BRAVO DASTEFA!! Danutza84!!! Puf Ian-Feb (107)
Raspunsuri - Pagina 9
decenuela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evyme Eu nu pot sa dorm ![]() ![]() M-am chinuit toata noaptea (de la 2 pana acum) si in afara de faptul ca am exasperat soatza cu fatzaielile mele altceva n-am reusit ![]() ![]() Nu pot sta in nici un fel, nici culcata, nici in fund... Abia astept sa vad ce zice maine dr gine... Cat il mai tinem pe bebe... Stiu ca-i bine pt el sa stea in burtica cat mai mult, dar am ajuns la capatul rabdarilor ![]() ![]() ![]() 35+ David Alexandru... inca negociempoze gravi trusou bebe revelion de gravi AMR 5 saptamani... nu-mi vine sa cred!!! |
asa ma vaitam si eu...ba chiar nu credeam c-am sa mai scap de dureri vreodata...aveam si 25 kg luate...iar noaptea era cosmar. intrasem in sap 37 si ... go afara bb...crede-ma ca daca-l vezi monitorizat la renimare si inca altii prematuri de la 900 gr in sus regreti fiecare gand din asta, ba chiar iti spui k daca stiai ca te vei uita neputiincioasa lka el fara sa stii daca e bine sau nu...ai fi stat inbca 10 l;uni cu burtoi daca era cazul...pe mine m-a terminat psihic acea perioada asa ca...e bine sa rezisti cat poti.
Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
xela_07 spune:
Danutza26 - bine ai venit! Toate experimentam frica asta de nastere, unele mai mult altele mai putin. Ai intrebat dr tau concret de epidurala? I-ai spus ca o sa cumperi tu chitul daca e nevoie? Ideea e ca si la Bucuresti doare, n-ai pierdut nimic
. Focalizeaza-te pe faptul ca bebe tb sa fie sanatos si nu te mai gandi la altele. Oricum nu ai de ales
. Poti sa dai si datele tale sa te trecem pe prima lista.
lorex - e super ca te programezi sa faci poze. BRAVOS! Sa ne arati si noua sa ne delecatam.
al3csa - pai nu l-ai intrebat daca face inducere? Ca mie mi se pare clar ca asta face din ce pove tu acolo? Si daca pleaca (cum adica ai auzit??? nu ti-a spus el direct?) si nu vrei sa faci inducere nu te lasa la un coleg? Trebuie sa vorbesti toate astea cu el ca nu e Dumnezeu sa hotarasca pentru tine.
evyme - ai si tu putina rabdare ca ai stat pana acum nu mai mori 2 saptamani. In plus, atunci vei avea alte tipuri de dureri + un bebe de care sa ai grija non stop. Rabdare, si succes maine sa ne spui ce zice dr de eco.
decenuela -
.
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
37+
Cristian (te asteapta mami cu multa dragoste de ziua ta)
bubu_bu spune:
buna dimineata si de la noi bem o cafea dca mai este!am lipsit putin dar credti-ma fizic si psihic am fos joooos...simt ca am ajuns la capatul rabdarii de cele mai multe ori...nu mai sunt in stare sa fac mai nimic tot ceea ce fac presupune un efort mare si mult disconfort ma rog de bebe sa iasa singur sa nu stea pana sambata sa ne provoace dr(app am rugat o fata tehnica sa ma treaca si pe mine la programari pe 23 dar nu m-a citit nimeni oricum eu nu prea ma fac remarcata ca nu prea stiu ce sa sfatuiesc fiind primul bebe eu doar asimilez ca buretele informatiile de la voi)dar sper sa vina singur...avem deja 39+ si e joos dar nu mai am dureri!
am terminat si bagajele de mult hainutele sunt spalate calcate la dulap...asa ca stam doar si asteptam!
va citesc din urma si mai revin!
o zi buna sa aveti!
38+

AMR vedem noi
poze
satulica spune:
buna dimineata... si noi pe-aici
pun si eu niste incurajari pentru Danutza, daca nu cumva ar trebui niste felicitari.... ![]()

Hai, Danutza!!!

eu nu stiu cum am facut, dar am racit bine taman acum 

sper sa treaca pana vine bebe, ca nu e de gluma 
azi mergem si noi la ginec, dupa-amiaza! abia astept sa vad ce zice si dr. - mai e mult sau nu - ca tare grea e asteptarea asta 
![]()
am vazut niste bebelusi frumosi zilele astea pe-aici 
- bebe Ivan e un grasunel foaaarte prezentabil
, am vazut-o si pe Diana de mami Rox_y - mamico ai o dulceata de printesa acolo..., finuta, delicata si dulce - felicitari!
; si andrei vlad de mami nicolcris
- un baiat tare frumos si poze cu mami si tati asa dragute - mi-au amintit si mie de perioada de inceput cu marcu, cand tati era topit dupa el... ![]()
evyme, decenuela are mare dreptate, incearca sa te gandesti la binele lui bebe si sa rezisti cat poti; si eu am avut o perioada de genul asta dupa vreo 36 de sapt. dar a trecut pana la urma si uite-ma acum in ultima saptamana, linistita si asteptand pe bebelina cand considera dumneaei ca e cel mai potrivit sa apara 
al3csa, eu zic sa lasi grijile si sa te bucuri de aceste ultime zile cu bebe la purtator; e o vorba: ajunge zilei necazul ei... asa ca lasa pentru ziua cea mare gandurile legate de nastere, iar acum fii cu inima vesela pentru bebe si cei dragi tie
- vorba ta: medicul stie bine ce face...![]()
vreau s-o felicit neaparat si pe cris_mario - ai pregatit o camera frumoasa tare, mi-a placut ce sa mai... 

asa... nu mai stiu ce vroiam sa zic... dar am scris si-asa cam multicel
; sunt pe-aici si va urmaresc 
va doresc o zi frumoasa!
mami de Marcu (04.02.2006)
si
39+ cu
MadalinaAMR 6 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
SorinaF spune:
buna dimineata!!!
Haideti pufuleti....ca aveti si mediu propice acum....dictai zapada
....cel putin in Bucuresti...
Ce vreme!!! Nu ma asteptam sa mai ninga...trebuie sa cumparam iarasi brad??![]()
Curaj fetelor!!! ( de parca eu as avea)
Offf...si maine iar prin troiene la doctor, tot pe zapada mare am fost si acum o luna.
pupam fetele
35+
Luca Stefan
cris_mario spune:
buna dimi burtici si mamici 
ce vreme oribila ... brrr
am fost dimi la dr de fam sa-mi iau rezultatul analizelor si concediul si mi-a zis ... trebuie sa veniti dupa ora 12-00 ptr ca nu am primit inca rezultatele

si inca ceva....dimi dupa ce am facut shushu ... mi-a curs putin sange...niste firicele asa...nici nu stiu cum sa explic...nu era nmk gelatinos...doar un/putin lichid cu putin sange...dar m-am speriat...nu ma doare nmk...nu stiu ce naiba este

Andreea
34+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
al3csa spune:
Buna dimineata fetele.
Multumesc de incurajari.

Pai am aflat ca pleaca pt ca l-am auzit vb cu cineva. Mie nu mi-a zis nimic. Probabil nu a vrut sa ma sperie mai tare decat a facut-o si de aia nu mi-a spus. Eu am totusi incredere in el si nu as vrea sa ma lase pe mana altui dr. Apreciez totusi ca altul putea sa nu-mi spuna nimic si sa ma trezesc ca pleaca
.. In fine. Sper sa las grijile si sa ma bucur de bebe. Pt ca si asta este. O sa-mi lipseasca muuuuult burtica mea 
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Practic 4 sapt !!!
Teoretic mai sunt 10 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
satulica spune:
bubu_bu, ce vorbe-s astea mamico?! n-ai voie sa fii necajita tocmai acum, cand urmeaza sa se intample cel mai minunat lucru pentru voi - sa vina bebe! si el vine cand vrea sau cand e timpul, asa ca trebuie sa ai rabdare si sa-i respecti decizia
- el simte nelinistea ta si nu cred ca vrea sa cunoasca o astfel de lume - necaz, neliniste, nesiguranta, teama... - si poate se cuibareste mai bine in burtica, acolo unde e asa cald si bine si sigur...
- trebuie sa te straduiesti sa depasesti momentul asta, sa privesti partea buna a lucrurilor, sa fii calma si fericita pentru zilele frumoase ce va asteapta... hai ca poti! 
si sa nu-ti fie teama de o declansare, in cazul in care va fi nevoie de ea, e ceva normal, nu e grozavie, medicul te ajuta in felul asta, si pe tine si pe bebe - la asta sa te gandesti... fruntea sus! intalnirea cu cea mai draga fiinta e aproape... 
mami de Marcu (04.02.2006)
si
39+ cu
MadalinaAMR 6 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!
al3csa spune:
SorinaF Multumim pt zapada pe care ai dictato .. 
Cris.mario numai fi suparata. Cine stie ce o fi pe acolo oricum dop nu cred ca e. O fi vreo bubita ceva care s-a rupt pe acolo. 
36+
Yannis Andrei
Poze
AMR Practic 4 sapt !!!
Teoretic mai sunt 9 zile !!! 

Morcoveii au inceput sa se vada
!!!
SorinaF spune:
cris_mario nu te speria...parca erau fete pe aici care au pierdut dopul in decembrie si tot n-au nascut. sau am citit in alta parte??
35+
Luca Stefan

35+