Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *50*
Raspunsuri - Pagina 4
monica_dicut spune:
hepilica, exact omiduta din aceea are si Dragos, primita de la finii nostri. Eu cu aia il linistesc, dar pusa pe numere ca muzica si culorile nu-i plac . Si mie imi plac jucarelele de la ei dar cel mai mult si cel mai mult imi plac cele de la Fisher Price. Am pus de pe acum gand rau catelusului vorbitor si oalei de sortat (le-am cumparat candva finei si nepoatei si sunt tare mistoace )
Mistoace si suporturile de baie . Ma tenteaza si pe mine da nu prea inteleg cum se spala bebeii ca te incurci in plasticul ala...
Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
kiki_cri spune:
Buna fetele mele dragi! Si LA MULTI ANI! cu multa sanatate si tot ce va doriti in 2010!
Imi cer scuze ca apar vb Techilei ca "musca-n lapte" dar...cum am mai spus de multe orinu prea am timp sa intru si eu in discutii cu voi, desi va citesc destul de des.
Noi suntem bine, crestem binisor...am inceput si eu diversificarea cu supica deocamdata...si nu mai stiu ce urmeaza. MIMIKA, am vazut ca si tu ai inceput si TECHILA ce le mai dati? Va rog daca se poate detalii. Apropo MIMIKA si ai mei fac KK cateodata mai vrezui de la ceiut( eu le-am dat inca de la 3 saptamani).
Sper ca nu apare postul meu ca nuca-n perete.
KIKI mamica fericita de gemenii Alex&Razvan
kiki_cri spune:
A, daca vreti sa vedetei poze fresh cu noi:
http://picasaweb.google.ro/alexrazvanchiorean/13Ian2010#
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Saluti fetele Techila uite www.mamasandpapas.com/product-acqua-bath-seat-pearl-whitesoft-lime/455149901/type-i/" target="_blank">asa ceva am si eu..capatat, evident si sunt asa entuziasmata....numai sa stea putza in fund ca l-am pus intr-o seara dar se scurgea pe sub suport E fain si al tau....dar scump mai fratie...pentru o chestie din plastic....e cat un scaun de masa....de care vreau eu sa cumpar.....Si cand ma gandesc ca tie iti trebuie doua Ce ai luat de la Ikea ? Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
pai sper sa fie minunat la banii astia...ca mi-a alocat sotz un buget de 200 de lire ca sa fac comanda la mothercare in anglia si i-am zis ca asta e minunat...nu mai exista altul....alea alea...si m-a crezut asa ca na nu scrii p-acia ca nu e fain ca ma taxeaza ca-l mai apuca sa citeasca si el . e singurul lucru scump pe care il vreau de acolo.
de la icheia...draci baltati...niste borcane, niste castroane pentru mancarea fraiericilor...nimic deosebit...dar am mancat ca vaca 3 prajituri ca am pus 4 kile mai nou; de unde ma laudam eu ca am scapat de kilogramle de la sarcina in 2 saptamani...m-am dus naibii. ca le sotz vine la nevasta-sa acasa cu o sacosa de dulciuri ca stie ca se bucura si ea...doar ca ea e nemernica si cand se conecteaza la respectiva sacosa n-o lasa pana nu se goleste si se simte sotz obligat sa vie cu alta...acum mi-am montat masa de abdomene. am facut 5 in 3 zile....
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
techila spune:
mi s-au intors mosafirii de la plimbat masinuta in curte, plec sa ii intretin ca o gazda primitoare ce ma aflu. revin...
kiki, o sa scriu un pic mai incolo detaliat cu hranesc eu puii, acum fug
pup
Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
kiki_cri spune:
Am prins si eu cateva clipe de liniste si daca nu va deranjeaza...mi-as mai spune si eu of-ul.
Deci...de pe la mijlocul lui dec. ne-am mutat cu catel cu purcel la mama in Campia Turzii (40km de Cj) ca aici ma mai poate ajuta ea din cand in cand...desi si ea merge inca la serviciu, si aici stam la casa si imi e mai usor sa ies cu ei. Adica sot trasurica in curte, scot una bucata copil in trasurica, dupa care ma duc dupa bucata nr 2. deci aici pot sa ii scot si eu singurica afara.Apoi, ai mei inca manaca destul de des...cam de 6-7 ori/ zi dar e drept ca nu prea mult...cam 120 ml lapte.Nopatea inca se mai trezesc...pe la 3-4 si apoi dimineata la 7-8.Aaaaa, si sunt destul de pnagaciosi si rasfatatinu mai vor sa adorma decat in brate...
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui techila mi s-au intors mosafirii de la plimbat masinuta in curte, plec sa ii intretin ca o gazda primitoare ce ma aflu. revin... kiki, o sa scriu un pic mai incolo detaliat cu hranesc eu puii, acum fug pup Techila - rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia |
Multumesc. Te astept!
mimika spune:
Multam pentru raspunsul cu kkcuta. Iote scaune de astea de baie ma gandeam si eu sa le cumpar. http://bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=JN99
kiki, bine ne-am regasit! Eu am inceput timid diverisficarea. Doctorita lor ne-a dat o lista cu ce avem voi, dar asa..la gramada. Asa ca ne-am facut propria schema, sa vedem daca ne tinem de ea. Am inceput cu suc de mandarina. Dr. ne-a zis portocala, dar m-am gandit eu ca e prea acra. Oi fi facut bine, sau nu...le-a placut in orice caz. Prima zi am dat o lingurita, a doua zi doua-trei, a treia zi..5-6 cam asa. In a patra zi le-am dat dimineata tot mandarinuta si dupa pranz suc de mere, tot asa progresiv, 3 zile. Apoi am mutat marul dimineata si am dat dupa-amiaza suc de morcov, evident tot progresiv. La 2 zile dupa morcovel, am inceput sa bag cereale de orez in biberonul de seara, cate o lingurita la 100ml 2zile, ieri am bagat 1 lingurita jumatate, azi incerc cu 2. Cam atat ne-am diversificat noi. Nu ma hotarasc daca sa incep cu mar ras+biscuite sau cu supa. Ei sunt cam constipati de felul lor, ar trebui supa, nu? Singura problema este ca facem muuulte partzui, zgomotoase sau nu, mirositoare sau nu...
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
kiki_cri spune:
citat din mesajul lui mimika Multam pentru raspunsul cu kkcuta. Iote scaune de astea de baie ma gandeam si eu sa le cumpar. http://bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=JN99 kiki, bine ne-am regasit! Eu am inceput timid diverisficarea. Doctorita lor ne-a dat o lista cu ce avem voi, dar asa..la gramada. Asa ca ne-am facut propria schema, sa vedem daca ne tinem de ea. Am inceput cu suc de mandarina. Dr. ne-a zis portocala, dar m-am gandit eu ca e prea acra. Oi fi facut bine, sau nu...le-a placut in orice caz. Prima zi am dat o lingurita, a doua zi doua-trei, a treia zi..5-6 cam asa. In a patra zi le-am dat dimineata tot mandarinuta si dupa pranz suc de mere, tot asa progresiv, 3 zile. Apoi am mutat marul dimineata si am dat dupa-amiaza suc de morcov, evident tot progresiv. La 2 zile dupa morcovel, am inceput sa bag cereale de orez in biberonul de seara, cate o lingurita la 100ml 2zile, ieri am bagat 1 lingurita jumatate, azi incerc cu 2. Cam atat ne-am diversificat noi. Nu ma hotarasc daca sa incep cu mar ras+biscuite sau cu supa. Ei sunt cam constipati de felul lor, ar trebui supa, nu? Singura problema este ca facem muuulte partzui, zgomotoase sau nu, mirositoare sau nu... Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009) hi5 |
Hehe, vad ca se dezlantuie mamicutele de gemenei se vede ca e wekk-end si avem si noi cu cine sa ii lasam sa mai povsetim.
Mimika se pare ca doctorii au diferite opinii legate de divsersificare...mie mi-a spus sa incep cu supica...apoi cu legumele din supica pasirate, apoi seara sa le dau si eu cereale.Apropo ce cereale le dai? si de cand le dai cereale se mai trezesc noaptea?
Si ai mei au gaze destul de multesi au fost si ei constipati si de aceea le-am dat ceiut si de atunci nu au mai avut probleme. Cred ca si supica ajuta putin....
mimika spune:
kiki, s-au mai trezit noaptea, dar ma gandesc ca le-am dat putine cereale, sa vedem cand marim doza. Le-am dat orez de la Nestle, de placut, le-a placut. Si eu am incercat sa le mai dau ceai, dar Matei nici nu vrea sa auda, Luca dupa chef. Apropo, mai ieri le aratam la baietii mei poze cu baietii tai, le spuneam ca sunt prietenii lor de departe
Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5