune culorile...in functie de partea omidei pe care apesi..., fiecare parte a ei fosneste intr-un anume fel...e foarte ca lumea. in plus poate fi agatata de patut sau de carut. si e si foarte frumos colorata, are o fata zambitoare...
vazand ca e eleborat facuta si primind si un pliant cu more great learning toys, am inceput sa caut si alte jucarii LeapFrog... si ce am gasit sunt toate foarte dragute. maia adora (ma rog, cam mult spus) tot ce canta. acum am pus ochii pe Leapfrog - Tad Bebele Broscuta .
asta e omida:
http://idealbebe.ro/leapfrog-omida-numaratoare-p-4049.html
pe www.leapfrog.com gasiti mai multe.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
NelaM spune:
Am uitat sa va zic ca ieri am cumparat o chestie super faina de baita. Nu stiu cum sa o numesc, ii zic salteluta. Este de forma unei salteluta, intr-adevar, care se poate folosi si in cada noastra, pe care copilul pluteste. Nu trebuie umflata, nu nimic, este cu ceva pluta inauntru, cred, facuta bucatele mici. Este super practica atat pentru baita in cadita, cat si pentru cea in cada mare. Mai stau un pic pana sa o incerc in cada mare, dar pana acum ma folosesc cu succes de ea, sunt tare incantata. Tot cautam un suport pentru facutul baii in cada si am gasit-o pe asta.
Chestia este ca e pana la 8 kilograme. Dar cum Ana este trestioara, o sa ne tot folosim de ea o perioada buna.
_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
http://ganduripentruana.blogspot.com/
NelaM spune:
Hepilica, eu nu stiu nimic despre leapfrog, bine, nici nu sunt mare cunoscatoare in domeniu.
Si Anei ii plac tare mult jucariile cantatoare, orice scoate sunet o captiveaza. Cutia muzicala de exemplu o face sa taca din plans, pur si simplu. Bine ca am mai primit una, ca ma saturasem sa traiesc un Craciun perpetuu (am asculatat "Gingle Bells" intr-o veselie de la Craciun incoace ).
Si eu mi-am deschis o bere, imediat ma si culc (se apropie de zece seara la noi).
_
mimika spune:
Fetelor, Matei a facut azi kkuta cam verzuie. A facut si ieri kkuta, dar putintel. Ma gandesc ca e normal sa se schimbe culoarea, de vreme ce acum papam si alte chestii (mar, morcovel, cereale ieri). Nuuu?
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
techila spune:
ola madamelor,
aglomeratie mare la ikea, ca la nebuni ca cica-s reduceri.
veniram si noi acasa si am hranit puii a doua oara pe ziua de azi. la ai mei asta e obiceiul pe care si l-au format...prima masa pe la 10, urmatoarea la 2-3 si nici nu mananca prea mult. si eu zic ca daca bebe vrea somn, atunci sa doarma. banuiesc ca o sa se trezeasca lesinat de foame
am mosafiri acusica, dar nu plec inainte sa va arat ce vreau eu sa comand pentru bebe cu ochi si bebe cu falci, apropo de baita http://www.mothercare.com/Mothercare-Duo-AquaPod/dp/B002HN2ACO/sr=1-32/qid=1263637034/ref=sr_1_32/276-5855877-6031305?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimika Fetelor, Matei a facut azi kkuta cam verzuie. A facut si ieri kkuta, dar putintel. Ma gandesc ca e normal sa se schimbe culoarea, de vreme ce acum papam si alte chestii (mar, morcovel, cereale ieri). Nuuu? Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 |
Da, si eu cred ca este normal din momentul in care miciutii mananca si altceva ina afara de lapte.
Dragelor, noi mergem la somic.
O seara frumoasa va doresc!
Iulika, am vazut salutul din Suedia, frumos! Sa ne mai saluti asa, mai generos (cu poze mai multe cu voi) daca se poate.
Claucia, am vazut frumusete de Alessiuta la 11 luni, o bombonica. Si zici ca sunt practici blugisorii? O sa ma uit sa vad ce oferte au si astia pe aici.
Gata, am plecatara sa nu mai tine, mi-e somnic.
Luto, gata operatiunea "luna si bec"?
_
techila spune:
citat din mesajul lui mimika Fetelor, Matei a facut azi kkuta cam verzuie. A facut si ieri kkuta, dar putintel. Ma gandesc ca e normal sa se schimbe culoarea, de vreme ce acum papam si alte chestii (mar, morcovel, cereale ieri). Nuuu? Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 |
si ai mei fac kk verzui cateodata, cateodata isi schimba si consitenta, eu nu ma ingrijorez, la dr spock zice ca e normal sa se intample asa si ca e de rau daca are tenta neagra..
hai ca mosafirii mei se joaca cu o masinuta in curte, mai stau un pic la voi
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
NelaM spune:
citat din mesajul lui techila ola madamelor, aglomeratie mare la ikea, ca la nebuni ca cica-s reduceri. veniram si noi acasa si am hranit puii a doua oara pe ziua de azi. la ai mei asta e obiceiul pe care si l-au format...prima masa pe la 10, urmatoarea la 2-3 si nici nu mananca prea mult. si eu zic ca daca bebe vrea somn, atunci sa doarma. banuiesc ca o sa se trezeasca lesinat de foame am mosafiri acusica, dar nu plec inainte sa va arat ce vreau eu sa comand pentru bebe cu ochi si bebe cu falci, apropo de baita http://www.mothercare.com/Mothercare-Duo-AquaPod/dp/B002HN2ACO/sr=1-32/qid=1263637034/ref=sr_1_32/276-5855877-6031305?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42855041&mcb=core Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Off, imi inchipui ce era la ikea, om pe om. Eu cum sunt si claustrofoba un pic, imi vine sa ma urc pe pereti aici cateodata.
Faini suportii de baita. Uite nu m-am gandit ca daca Ana creste poate sa stea si in fundit la baita, eu tot pe spate o vedeam, sa sada fata relaxata, dom'le! Si sper sa ma vrea sa sada pe frumoasa mea achizitie dupa ce incepe sa stea in fundulet!
Gata, acu' chiar ca ma duc. Adios!
_
lutoniana spune:
Saluti fetele
Techila uite www.mamasandpapas.com/product-acqua-bath-seat-pearl-whitesoft-lime/455149901/type-i/" target="_blank">asa ceva am si eu..capatat, evident si sunt asa entuziasmata....numai sa stea putza in fund ca l-am pus intr-o seara dar se scurgea pe sub suport
E fain si al tau....dar scump mai fratie...pentru o chestie din plastic....e cat un scaun de masa....de care vreau eu sa cumpar.....Si cand ma gandesc ca tie iti trebuie doua
Ce ai luat de la Ikea ?
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
multumesc de sfaturi fetelor. din fericire nu a fost cazul sa-l trezesc ca a facut-o singurel. oricum de fiecare data cand zic ca-l trezesc sfarsesc prin a sta langa patut si a-l privi luuuuuung ca mi-e asa o mila de el sa-i stric somnul. nu pot sa-mi dau seama cat a mancat dimineata pentru ca suge integral. in minute a stat cam 35 la san (nu a tras non stop... ne-am si uitat pe pereti/tipat/foit etc).
vade sfaturi!
Ioana de Carol Ioan Pataniile noastre