BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sagetutza spune:

fetele ma bag un pic la somn.. acum se trezeste gaza..
mi se inchid ochii... sper sa mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Faza e din ce am auzit eu .. ca el pleca pe 29 si mai vine pe 6 .. Intr-un fel il inteleg ca vrea sa fie langa mine cand o veni momentul si probabil de aia m-a chemat mai devreme .. Dar totusi nu e prea devreme??? El a zis ca nu ca e ok .. Incerc sa ma iau dupa el. El e dr el stie mai bn .. Si probabil ca da .. daca nu iese in 2 zile normal va aparea cezariana .. Ooof !!!

sagetutza sarumana pt incurajare
36+ Yannis Andrei

Poze
AMR Practic 4 sapt !!!
Teoretic mai sunt 10 zile !!!

Morcoveii au inceput sa se vada !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

asa din schimbul 3......scriu cu stanga dar sper sa nu uit.,,,

mie mi-a fc rahi ,practic te pune sa stai in fund aplecata, cocosata, in 5 min esti lemn....asa k tot nu inteleg...anest grnerala

alexutza tu unde ai pus umidificatorul? al meu e pe parchet si-l gasesc ud. varza dimi.

fetele cu dureri...parca va citescpe mine...greu era, de ridicat. de invartit de pe-o parte pe alya....

of am uitat , neronul ala, un sfert cat ramasese....cred ca s-a dus in titi si mi-l suge maimutoiul.

acu a supt,,sper sa prind tura 2 de somn....dormiti fetele k dupa...bb e sheful...el va dicteaza cei cum...aseara 2 ore a supt 2....nu lasa tata neam...adormea cu ea in gura dar....am zis stai k pana dimi nu se trezeste...ete na ca la 1...se foia...asta e..

pup poate dimi imi aduc aminte

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Danutza26

buna seara fetelor.ma alatur si eu voua daca ma primiti.am 39 saptamani si o zi.se apropie si mi-e tare frica.doctorul meu nici nu mi-a spus exact cum o sa nasc.sunt la prima sarcina.am 26 ani.eu sunt din pitesti si pe la "tara" pe aici pe la noi nu se practica epidurala si in general pitestencele fug de spitalul judetean de aici.am vrut si eu sa ma duc la bucuresti,dar atatea drumuri si atatia bani cheltuiti in timpul sarcinii nu prea imi permiteam,asa ca am ramas aici.ginecologul meu e ok dar se aud lucruri mai mult urate despre doctorii de aici asa ca nu stiu cum o sa fie.oricum am intrat in panica rau de tot,mi-e tare frica.sper sa fie bine.sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi. pupicei

Sal, eu sunt din Pitesti. Vrei sa nasti natural? cine e dr tau? Am aflat motivul pentru care nu s-ar stii ca se naste cu epidurala la noi. Cica se face dar sa ai "cunostinte temeinice", ma refer la persoane.
Cica epidurala o face anestezistul si gineco ia bani mai putin...

Mergi la inceput

si BTW eu am nascut la judetean, ce-i drept cezariana.

Mergi la inceput

Am citit povestea lui nicolcris
Felicitari mamico!!1
m-m si amuzat teribil la faza cu sutul....

Mergi la inceput

haircut si fetele care vor sa se spovedeasca/impartaseasca: preotul care a venit cu boboteaza la noi mi-a zis ca o femeie gravida nu trebuie sa tina post. are dezlegare

Mergi la inceput

mai bagam
poate mai revenim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Eu nu pot sa dorm M-am chinuit toata noaptea (de la 2 pana acum) si in afara de faptul ca am exasperat soatza cu fatzaielile mele altceva n-am reusit Nu pot sta in nici un fel, nici culcata, nici in fund... Abia astept sa vad ce zice maine dr gine... Cat il mai tinem pe bebe... Stiu ca-i bine pt el sa stea in burtica cat mai mult, dar am ajuns la capatul rabdarilor

35+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi

AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Dau eu o ca incepe o saptamana grea pentru multe dintre noi.

Hai Dastefa!!!! Curaj!!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 37+ Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)

Mergi la inceput